Huvielämä Bad Gasteinissa

Ruoka ja iltaelämä Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on hyvä iltaelämä ja paljon ravintoloita, jossa on kokkeja jokaisesta maailman kolkasta. Klassisessa Hotel Salzburger Hofissa vierailee vuosittain suomalaisia huippukokkeja. Vuonna 2019 hotellin ravintolassa vierailee ja kokkailee ruokaa vieraille mm. palkittu kokki Mika Jokela.

Baarit ja klubit Bad Gasteinissa>>

Ravintolat Bad Gasteinissa

Jagdstube

Hotel Salzburger Hofin kodikas baari/ravintola. Suosittu lounaspaikka ja hyvää ruokaa!

 

Ritz Ravintola

Hotel Salzburger Hofin ravintolan kansainvälinen keittiö on tasokas. Kaunis ravintola ja hieno tunnelma.

 

Angelo’s

Viihtyisä ja suosittu italialainen ravintola, joka on tunnettu pitsoistaan. Listalta löytyy kuitenkin myös paljon muuta aina pastoista kalaruokiin. Angelo sijaitsee hotelli Edenin yhteydessä Silver Bulletin alapuolella.

 
Mika Jokela - v. 8, 2019

Mika Jokela on on keittiömestari Vanajanlinna Groupilla, hän siis vastaa kaikista heidän ravintoloistaan. Hän on myös mukana kahdessa ruuanlaitto-ohjelmassa televisiossa. Mikalla on yli 25 vuoden kokemus keittiömestarina toimimisesta Suomessa ja Skandinaaviassa. Hän on myös saanut yhden ja kaksi tähteä Michelin Guidessa. 

 

 

Baarit ja klubit

Silver Bullet Bar

Kaksi uutta baaria, vaahtoavaa olutta ja hyvä ruokalista jenkkityyliin. Ravintolassa on neljä kerrosta ja katonraja 14 metrin korkeudessa. Bad Gasteinin paras afterwalk kesäisin, afterski talvisin ja elävää musiikkia joka päivä. 

 

Eden Pub

Klassinen englantilainen pub jossa nautit ”pint of lagerin”
tai aidon Guinnessin. Pubissa aina hyvä tunnelma.

 

Ritz Bar 

Alppien kaunein hotellibaari sijaitsee Hotel Salzburger Hofissa. Pianomusiikkia joka päivä klo 18 alkaen.

 

Angelina's Pizza Piazza & Bellini Bar

Hotel Postin italialais-amerikkalainen viihtyisä baari. Testaa aito "Bellini" (samppanjaa ja persikkatuoremehua). Baarissa on rauhallinen lounge-tunnelma.