Alppivaellus Bad Gasteinissa

Keskivaikeat vaellukset alppimaisemissa

Suositut Alppivaelluksemme vaelletaan useilla eri korkeuksilla ja käytämme myös hissejä nousuihin sekä laskuihin. Vaeltaessa vältämme jyrkkiä rinteitä ja pitkiä yhtäjaksoisia alamäkiä. Vaellukset on jaettu kahteen eri ryhmään, joten voit valita sinulle sopivan tason. Sininen taso on helpompi ja punainen hieman vaativampi.

Voit valita kahden vaellustason väliltä; punainen tai sininen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden osallitua ryhmään, jonka tahti sopii sinulle parhaiten. Alppivaellus edellyttää, että sinulla on hyvä yleiskunto. Viikon aikana syömme lounaat ylhäällä vuoristomajoilla (sisältyvät hintaan).

Sininen ryhmä: Helpompi Alppivaellus, jossa vaellamme helpompia polkuja ja teitä sekä useita korkeusmetrejä ylös- sekä alaspäin. Pidämme kuitenkin yllä rauhallisen tahdin pitämällä useita taukoja nauttien kauniista ympäristöstä ja luonnosta.

Pituus: n. 8–10 km/päivä
Korkeusmetrit: n. 300–500 metriä/päivä

Punainen ryhmä: Haastavampi Alppivaellus, jossa vaelluksen tahti on nopeampi. Joinakin päivinä punainen ryhmä saattaa vaeltaa myös enemmän korkeusmetrejä kuin sininen ryhmä. Hyvä mittapuu on pystyä vaeltamaan 300 korkeusmetriä tunnissa.

Pituus: n. 8–12 km/päivä
Korkeusmetrit: n. 450–800 metriä/päivä

Vaellusryhmien koko ja vaikeusasteet voivat vaihdella viikottain riippuen osallistujamääristä, säästä ja ryhmän vauhdista.

Vinkki! Kolmen päivän alppivaellus

Sinulle joka et halua vaeltaa kokonaista viikkoa, kolmen päivän vaelluksemme on erinomainen vaihtoehto. Se on myös hyvä kokeilupaketti niille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin vaeltaneet.

Vieraiden arvostelut

”Pää pilvissä viikon, nyt jalat maassa. Heräsin kotona hymy huulilla, kun ajattelin mennyttä loma viikkoa. Aamulla hotellin (Hof) siivojan kanssa ensimmäiset naurut, täydellisiä vaellus plus päiviä, illallisella ihanan pöytäseurueen kanssa jaetut päivän kohokohdat saivat naurun kyynelet silmiin. Sen voimalla jaksaa vuoden odottaa tulevaa matkaa.  ” Susanna Korhonen - heinä 2023

”Helppous kokonaisuudessaan. Bad Gastein opas Riikka oli superkiva positiivinen auttavainen ja osaava opas. Enemmän hänenlaisiaan oppaaksi teille😃 ” Janne Tenhunen - heinä 2023

”Fantastinen matka. Uskomaton palvelu ja hyvin järjestetyt vaellukset. ” Lillemor - heinä 2018

”Korkeat odotukseni ylittyivät. Kokemus kaikille aisteille! Oppaat olivat aivan huippuja ja osasivat kertoa paljon kohteesta.” Annika - kesä 2018

”Fantastinen palvelu, hyvin järjestetty, paljon mielenkiintoista tietoa vaelluksien aikana. Lähdemme varmasti uudelleen matkalle!” Peter - elo 2018

Hotellit Bad Gasteinissa

Huomio! Oman turvallisuutesi vuoksi vaaditaan käyttämään korkeavartisia vaelluskenkiä viikon vaellusten aikana.

lajittele