Vaellus-ohjelma

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37. Varaa 29.2 mennessä!

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37, koodilla KESÄ-100. Varaa 29.2 mennessä!

Anna koodi:

KESÄ-100

Vaellus-ohjelma – Alpivaellus

Aktiviteetit/retket, joissa on *, ovat vapaaehtoisia ja tapahtuvat lisämaksusta.

Huomio! Tämä on vain esimerkki viikko-ohjelmasta ja ohjelma voi muuttua. Turvallisuus on aina etusijalla ja mukautamme viikon päivittäin vallitsevien olosuhteiden mukaan. Ei suositella alle 12-vuotiaille.

Päivä 2 – Sunnuntai

Aloitamme aamun hyvällä aamiaisella, jota seuraa tervetulotapaaminen ja viikon ohjelman katsaus. Aloitamme yksinkertaisella kävelykierroksella kaupungissa, ennen kuin jaamme ryhmiin ja menemme viikon ensimmäiselle vaellukselle. Tämä on laaksovaellus kohtalaisen mäkisessä maastossa, joka antaa keholle mahdollisuuden sopeutua korkeaan korkeuteen. Ohitamme suuria vesiputouksia ja vihreitä niittyjä ennen kuin nautimme hyvän lounaan (sisältyy hintaan). Palattuaan Bad Gasteiniin, viikon ensimmäinen After Walk odottaa Silver Bullet Barin aurinkoterassilla. Päivä päättyy hyvään illalliseen hotellissa.

Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia. 

 

Päivä 3 – Maanantai

Päivän vaelluksen läpikäynti ja ryhmiinjako. Tänään suuntaamme Dorfgasteiniin ja Fulseck-vuorelle. Otamme hissin väliasemalle (1458 myp) ja jatkamme jalkaisin Fulseck-vuoren huipulle (2033 myp). Puolessa välissä matkaa pidämme tauon kauniilla Spiegelsee-järvellä. Matkalla takaisin päin pysähdymme mukavalle Grabneralm-vuoristomajalle syömään lounasta (sisältyy hintaan). Palatessamme Bad Gasteiniin on jälleen After Walkin aika. Myöhemmin pääsemme testaamaan tietojamme vaelluskavereidemme kanssa pub-tietokilpailun merkeissä. 
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia

 

Päivä 4 – Tiistai

Aamiaisbuffet, jonka jälkeen päivän vaellusohjelman läpikäynti ja ryhmiin jakautuminen. Nousemme tuolihissillä Graukogelin yläasemalle (1 954 m), josta jatkamme upeaa reittiä hienolle, kylmälle alppijärvelle Palfnerseelle (2 074 m). Päivän lounas syödään Graukogelhüttellä (sis. hintaan). Iltapäivällä After Walk tai kylpemistä hotellin kylpyläosastolla (Hotel Salzburger Hofi, Villa Oranian, Hotel Posti asiakkaat). Mahdollisuus myös snapsimaisteluun*, jossa maistellaan paikallisen Hans Durzbauersin tislaamon tuotteita. Illalla järjestämme viininmaistelu, jossa tutustutaan itävaltalaisiin laatuviineihin. Illallinen hotellilla. 
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 5 tuntia.

 

Päivä 6 – Torstai

Päivän vaelluksen läpikäynti ja ryhmiin jakautuminen. Sportgasteinista ryhmät lähtevät vaikeusasteeltaan erilaisille reiteille. Nassfeld-laaksossa on useita viehättäviä vuoristomajoja ja syömme lounaan yhdessä niistä (sis. hintaan). Illallinen tarjoillaan hotellilla, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua itävaltalaiseen iltaan tunnelmallisessa Schafflingen Schialm –ravintolassa.
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia.

 

Päivä 7 – Perjantai

Päivän vaelluksen läpikäynti ja ryhmiin jakautuminen. Lyhyt hissinousu vie meidät ylös Stubnerkogelin väliasemalle. Väliasemalta ryhmät lähtevät omiin suuntiinsa Stubnerkogelin huipun (2 246 myp) kautta lounasmajalle. Kirkkaalla säällä täältä on upeat näköalat Grossglocknerille, Itävallan korkeimmalle huipulle (3 798 myp). Stubnerkogelin huipulla sijaitsee 140 metriä pitkä riippusilta, jonka saa halutessaan ylittää. Illalla kokoonnumme jäähyväisdrinkille ja muistelemme viikkoa kuvaesityksen avulla. Tämän jälkeen on vuorossa illallinen ja live-musiikkia. 
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia.