100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37. Varaa 29.2 mennessä!

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37, koodilla KESÄ-100. Varaa 29.2 mennessä!

Anna koodi:

KESÄ-100

Hyvä tietää ennen vaellusmatkaa

Kaikkia vaelluksia johtavat paikalliset vaellusoppaat, joilla on laajasti tietoa retkeilyalueesta ja hyvät tiedot luonnosta, eläimistä, säästä ja kulttuurista. Vaelluksille osallistuvat myös arvostetut oppaamme.

Kokoonnumme aamiaisen jälkeen aamukokoukseen ennen kuin on aika suunnata vuorille. Tapaamisen aikana käymme huolella läpi päivän vaelluksen suunnitelman. Keskustelemme turvallisuudesta, näytämme korkeuskäyrät, katsomme sääennusteita ja päivän retkeilyryhmien arvioituja aikoja.

Turvallisuus on aina etusijalla ja mukautamme vaellukset päivittäin vallitseviin olosuhteisiin. Oman turvallisuutesi vuoksi on tärkeää, että noudatat turvallisuusmääräyksiämme. Säännöissä vaaditaan, että käytät korkeavartisia ​​vaelluskenkiä retkillämme Bad Gasteinissa.

Pakkaa oikein vaellusmatkalle

Alpeilla sää voi olla hyvin vaihtelevaa, kaikkea aina auringosta ja kuumuudesta tuuleen ja sateeseen. Siksi on tärkeää valmistautua hyvin oikeilla vaatteilla ja varusteilla, jotta vaelluskokemus olisi mahdollisimman hyvä. Jos olet unohtanut pakata jotain mukaan, voit ostaa varusteita Bad Gasteinin urheiluliikkeistä.

Huomaathan, että kaupat ovat kiinni sunnuntaisin mikä on viikon ensimmäinen vaelluspäivä. Olemme koonneet sinulle pakkauslistan, jotta pakkaaminen olisi helpompaa. Pakkauslistan löydät täältä »

 

Vaatetus: vaelluksille suositellaan kerrospukeutumista. Vältä käyttämästä puuvillavaatteita ihoa vasten, koska ne imevät itseensä kosteutta, mikä voi aiheuttaa paleltumista ja hiertämistä. Valitse sen sijaan toiminnallisista materiaaleista valmistettuja vaatteita, jotka sekä kuljettavat kosteutta pois iholta että suojaavat kylmältä. On myös hyvä pakata mukaan tuulelta ja sateelta suojaavaa takki sekä auringolta suojaavaa lippalakki tai hattu.

Kengät: Oman turvallisuutesi vuoksi vaaditaan käyttämään korkeavartisia vaelluskenkiä viikon vaellusten aikana (katso kuva alla).

Sauvat: Hotel Salzburger Hofista voi vuokrata vaellussauvoja, mutta voit toki tuoda mukaan myös omat. Muista kuitenkin, että sauvoja ei saa tuoda lentokoneeseen käsimatkatavarana, vaan ne on pakattava ruuman matkatavaroihin.

Reppu: Reppu on erittäin hyvä ottaa mukaan vaelluksille. Sen ei tarvitse olla erikoismalli vaan yksinkertainen reppu, jossa on tilaa vaihtovaatteille, välipalalle ja vesipullolle, toimii hyvin.

Vesi: On tärkeää pitää yllä nestetasapainoa jatkuvasti vaelluksen aikana. Pakkaa reppuun vesipullo, jota voit täyttää päivän aikana.