Alppivaellus – keskivaikea vaellus

Alppivaellus keskivaikea on suosituin vaellus joka meillä on vaellusohjelmassamme. Vaellamme eri korkeuksilla ja joskus käytämme hissiä siirtymisissä ylös tai alas. Vältämme kaikkien jyrkimmät paikat, olipa siirtyminen ylös tai alas.

Katso koko viikko-ohjelma täältä >>
Vinkkejä ennen matkaa>>
Etsi ja varaa matka>>

Jaamme vaellukset kahteen eri ryhmään jotta jokainen nauttisi vaelluksesta oman tasonsa ja nopeutensa mukaan, ryhmät ovat Sininen ja Punainen. Jokainen saa valita itse ryhmänsä ja ryhmät tapaavat päivittäin yhteisellä lounaalla ja usein lounaan jälkeen siirtyvät yhdessä bussiin jolla matkustetaan takaisin kotikylään. Alppivaellus keskivaikea edellyttää osanottajilta hyvää fyysistä kuntoa.

Varattavissa viikoille: 26-34

Sininen ryhmä: Helpoin ryhmämme, vaellamme parempi kuntoisilla poluilla ja teillä mutta korkeuseroja ylös ja alas on runsaasti. Mutta liikumme rauhallisella tempolla ja pidämme säännöllisesti taukoja jotta jokainen nauttisi päivästä enemmän.

Vaelluksen pituus: 8-10 km joka päivä

Korkeusero: 400-700 metriä päivittäin

Punainen ryhmä: Kokeneempien vaeltajien ryhmä. Vauhtia on enemmän ja myös korkeuseroa päivittäin enemmän kuin sinisellä ryhmällä. Hyvä ”testi” on jos selvittää jopa 300 m korkeuseroa tunnissa, silloin punainen ryhmä on oikea valinta.

Vaelluksen pituus: 10-12 km joka päivä

Korkeusero: 450-800 metriä päivittäin

 

Hotell i Selva di Val Gardena

lajittele