Aktiviteetteja Bad Gasteinissa

 

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4 mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4 mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Laaja valikoima aktiviteetteja Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on paljon koettavaa ja tarjoamme laajan valikoiman aktiviteetteja, jotka sopivat sekä nuorille että vanhoille. Ohjelmasta löydät kaikkkea viinin ja snapsin maistelusta urheilukiipeilyyn, perheen koskenlaskuun ja koskenlaskuun.

Ilmainen

Opastetut kävelyt Bad Gasteinissa

Kolmena päivänä viikossa klo 10:00 voit osallistua ilmaiseksi opastetuille kävelyille kauniissa Bad Gasteinissa ja Gasteinerin laaksossa. Mukaan tarvitset ainoastaan hyvät kävelykengät, sillä reitti koostuu asfaltti- ja sorateistä ilman vaiketa rinteitä. Kaikki vaellukset päättyvät erilaisiin lounaspaikkoihin, joissa on mahdollisuus nauttia lounasta. Viikon kävelyt alkavat sunnuntaina rauhallisella historiallisella kierroksella Bad Gasteinin keskustassa. Tiistaina ja torstaina tempo nousee muutamilla laakson kauneimmista kävelyreiteistä. Ne, jotka haluavat hieman lyhyempiä reittejä, voi aina ottaa bussin takaisin hotellille. 

Huomioithan että tätä aktiviteettia ei suositella niille, jotka haluavat pääasiassa vaeltaa.

 

Viinimaistelu – tiistai

Itävalta tunnetaan nykyään yhtenä valkoviinin päätuottajamaana. Viimeaikoina myös punaviini on saanut suurempaa markkinaosuutta ja viininmaistelussamme saamme mahdollisuuden maistaa 6 eri viiniä, sekä valko- että punaviiniä. 

Sisältää: 6 eri viinin maistelun

Lisää varaukseen

Snapsimaistelu – tiistai

Koe paikallisesti tuotettuja snpaseja, jotka on valmistettu ainoastaan paikallisista raaka-aineista. Panimon omistaja Hans Durzbauer kertoo ensin snapsinvalmistuksesta, jonka jälkeen pääsemme maistamaan eri snpaseja pienen purtavan kera. Maisteltavat vaihtelevat makeista likööreistä, kuten metsämarja, vadelma ja aprikoosi, hieman korkeaprosenttisempiin snapseihin, kuten Zirben ja Hasselnuss. Maistelun jälkeen on mahdollisuus ostaa pulloja Hansin kaupasta. Takaisin Bad Gasteinissa ollaan noin kello 19. 

Lisää varaukseen

Kiipeily – tiistai-iltapäivä

Paikallisten koulutettujen kiipeilyoppaiden johdolla saat mahdollisuuden oppia kiipeilemään Bad Gasteinissa. Kolmen tunnin mittaisella kurssilla opit kiipeämään ja laskeutumaan erilaisilla kiipeilyseinillä. Käytämme hyvin varmistettuja kiipeilyseiniä ja kaikki varusteet kuten valjaat, köydet, jalkineet ja kypärän saat paikanpäältä.

Sisältää: Kiipeilykurssin koulujettujen paikallisten oppaiden johdolla ja varusteet.

Lisää varaukseen

Koskenlasku – perjantai

Tarjoamme yhdessä Raftingcenter Taxenbachin kanssa jännittävän retken. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus koskenlasku(rafting)-retkien järjestämisestä. Märkäpuvulla, -kengillä, kypärällä ja pelastusliiveillä varustettuna suuntaamme yhdessä koulutetun oppaan kanssa 2 tunnin kumivenematkalle Salzach-joelle. Jotta retkelle pääsee mukaan, tulee olla uimataitoinen, ja lisäksi vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Muista uima-asu ja pyyheliina! 

Lisää varaukseen