Ruoka & juoma Bad Gasteinissa

Kesätarjous - 100€ alennusta/henkilö

Jopa 100€ alennusta viikoilla 25-36. Tarjous voimassa 31.3 asti.

Kesätarjous

Jopa 100€ alennusta viikoilla 25-36. Tarjous voimassa 31.3 asti.

Anna koodi:

KESA-100

Anna koodi:

KESA-100

Ruoka & juoma Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on hyvä iltaelämä ja paljon ravintoloita, jossa on kokkeja jokaisesta maailman kolkasta.

Ravintolat

Panoramanäköala!

Gipfelrestaurant Stubner

Koe Alppien uusi huippuravintola 2 230 m.p.y ja nauti Gasteinin laakson parhaasta Kaiserschmarrnista ja parhaasta näkymistä suurella aurinkoterassilla. Ravintolaan pääsee vaeltamalla tai Stubnerkogel-hissillä huipulle.

Huippuluokan ruokaa!

Ritz Ravintola

Hotel Salzburger Hofista löydät Ritz Ravintolan, joka on tunnettu ravintola, jossa on ihana tunnelma ja huippuluokan ruokaa. Täällä tarjoillaan hyviä viiden ruokalajin illallisia ehdottoman korkeimmasta luokasta, ja hotellin viinikellari tarjoaa monia jännittäviä viinejä

 
Lapsiystävällinen!

Ravintola Jagdstube

Ravintola Jagdstube on kodikas ja perinteinen ravintola, jossa on lämmin tunnelma ja jossa tarjoillaan sekä lounasta että illallista. Aivan Hotel Salzburger Hofin leikkihuoneen vieressä sijaitseva Jagdstube on ihanteellinen lapsiperheille.

 

Ravintola Angelo's

Angelo's on viihtyisä ja suosittu italialainen ravintola, jossa tarjoillaan korkeatasoista ruokaa. Ruokalistalta löytyy kaikkea kiviuunipizzoista kotitekoista pastaa ​​ja salaatteja. Siellä on myös laaja valikoima upeita viinejä kaikkialta maailmasta.

 

Orania Stüberl

Orania Stüberlin klassiseen itävaltalaiseen ruokaan perustuva menu on ehdottomasti vierailun arvoinen. Täällä on myös kansainvälisiä ruokia, mutta raaka-aineet ovat paikallisia ja sekä Gösser että Trumer Bier ovat saatavilla hanasta. Viihtyisä terassi on avoinna ympäri vuoden.

 
Löytöpaikka!

Ravintola Hofkeller

Hotel Salzburger Hofin maalaismaisessa ja viehättävässä kellariholvissa sijaitseva Hofkeller-ravintola tarjoaa perinteistä fondueta, raclettea ja Steinplattea. Ruoat sopivat hyvin syötäväksi hieman isommalla porukalla, jossa voit jakaa eri ruokia. Lupaamme, ettet lähde nälkäisenä.

 

Gatz Tapas & Steaks

Koe Espanja keskellä Bad Gasteinia Gatz Tapas & Steaksissa. Nauti kotitekoisista tapaksista ja herkullisista viineistä kylän parhaalla ulkoruokailupaikalla ja aurinkoterassilla. Valitse täysi ateria tai lasillinen viiniä välipalojen kanssa.