Retkiä Bad Gasteinista

Retkiä Euroopan upeisiin retkikohteisiin

Bad Gasteinin sijainti on hieno, alle 100 km Salzburgista etelään, keskellä Eurooppaa, lähellä hienoja kaupunkeja ja upeita kulttuurielämyksiä. Bad Gasteinin retkiohjelma on laaja ja retkikohteet ovat tunnettuja koko Euroopan mittakaavassa. Lue lisää retkistämme alta.

 

Grossglockner – maanantai

3 798 m merenpinnan yläpuolella Hohe Tauernin kansallispuiston sydämessä saamme ainutlaatuisen luontoelämyksen. Grossglockner on Itävallan korkein vuori, joka valloitettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1799 ja on sen jälkeen kiehtonut ihmisiä upealla panoraamanäkymällään.

Venetsia – keskiviikko

Koe kaupungin kanavat vedestä. Tämä italialainen maailmanperintökohde on tunnettu rakkaudesta, kulttuurista ja tietysti gondoleistaan. Venetsiassa on paljon koettavaa, ja päivän aikana oppaamme esittelevät sinulle kaikki nähtävyydet ja kertovat paikallisten vinkit.

Zell am See  keskiviikko

Majesteettisten alppihuippujen väliltä kristallinsinisen Zeller See -järven rannalta löytyy kesäparatiisi Zell am See. Päiväretki tarjoaa kaupunkikävelyä, shoppailua, hyvää ruokaa ja mahdollisuuden vene- tai pyöräretkeen järven ympäri.

Salzburg – torstai

Tule mukaan opastetulle retkelle Itävallan neljänneksi suurimpaan kaupunkiin, maailmanperintökohde Salzburgiin. Päivä on täynnä historiaa, musiikkia ja arkkitehtuuria ja kuljemme pitkin kaupungin katuja ja aukioita. 

Lue lisää & varaa