Suorita opaskurssi Alpeilla!

Vietä talvi vuorenhuippujen, mukavien ihmisten ja mahtavien kokemusten parissa. Matkaoppaan työ on täynnä jännittäviä tilanteita ja työtehtäviä, jotka antavat sinulle arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Oppaana pääset tapaamaan uusia ihmisiä ja työskentelemään positiivisten kollegojen kanssa uskomattoman kauniissa ympäristössä. Me STS Alppimatkoilla olemme todella ylpeitä oppaistamme ja kurssimme antaa alan parhaat edellytykset työskentellä matkaoppaana.

Kuulostaako tämä jännittävältä ja hyvältä? Hae siinä tapauksessa talven opaskurssillemme, joka kestää 8 päivää ja järjestetään Itävallan Bad Gasteinissa Joulukuussa 2021. Viikon aikana pääset kokeilemaan matkaoppaan monimuotoisia tehtäviä, sekä ryhmässä että itsenäisesti. Tartu tilaisuuteen – unelmatyö saattaa odottaa juuri sinua!

Miksi valita STS Alppimatkojen opaskurssi?

 

  • Paras maine matkailualalla
  • Kahdeksan päivän tehokas koulutus
  • Suorat ja nopeat lennot
  • Mahdollisuus työskentelyyn ulkomailla
  • Yhdistä työ ja laskettelu
  • Saat mahtavia kollegoja

 Lähetä hakemus →

Alla pääset tutustumaan muutamaan meidän upeista oppaista!

Minttu Lemola

- En olisi uskonut, että näin hauskaa ammattia on olemassa! Opin paljon itsestäni ja sain elin­ikäisiä ystäviä sekä rusketusraidat Tirolista. Kokemuksena talvikausi oli äärettömän arvokas myös tulevaisuuden kannalta. Ja mikä parasta, aurinkoinen keltatakkitiimi on koko kauden ympärillä.

 

Walter Ilander

- Pitkäaikainen haaveeni Alppi-oppaan työstä on osoittautunut juuri niin täydelliseksi hommaksi, kuin kuvittelinkin. Uudet ystävät ja tiivis työporukka ovat tehneet tästäkin kaudesta unohtumattoman. Työn vaihtelevuus ja haasteet ovat pitäneet mielen virkeänä, myös uusiin ihmisiin tutustuminen ja vieraalla kielellä työskentely ovat opettaneet minulle paljon. Töiden ja harrastuksien yhdistäminen pitää edelleen suupielet korvissa.

 

Noora Veijalainen

Oppaana ja kohdepäällikkönä työskentely antaa upeita kokemuksia ja valmiutta tulevaisuuden työelämää varten. Neljän upean talvikauden jälkeen voin suositella kaikkia kokeilemaan!

 

Haluatko oppaaksi Alpeille?

Lähetä hakemus