Maaginen Gardajärvi

Gardajärvi on Italian suurin järvi, jonka vesi on kristallin kirkasta ja sijaitsee fantastisen kauniilla alueella vuoristojen keskellä. Tämä on elämästänautiskelijoiden mekka, jotka rakastavat kulttuuria, luontoa ja hyviä italialaisia viinejä. Täältä löytyy tuhansittain vaellus- ja kävelyreittejä aktiivilomailijoille. Mikäli haluat mieluummin istua alas ja nauttia kauniista järjestä, löytyy täältä myös monia viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, jossa voit nauttia hyvää kahvia tai miksei Aperol Spritzin.

Matkusta kanssamme!

Joka viikko järjestämme retken Val Gardenasta Gardajärvelle. Lähdemme matkaan heti aamiaisetn jälkeen ja matkustamme Malcesineen, josta voi valita jatkaa matkaa joko bussilla tai laivalla Riva Del Gardaan, tai jäädä Malcesineen ja nauttia sen romanttisesta ilmapiiristä ja kaikella mitä kaupungilla on tarjota. Älä unohda uima-asua!

Varaa paikan päällä.

 

 

Etelä-Tirolin pääkaupunki – Bolzano

Tämä pittoreskinen kaupunki kauniilla sijainnilla vuorien välissä on todellakin vierailun arvoinen kohde. Bolzano on tunnettu melkein parhaana italialaisena kaupunkina asua. Tässä charmikkaassa kaupungissa on lumoavat maisemat ja todellinen italialainen tunnelma. Ja hei, olemme Italiassa, joten mahtava ruoka, viihtyisät kahvilat, vilkkaat markkinat ja hyvät shoppailumahdollisuudet löytyvät tottakai tästä Ppohjois-Italian helmestä. 

Bonanza Bolzanossa

Bolzanossa on paljon aktiviteettejä, joita on pakko kokeilla. Kokeile köysirataa keskustasta ylös maailman huipulle, taistele itsesi läpi kaupungin antiikkisten paikallisjunien tai käy katsastamassa Longomosapyramidit. Mikäli koet itsesi kultturelliksi, voit vierailla kaupungin museoissa, joista eritoten suosittelemme vuoristomuseota. Älä unohda Ötziä, ja nyt emme puhu DJ Ötzistä, vaan maailman kauiten säilyneestä ihmisestä!

Varaa paikan päällä.