Vaellusmatkat Bad Gasteinissa

 

Fantastisia vaelluksia ainutlaatuisessa ympäristössä

Bad Gasteinin luonnon sanotaan olevan alppien kauneinta ja se mahdollistaa mahtavat vaellukset.

Takaamme unohtumattoman luontokokemuksen, vaihtoehtoina kaikkea rauhallisista kävelyistä, vaativampiin vaelluksiin Alppien suurimmassa kansallispuistossa Hohe Tauernissa. Valitse vaelluspaketti joka sopii juuri sinulle. Voit majoittua tunnetussa Salzburger Hofissa, yhdessä Alppien hienoimmista hotelleista, desinhotelli Postissa, luksustason Villa Oraniassa, viihtyisässä Hotel Giselassa tai vastaremontoidussa Hotel Eden Rockissa. Hotellit ovat korkeatasoisia ja sijaitsevat keskeisellä paikalla Bad Gasteinissa.

Kokeneet vaellusoppaat

Vaelluksiamme johtaa aina koulutetut vaellusoppaat, joilla on suuri tuntemus maastoista Gasteinerlaaksossa. Mukana vaelluksilla on aina arvostettu oppaamme.

Aamulla kokoonnumme käydäksemme läpi päivän vaellusohjelman. Katsomme säätiedotuksia, näytämme korkeuskäyriä, käymme läpi erilaisia haasteita ja arvioidut ajat päivän vaelluksille. Ihanan vaelluspäivän jälkeen kokoonnumme ”After walkille” Silver Bulletin terassille. Todella arvostettu paikka vieraidemme keskuudessa.

Alppivaellusneulat

Kerää pisteitä loistavaan ”Gasteiner Wandernadeliin” vaelluksien varrella sijaitsevista leimauspisteistä. Vaellusviikkosi lopussa pisteet lasketaan yhteen ja lopputapaamisessamme voit ostaa itsellesi kauniin vaellusneulan (tasot; pronssi, hopea ja kulta) reppuasi koristamaan. Neuloista saadut tuotot menevät laakson alppiyhdistykselle, jotka ovat vastuussa vaellusoppaista.

Jännittäviä retkiä

Bad Gastein on keskeisen sijaintinsa vuoksi täydellinen lähtöpiste päiväretkille muutamiin maailman parhaista nähtävyyksistä kuten maailmankuulut Venetsia ja Salzburg.

Mahtava, hyttysvapaa ilmasto

Huomionarvoista Gasteinerlaaksossa on että koskaan ei ole pitkä matka lepomajaan, jossa on hyvää ruokaa ja juomaa. Vaellusmatkamme tarjoavat ehdottomasti korkealuokkaista ruokaa, vaelluspakettiisi kuuluvat lounaat. Bad Gastein sijaitsee etelässä, noin 32km Välimerestä. Aurinko paistaa todella paljon kesällä ja yhdistettynä korkeuteen, on tuloksena todella miellyttävä ilmasto. Ilma on kristallin kirkasta ja hyttysiä ei ole, joka vain nostaa vaelluksien tasoa.

Mikä kuuluu vaellusmatkan hintaan?

Vaellusmatkojemme hintaan sisältyy lennot Helsinki – München m/p sis. ruumalaukku, majoitus jossakin loistavista hotelleistamme, aamiaisbuffet, tervetulojuoma, osaava opastus kokeneilta oppailtamme, aamukokoontuminen jossa käymme läpi päivän ohjelman, paikalliset siirtymiset ja köysiratamatkat. Myös viisi lounasta sisältyy hintaan.

150 € alennusta heinä- ja elokuussa

Kun matkustat viikoilla 28-34 saat 150€ alenusta kaikista kesä- ja vaellusmatkoista Bad Gasteiniin. Tarjous voimassa 15.5. asti. 

Anna koodi: LOMA-150 varauksen yhteydessä!

Syitä valita Bad Gastein?

✔︎︎ Modernit & mukavat hotellit
✔︎︎ Ainutlaatuisia luontoelämyksiä
✔︎︎ Mahtavia vaelluksia
✔︎︎ Täydellinen suuremmalle seurueelle
✔︎︎ Lähellä kulttuurikaupunkeja
✔︎︎ Lomakohde
✔︎︎ Ei hyttysiä
✔︎︎ Sopii koko perheelle
Vaella 3D:nä

Vaelluskartta Gasteiner-laaksosta 3D:nä 

Kokonaisperspektiivi vaellusreiteistä, hisseistä ja ravintoloista. Tarkastele laaksoa ja vuoria 3D:nä!

Vaelluksemme Bad Gasteinissa

Alppivaellus –Keskivaikeat vaellukset

Etäisyys: 5-12 km per päivä
Korkeusero: 200-800 korkeusmetriä per päivä

2 eri tasoista ryhmää jotka sovitetaan etenemisnopeuden mukaan – Ui Palfnersee-vuoristojärvessä – Vaihteleva maasto

Alppivaellus Plus – Vaativat vaellukset

Etäisyys: 8-14 km per päivä
Korkeusero: 600-1000 korkeusmetriä per päivä

Ainutlaatuiset näköalapaikat – Keskitasoa hieman haastavampi – Hyvä fyysinen kunto/aikaisempaa alppivaelluskokemusta vaaditaan

Alppivaellus vaativa – vaellukset edistyneille

Etäisyys: 8-18 km per päivä
Korkeusero: 600-1200 korkeusmetriä per päivä

Uskomattomat näköalat – Vaellus jopa 2581 m korkeudessa – Erittäin hyvä fyysinen kunto/aikaisempaa alppivaelluskokemusta vaaditaan
lajittele

Bad Gasteinin kartta