Suorita opaskurssi Alpeilla!

Vietä talvi vuorenhuippujen, mukavien ihmisten ja mahtavien kokemusten parissa. Matkaoppaan työ on täynnä jännittäviä tilanteita ja työtehtäviä, jotka antavat sinulle arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Oppaana pääset tapaamaan uusia ihmisiä ja työskentelemään positiivisten kollegojen kanssa uskomattoman kauniissa ympäristössä. Me STS Alppimatkoilla olemme todella ylpeitä oppaistamme ja kurssimme antaa alan parhaat edellytykset työskentellä matkaoppaana.

Kuulostaako tämä jännittävältä ja hyvältä? Hae siinä tapauksessa talven opaskurssillemme, joka kestää 8 päivää ja järjestetään Itävallan Bad Gasteinissa 30.11-7.12. Viikon aikana pääset kokeilemaan matkaoppaan monimuotoisia tehtäviä, sekä ryhmässä että itsenäisesti. Tartu tilaisuuteen – unelmatyö saattaa odottaa juuri sinua!

Miksi valita STS Alppimatkojen opaskurssi?

 

  • Paras maine matkailualalla
  • Kahdeksan päivän tehokas koulutus
  • Suorat ja nopeat lennot
  • Mahdollisuus työskentelyyn ulkomailla
  • Yhdistä työ ja laskettelu
  • Saat mahtavia kollegoja

 Lähetä hakemus →

Alla pääset tutustumaan muutamaan meidän upeista oppaista!

Aino Pitkänen

- Kolme hienoa talvea oppaana Alpeilla. Tässä työssä parasta on ihmisläheisyys, laskettelu sekä maailman kaunein työympäristö!

 

Roosa Korpikunnas

- Oppaaksi lähtö on yksi parhaimmista päätöksistäni. Talvikauteni Cerviniassa ovat olleet ainutlaatuisia kokemuksia, joiden aikana olen oppinut hirmuisesti ja tavannut uusia ystäviä. Maisemat, laskettelu ja ihmiset ympärillä tekevät kaudesta unohtumattoman!

 

Noora Veijalainen

Oppaana ja kohdepäällikkönä työskentely antaa upeita kokemuksia ja valmiutta tulevaisuuden työelämää varten. Neljän upean talvikauden jälkeen voin suositella kaikkia kokeilemaan!

 

Haluatko oppaaksi Alpeille?

Lähetä hakemus