Aktiviteetit ainutlaatuisissa vuoristomaisemissa – Dolomiittien sydämessä!

Kesäinen Val Gardena on jotain tavallisesta poikkeavaa. Kiitos Val Gardenan ainutlaatuiselle ja monipuoliselle luontoalueelle, on erilaisten aktiviteettien mahdollistaminen helppoa, täältä löytyy kaikkea jokaiseen makuun ja ikään. Kokeile joitain maailman parhaita maastopyöräilyreittejä, lähde vuorikiipeilemään, nauti maisemista korkeilla vuorilla tai nauti alueen maukkaista viineistä.

Vinkki: Osta Gardena Card paikan päällä, hinta n. 75 € kuudelle päivälle. Kortilla pääset käyttämään kaikkia kesäisin auki olevia hissejä ja paikallisbusseja koko kylässä.

Vaella Val Gardenassa

Vaellusmahdollisuudet Val Gardenassa ovat rajattomat ja on täydellinen kohde kaikille, jotka etsivät aktiivista lomaa. Dolomiittien maisemissa ja luonnossa on jotain erityistä ja satumaista, mikään paikka maailmassa ei ole samanlainen, kuin tämä UNESCO –maailmanperintökohde.

Vaellukset järjestetään aina 5 päivänä ja vaelluksia johtaa suomenkieliset matkaoppaamme. Tasosta ja aikaisemmista kokemuksista riippuen löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaellusryhmän!Lue lisää

Viininmaistelu

Mitä olisikaan viikko maailman suurimmassa viinimaassa ilman viinimaistelua? Järjestämme viinimaistelun Nives Restaurant & Winebarissa jokaisella viikolla. Viinimaistelun pitää kokenut Alex Linder, joka kertoo Val Gardenasta ja sen viinikulttuurista tunnun ajan. Pääsemme maistelemaan kaksi lasia valkoviiniä ja kaksi lasia punaviiniä yhdessä snacksien kanssa.

hinta per henkilö

alk 32 €
Lisää varaukseen

Pubquiz

Päätä torstai hauskaan ja haastavaan tietovisaan hotellin baarissa! Kun ensimmäiset juomat on saatu käteen ja joukkueet muodostettu on aika aloittaa tietokilpailu. Se koostuu vaihtelevista kysymyksistä ja aihealueista sekä muutamasta kuvakysymyksestä. Tietovisassa on yhteensä noin 20-25 kysymystä ja voittaja palkitaan tietysti! Ensimmäinen juoma ja voittajan palkinto sisältyy tapahtuman hintaan.

Hinta per henkilö

alk 5 €
Lisää varaukseen

Maastopyöräily

Viimeisen vuoden aikana Val Gardena on muuttunut pyöräilyharrastajien Eldoradoksi! Monipuolinen vuoristo tarjoaa monenlaista maastoa sekä maastopyöräilyyn, että tavalliseen pyöräilyyn. Kokeile sekä haastavampia, että rennompia pyöräilyreittejä ympäri Selvan kylää, nauti fantastisista maisemista ja tunne adrenaliinin virtaus! Täältä löytyy reittejä kaiken tasoisille pyöräilijöille, kaikkea aloittelijoista ammattilaisiin. Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan Val Gardenan fantastiset pyöräilyreitit! 

Opas & pyörävuokra

Suosittelemme vuokraamaan ammattilaisoppaan, saadaksesi kaiken irti pyöräilykokemuksesta. Ympäri kylää löytyy monia pyöräoppaita ja pyörävuokraamoita. Pyörävuokra kokonaiselle päivälle sisältäen oppaan kustantaa n. 80 € /hlö.

 

 

Vuorikiipeily

Vuorikiipeily on mahtava tapa kokea Alpit ja Val Gardena on todellinen paratiisi tähän aktiviteettiin. Kiitos Val Gardenan turvallisten kiipeilyreittien ”via ferrate”, tämä on helppo ja turvallinen tapa kokeilla vuorikiipeilyä. Urheilukiipeily on toisen tyyppinen kiipeilymuoto, jota pystyy harjoittamaan täällä ja ”City of stones” onkin maailman parhain alue tähän aktiviteettiin. Täältä löytyy jotain kaiken tasoisille kiipeilijöille. 

Vuoristo-opas

Suosittelemme kaikille kiipeilijöille ammattitaitoisen vuoristo-oppaan vuokraamista paikan päällä. Voit valita erilaisista kiipeilykursseista ja kiipeilyradoista riippuen omasta tasostasi. Puolen päivän vuoristo-opas kustantaa n. 50 € /hlö.

 

Köysirata ja seikkailupuisto

Haasta itsesi ja perheesi jännittävään köysirataan! Toisenlainen vaihtoehto kokea Val Gardenan satumaiset metsät. Tämä on todellinen seikkailu koko perheelle!

 

Ratsastajan paratiisi

Ratsastaminen näissä maisemissa on kuin elokuvasta, tätä vapauden tunnetta et voi kokea muualla. Täältä löydät paljon erilaisia ratsastuskouluja, jotka tarjoavat ratsastusta kaiken tasoisille ratsastajille.

 

Varjoliito

Valmistaudu, pari askelta, täydellinen vapaus! Varjoliito on todellinen ”must” kaikille rohkeimmille, koe Val Gardena yläilmoista ja nauti. Opas on tietenkin aina mukanasi ja ohjaa sinut turvallisesti yli vuorten huippujen.