Alppivaellus – keskivaikeat vaellukset alppimaisemissa

Suositut Alppivaelluksemme vaelletaan useilla eri korkeuksilla ja käytämme myös hissejä nousuihin sekä laskuihin. Vaeltaessa vältämme jyrkkiä rinteitä ja pitkiä yhtäjaksoisia alamäkiä. Vaellukset on jaettu kahteen eri ryhmään, joten voit valita sinulle sopivan tason. Sininen taso on helpompi ja punainen hieman vaativampi.

Varattavisssa viikoille: 23-34 

 

Varattavisssa viikoille: 23-34


Voit valita kahden vaellustason väliltä; punainen tai sininen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden osallitua ryhmään, jonka tahti sopii sinulle parhaiten. Alppivaellus edellyttää, että sinulla on hyvä yleiskunto. Viikon aikana syömme lounaat ylhäällä vuoristomajoilla (sisältyvät hintaan).

Sininen ryhmä: Helpompi Alppivaellus, jossa vaellamme helpompia polkuja ja teitä sekä useita korkeusmetrejä ylös- sekä alaspäin. Pidämme kuitenkin yllä rauhallisen tahdin pitämällä useita taukoja nauttien kauniista ympäristöstä ja luonnosta.

Pituus: 5-10 km joka päivä
Korkeusmetrit: 300-500 metriä joka päivä

Punainen ryhmä: Haastavampi Alppivaellus, jossa vaelluksen tahti on nopeampi. Joinakin päivinä punainen ryhmä saattaa vaeltaa myös enemmän korkeusmetrejä kuin sininen ryhmä. Hyvä mittapuu on pystyä vaeltamaan 300 korkeusmetriä tunnissa.

Pituus: 8-12 km joka päivä
Korkeusmetrit: 480-800 metriä joka päivä

200 € alennusta kesämatkoista

Viikoilla 32-34 saat 200 € alennusta/hlö kun varaat matkan Bad Gasteiniin tai Cerviniaan. Anna koodi: KESA-200 varauksen yhteydessä - varaa viimeistään 30.6.
Vieraiden arvio
4,7 / 5
18795 arviota
Vieraiden arvostelut

”Fantastinen palvelu, hyvin järjestetty, paljon mielenkiintoista tietoa vaelluksien aikana.” Peter - elo 2018

”Korkeat odotukseni ylittyivät. Kokemus kaikille aisteille!” Annika - kesä 2018

”Fantastinen matka. Uskomaton palvelu ja hyvin järjestetyt vaellukset. ” Lillemor - heinä 2018

Hotelli Bad Gasteinissa

lajittele