Ruoka ja iltaelämä

Makuja Etelä-Tirolista - herkullista ruokaa ja juomaa!

Ruoka ja viihde-elämä Val Gardenassa

Val Gardena on täydellinen sekoitus menevää Itävaltaa ja kaunista Italiaa. Täällä voit nauttia aidon tirolin schnitzelin maukkaan italialaisen viinin kera – parhaat palat kahdesta maailmasta.

Aktiivisten päivien aikana voit nauttia lounasta erilaisissa vuoristomajoissa; kaikkea viihtyisistä ja yksinkertaisista ravintoloista ylellisiin ravintoloihin. Suosittelemme vierailemaan korkealla sijaitsevissa mökeissä; Toni Demetz, Vicenza ja Pordoi. On myös aivan mahtavaa nauttia runsaasta lounaasta aurinkoisella terassilla hieman alempana sijaitsevissa paikoissa, kuten Friedrich August Hütte, Rifugio Sandro Pertini ja Cuca Hütte tai hieman ylellisempi Rifugio Emilio Comici.

Kuten sanottu, täältä löytyy paljon erilaisia baareja, pubeja ja ravintoloita sekä vuoristosta, että kylästä. Alle olemme koonneet suosikkejamme:

Ravintolat

La Bula

Tässä viihtyisässä perheomisteisessa ravintolassa tiedetään miten ruokaa laitetaan rakkaudella. Kokkien intohimo tuoreisiin paikallisiin raaka-aineisiin näkyy annoksista. Kokeile käsintehtyä raviolia – et tule pettymään!

 

Sal Fëur

Tämä on ollut Val Gardenan ylpeys jo yli 30 vuoden ajan. Perinteikkäät annokset ja todella maukkaat pizzat, vai miksei lasi viiniä? Heidän viinikellarissa pääsee tutkimaan erilaisia paikallisia viinejä. Täällä on myös kahvibaari, mikäli mielesi tekee aitoa italialaista espressoa tai muuta makeaa ruoan jälkeen.

 

Scoiattolo

Täällä tarjoillaan eteläisen Tirolin parhaita paloja. Todella pidetty ja suosittu hotelliravintola, johon asiakkaat palaavat kerta toisensa jälkeen. 

 

Costabella

Suosittu paikka, jonne suosittelemme tekemään pöytävarauksen hyvissä ajoin. Henkilökunta on erittäin mukavia ja tarjoilevat runsaat todella maittavat annokset – lupaamme, että poistut ravintolasta vatsa täynnä ja tyytyväisenä. Pasta ja pizza ei ole koskaan maistunut yhtä hyvältä, kuin täällä.

 

Baarit ja yökerhot

Saltos Bar

Viihtyisä moderniin alppityyliin sisustettu baari, joka sopii koko perheelle. Iltaa kohden tunnelma rentoutuu ja menevä juhlafiilis valtaa koko paikan, myöskin tanssit ovat taatut. Täällä järjestetään myös erilaisia teemailtoja ja tapahtumia.

 

Bar La Stua

Tämä paikka on saanut vaikutuksia itävaltalaisista baareista. Livebändejä, hyvä drinkkejä ja tietenkin italialaista olutta. Monet parkkeeraavat itsensä aurinkovarmalle terassille pitkän aktiivipäivän jälkeen kylmän Aperol Spritzin kera.

 

Siglu Bar

Tämä yökerho, jonka voisi sanoa olevan joko suuri iglu tai diskopallo, tarjoaa hyviä drinkkejä ja menevät bileet iltaan asti.