Keskivaikea vaellus

Alppivaellus keskivaikea on suosituin vaellus joka meillä on vaellusohjelmassamme. Vaellamme eri korkeuksilla ja joskus käytämme hissiä siirtymisissä ylös tai alas. Vältämme kaikkien jyrkimmät paikat, olipa siirtyminen ylös tai alas.

Vaellukset järjestetään viikoilla 26-34.

Jaamme vaellukset kahteen eri ryhmään jotta jokainen nauttisi vaelluksesta oman tasonsa ja nopeutensa mukaan, ryhmät ovat Sininen ja Punainen. Jokainen saa valita itse ryhmänsä ja ryhmät tapaavat päivittäin yhteisellä lounaalla ja usein lounaan jälkeen siirtyvät yhdessä bussiin jolla matkustetaan takaisin kotikylään. Alppivaellus keskivaikea edellyttää osanottajilta hyvää fyysistä kuntoa.

Sininen ryhmä: Helpoin ryhmämme, vaellamme parempi kuntoisilla poluilla ja teillä mutta korkeuseroja ylös ja alas on runsaasti. Mutta liikumme rauhallisella tempolla ja pidämme säännöllisesti taukoja jotta jokainen nauttisi päivästä enemmän.

Vaelluksen pituus: 8-10 km joka päivä

Korkeusero: 400-700 metriä päivittäin

Punainen ryhmä: Kokeneempien vaeltajien ryhmä. Vauhtia on enemmän ja myös korkeuseroa päivittäin enemmän kuin sinisellä ryhmällä. Hyvä ”testi” on jos selvittää jopa 300 m korkeuseroa tunnissa, silloin punainen ryhmä on oikea valinta.

Vaelluksen pituus: 10-12 km joka päivä

Korkeusero: 450-800 metriä päivittäin

Kaikki tämä sisältyy aina vaellusmatkoihimme:

  • Suorat lennot
  • Majoitus keskeisessä hotellissa
  • Aamiaisbuffet jokaisena päivänä
  • 5 päivän vaellus vuoristo-oppaan kanssa
  • 5 kpl herkullisia lounaita
  • Matkaopaspalvelut
Vieraiden arvio
4,7 / 5
7568 arviota
Vieraiden arvostelut

”Mukava ja hauska viikko hienojen vaellusreittejen kera. Porukka oli mukavaa ja paljon naurettiin yhdessä. Ruoka Hotel Somotissa oli erinomaista! Voimme todellakin suositella vaellusmatkaa Val Gardenaan!” Susanne - heinä 2019

”Paras koskaan tekemämme matka! Tulemme ihan varmasti uudelleen vielä Val Gardenaan! Iso plussa oli herkullinen italialainen ruoka.” Katja - heinä 2018

”Val Gardena on upea. Hotelli oli hieno ja ruoka hyvää. Palvelu hyvää ja ihmiset mukavia.” Jyrki - elo 2018

”Uskalla vaeltaa Dolomiiteilla! Parasta laatua koko matkan ajan.” Pertti - kesä 2018

Hotell i Selva di Val Gardena

lajittele