80€ ennakkovaraajan alennusta

Juuri nyt saat 80 euron alennuksen/henkilö kaikista kesän ja vaellusmatkoista kesä, elo ja syyskuussa

80€ ennakkovaraajan alennusta

Juuri nyt saat 80 euron alennuksen/henkilö kaikista kesän ja vaellusmatkoista kesä, elo ja syyskuussa

Kampanjakoodi:

KESÄ-80

Kampanjakoodi:

KESÄ-80

Viikko-ohjelma – Alppivaellus

* Retkiohjelma lisämaksusta, valitset itse missä haluat olla mukana. Illalliset kuuluvat matkan hintaan kun varaus on tehty 31.3. mennessä.

Turvallisuus on aina tietenkin ykkösasia ja järjestämme vaellukset aina olosuhteiden mukaan jokaiselle päivälle. Sää Alpeilla vaihtelee nopeasti ja usein, jonka vuoksi päivittäisen sääntiedotuksen tutkimisen jälkeen vasta valitaan päivän reitti. Tämän vuoksi on tärkeää huomioida että ohjelma joka on vaellusesitteessä ja nettisivuillamme voi vaihdella viikon aikana. Alta löydät alustavan vaellusohjelman.

Päivä 1 – Lauantai

Lento Helsingistä. Saavumme Bad Gasteiniin ja kirjaudumme sisään hotelliin. Mikset tekisi pientä kävelyretkeä kylässä ja ihailisi kauniita maisemia? Illalla nautimme herkullisesta illallisesta. 

 

Päivä 2 – Sunnuntai

Aamiaisbuffet, jonka jälkeen on ensimmäisen kokoontumisen aika, jossa käymme läpi päivän ohjelman. Teemme ohjatun tutustumiskävelyn Bad Gasteinissa ennen kuin lähdemme ensimmäiselle vaellukselle. Kyseessä on vaellus laaksossa, jonka aikana totuttelemme paikallisiin olosuhteisiin korkealla ja kevyessä ilmanalassa. Nautimme uskomattomasta näköalasta Tischler-jäätikölle. Syömme maittavan lounaan Cafe Gamskarissa (sis. hintaan) ennen kuin jatkamme matkaa takaisin Bad Gasteiniin ja viikon ensimmäiseen After Walkiin. Illallinen nautitaan hotellissa. 
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia. 

 

Päivä 3 – Maanantai

Päivän vaelluksen läpikäynti ja ryhmiinjako. Tänään suuntaamme Dorfgasteiniin ja Fulseck-vuorelle. Otamme hissin väliasemalle (1458 myp) ja jatkamme jalkaisin Fulseck-vuoren huipulle (2033 myp). Puolessa välissä matkaa pidämme tauon kauniilla Spiegelsee-järvellä. Matkalla takaisin päin pysähdymme mukavalle Grabneralm-vuoristomajalle syömään lounasta (sisältyy hintaan). Palatessamme Bad Gasteiniin on jälleen After Walkin aika. Myöhemmin pääsemme testaamaan tietojamme vaelluskavereidemme kanssa pub-tietokilpailun merkeissä. 
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia

 

Päivä 4 – Tiistai

Aamiaisbuffet, jonka jälkeen päivän vaellusohjelman läpikäynti ja ryhmiin jakautuminen. Nousemme tuolihissillä Graukogelin yläasemalle (1 954 m), josta jatkamme upeaa reittiä hienolle, kylmälle alppijärvelle Palfnerseelle (2 074 m). Päivän lounas syödään Graukogelhüttellä (sis. hintaan). Iltapäivällä After Walk tai kylpemistä hotellin kylpyläosastolla (Hotel Salzburger Hofi, Villa Oranian, Hotel Posti asiakkaat). Mahdollisuus myös snapsimaisteluun*, jossa maistellaan paikallisen Hans Durzbauersin tislaamon tuotteita. Illalla järjestämme viininmaistelu, jossa tutustutaan itävaltalaisiin laatuviineihin. Illallinen hotellilla. 
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 5 tuntia.

 

Päivä 5 – Keskiviikko

Tänään on vaellusvapaa päivää. Suosittelemme osallistumaan johonkin mielenkiintoisista päiväretkistämme. Pääset valitsemaan upean maailmanperintökohteen, Venetsian ja kauniin Zell am See väliltä (retket lisämaksusta). Bussi Venetsiaan lähtee aikaisin aamulla ja tutustumme joihinkin tunnetuimmista nähtävyyksistä, esimerkiksi Pyhän Markuksen aukioon, Dogen palatsiin ja Rialton siltaan. Aikaa jää myös gondoliajelulle, ostoksille ja hyvälle, lounaalle. Paluu ja myöhäinen illallinen Hotel Salzburger Hofissa (puolihoidon Salzburger Hofissa varanneille sis. hintaan, muissa hotelleissa majoittuville lisämaksusta). 

 

Päivä 6 – Torstai

Päivän vaelluksen läpikäynti ja ryhmiin jakautuminen. Sportgasteinista ryhmät lähtevät vaikeusasteeltaan erilaisille reiteille. Nassfeld-laaksossa on useita viehättäviä vuoristomajoja ja syömme lounaan yhdessä niistä (sis. hintaan). Illallinen tarjoillaan hotellilla, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua itävaltalaiseen iltaan tunnelmallisessa Schafflingen Schialm –ravintolassa.
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia.

 

Päivä 7 – Perjantai

Päivän vaelluksen läpikäynti ja ryhmiin jakautuminen. Lyhyt hissinousu vie meidät ylös Stubnerkogelin väliasemalle. Väliasemalta ryhmät lähtevät omiin suuntiinsa Stubnerkogelin huipun (2 246 myp) kautta lounasmajalle. Kirkkaalla säällä täältä on upeat näköalat Grossglocknerille, Itävallan korkeimmalle huipulle (3 798 myp). Stubnerkogelin huipulla sijaitsee 140 metriä pitkä riippusilta, jonka saa halutessaan ylittää. Illalla kokoonnumme jäähyväisdrinkille ja muistelemme viikkoa kuvaesityksen avulla. Tämän jälkeen on vuorossa illallinen ja live-musiikkia. 
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia.

 

Päivä 8 – Lauantai

Kotiinpaluu.

Maittavan aamiaisen jälkeen jätämme Bad Gasteinin vaellusparatiisin tällä erää taaksemme.