Alppivaellus 3-päivää

Kesätarjous - 100€ alennusta/henkilö

Jopa 100€ alennusta viikoilla 25-36. Tarjous voimassa 31.3 asti.

Kesätarjous

Jopa 100€ alennusta viikoilla 25-36. Tarjous voimassa 31.3 asti.

Anna koodi:

KESA-100

Anna koodi:

KESA-100

Vapaampi vaellusohjelma

Kolmen päivän alppivaellus on vapaampi aktiiviloma ja soveltuu hyvin niille, jotka haluavat tutustua muuhunkin aktiviteettitarjontaan Bad Gasteinissa. Viikko alkaa opastettuna vaelluksena kolmena päivänä loman alussa ja viikon loput päivät ovat omatoimista lomanviettoa. Tekemistä riittää myös omin päin: Vaellusta omin päin,  golfia, pyöräilyä tai lähemällä mukaan upeille päiväretkillemme Euroopan ehdottomiin huippukohteisiin. 

Kolmen päivän alppivaellus on hyvä lomapaketti niille, jotka eivät halua vaeltaa koko viikkoa. Se on myös hyvä testi niille, jotka eivät ole vaeltaneet ennen Alpeilla. Eihän sitä tiedä vaikka innostut vaelluksista niin paljon, että jatkat vaeltamista koko viikon.

Alppivaellus – keskivaikeat vaellukset alppimaisemissa

Suositut Alppivaelluksemme vaelletaan useilla eri korkeuksilla ja käytämme myös hissejä nousuihin sekä laskuihin. Vaeltaessa vältämme jyrkkiä rinteitä ja pitkiä yhtäjaksoisia alamäkiä. Voit valita kahden vaellustason väliltä; punainen tai sininen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden osallitua ryhmään, jonka tahti sopii sinulle parhaiten. Alppivaellus edellyttää, että sinulla on hyvä yleiskunto. Viikon aikana syömme lounaat ylhäällä vuoristomajoilla (sisältyvät hintaan).

Pituus: 5-12 km joka päivä
Korkeusmetrit: 300-800 metriä joka päivä

 

Alppivaellukset järjestetään viikoilla 22-37.

Vieraiden arvostelut

”Vaellukset olivat uskomattoman upeita. Tällainen matka oli täydellinen sekoitus rentoutumista ja liikkumista. Kauniita maisemia, hyvää ruokaa, osaavat oppaat ja mahtava palvelu. ” Marianna - heinä 2018

”Mahtavaa palvelua, hyvin järjestetty matka, paljon kivaa tietoa historiasta ja perinteistä. ” Linda - kesä 2018

”Opimme paljon luonnosta ja vaellusreiteistä vaelluksilla, joten kahden päivän jälkeen vaelsimme itsenäisesti ja pelasimme golfia. Tulemme takaisin ensi vuonna samalle matkalle mutta silloin Cerviniaan.” Marja - kesä 2018

Hotelli Bad Gasteinissa

lajittele