Vaellusmatkat Bad Gasteiniin

 

 

Fantastiset vaellukset kaikille

Monet pitävät luontoa Bad Gasteinin ympärillä Alppien kauneimmaksi paikaksi ja ei ihme, sillä se tarjoaa mahtavia vaellusreittejä ja unohtumattomia luontokokemuksia. Vaelluspakettimme sopivat kaikille, aloittelijoista ammattilaisiin. 

  • Upeita vaelluksia
  • Modernit ja mukavat hotellit
  • Hyttysvapaa ilmasto
  • Suuri tarjonta aktiviteetteja ja retkiä
  • Sopii koko perheelle

Takaamme unohtumattoman luontokokemuksen, vaihtoehtoina kaikkea rauhallisista kävelyistä, vaativampiin vaelluksiin Alppien suurimmassa kansallispuistossa Hohe Tauernissa. Valitse vaelluspaketti joka sopii juuri sinulle. Voit majoittua tunnetussa Salzburger Hofissa, yhdessä Alppien hienoimmista hotelleista, desinhotelli Postissa, luksustason Villa Oraniassa, viihtyisässä Hotel Giselassa tai Hotel Eden Rockissa. Hotellit ovat korkeatasoisia ja sijaitsevat keskeisellä paikalla Bad Gasteinissa.

Kokeneet vaellusoppaat

Vaelluksiamme johtaa aina koulutetut vaellusoppaat, joilla on suuri tuntemus maastoista Gasteinerlaaksossa. Mukana vaelluksilla on aina arvostettu oppaamme.

Aamulla kokoonnumme käydäksemme läpi päivän vaellusohjelman. Katsomme säätiedotuksia, näytämme korkeuskäyriä, käymme läpi erilaisia haasteita ja arvioidut ajat päivän vaelluksille. Ihanan vaelluspäivän jälkeen kokoonnumme ”After walkille” Silver Bulletin terassille. Todella arvostettu paikka vieraidemme keskuudessa.

Alppivaellusneulat

Kerää pisteitä loistavaan ”Gasteiner Wandernadeliin” vaelluksien varrella sijaitsevista leimauspisteistä. Vaellusviikkosi lopussa pisteet lasketaan yhteen ja lopputapaamisessamme voit ostaa itsellesi kauniin vaellusneulan (tasot; pronssi, hopea ja kulta) reppuasi koristamaan. Neuloista saadut tuotot menevät laakson alppiyhdistykselle, jotka ovat vastuussa vaellusoppaista.

Jännittäviä retkiä

Bad Gastein on keskeisen sijaintinsa vuoksi täydellinen lähtöpiste päiväretkille muutamiin maailman parhaista nähtävyyksistä kuten maailmankuulut Venetsia ja Salzburg.

Mahtava, hyttysvapaa ilmasto

Huomionarvoista Gasteinerlaaksossa on että koskaan ei ole pitkä matka lepomajaan, jossa on hyvää ruokaa ja juomaa. Vaellusmatkamme tarjoavat ehdottomasti korkealuokkaista ruokaa, vaelluspakettiisi kuuluvat lounaat. Bad Gastein sijaitsee etelässä, noin 32km Välimerestä. Aurinko paistaa todella paljon kesällä ja yhdistettynä korkeuteen, on tuloksena todella miellyttävä ilmasto. Ilma on kristallin kirkasta ja hyttysiä ei ole, joka vain nostaa vaelluksien tasoa.

Mikä kuuluu vaellusmatkan hintaan?

Vaellusmatkojemme hintaan sisältyy lennot Helsinki – München m/p sis. ruumalaukku, majoitus jossakin loistavista hotelleistamme, aamiaisbuffet, tervetulojuoma, osaava opastus kokeneilta oppailtamme, aamukokoontuminen jossa käymme läpi päivän ohjelman, paikalliset siirtymiset ja köysiratamatkat. Myös viisi lounasta sisältyy hintaan.

Vieraiden arvostelut

”Pää pilvissä viikon, nyt jalat maassa. Heräsin kotona hymy huulilla, kun ajattelin mennyttä loma viikkoa. Aamulla hotellin (Hof) siivojan kanssa ensimmäiset naurut, täydellisiä vaellus plus päiviä, illallisella ihanan pöytäseurueen kanssa jaetut päivän kohokohdat saivat naurun kyynelet silmiin. Sen voimalla jaksaa vuoden odottaa tulevaa matkaa.  ” Susanna Korhonen - heinä 2023

”Helppous kokonaisuudessaan. Bad Gastein opas Riikka oli superkiva positiivinen auttavainen ja osaava opas. Enemmän hänenlaisiaan oppaaksi teille😃 ” Janne Tenhunen - heinä 2023

”Kiitos! Oli kyllä hienoimpia reissuja, mitä on tehty. Oltiin siellä touko-kesäkuun vaihteessa, kesän ekalla vaellusviikolla. Sitä muistellaan vielä monta kertaa❤” Aira - syys 2022

”7. kerta Bad Gasteinissa ja kivaa oli taas ja 8. kerta STS Alppimatkalla. Nyt alkaa kaikki vaellusreitit olla koluttu ja vaellusmerkit kerätty kultaiseen asti. Seuraavaksi ehkä Cerviniaan.” Jarkko - heinä 2018

”Matka oli kokonaisuudessaan oikein onnistunut ja Bad Gastein on hieno ja mielenkiintoinen kohde.” Laura - kesä 2018

”Vaellukset olivat hienoja ja kaikin puolin onnistuneita.” Pauliina - heinä 2018

”Oppaat olivat erittäin iloisia ja mukavia, oli ilo ja helppoa seurata heitä. 10+” Per-Erik - heinä 2018

Vaellusmatkat Bad Gasteiniin

Alppivaellus 

Pituus: n. 8–12 km/päivä 
Korkeusmetrit: n. 300–800 metriä/päivä

Vaikeustaso:

   

Alppivaellus Plus

Pituus: n. 8–14 km/päivä 
Korkeusmetrit: n. 600–1000 metriä/päivä

Vaikeustaso:

   

Yhdistelmämatkat Bad Gasteiniin

Bike & Hike

  • Yhdistää sähköpyöräilyn & patikoinnin
  • Kaksi päivää pyöräilyä & kolme päivää vaellusta
  • Sopii heille jotka haluavat aktiivisen loma
Lue lisää & varaa

Hotellit Bad Gastein

lajittele

Bad Gasteinin kartta