Avoin kauppa kaikissa matkoissamme

Sinun turvaksesi on meillä juuri nyt avokauppa kaikista kesä- ja vaellusmatkoistamme.

Avoin kauppa kaikissa matkoissamme

Sinun turvaksesi on meillä juuri nyt avokauppa kaikista kesä- ja vaellusmatkoistamme.

Aktiviteetteja upeassa ympäristössä!

Bad Gasteinissa on paljon koettavaa ja me tarjoammekin laajan valikoiman seikkailullisia aktiviteetteja, jotka sopivat niin isoille kuin pienillekin. Ohjelmasta löydät vaihtoehtoja aina viini- ja snapsimaistelusta kiipeilyyn, koko perheen koskiseikkailuun sekä oikeaan koskenlaskuun.

Ilmainen

Opastetut kävelyt Bad Gasteinissa

Kolmena päivänä viikossa klo 10:00 voit aivan ilmainen tulla mukaan opastetuille kävelyille kauniissa Bad Gasteinissa ja Gasteinerin laaksossa. Tarvitset ainoastaan hyvät kävelykengät, sillä reitti koostuu asfaltti- ja sorateistä ilman vaiketa rinteitä. Kaikki vaellukset päättyvät majoihin joista on mahdollisuus ostaa hyvä lounas. Viikon vaellukset alkavat sunnuntaina rauhallisella historiallisella kierroksella Bad Gasteinin keskustassa. Tiistaina ja torstaina tempo nousee muutamilla laakson kauneimmista kävelyreiteistä. Niille jotka haluavat hieman lyhyempiä matkoja, voivat ottaa bussin takaisin hotellille. Huomioithan että tätä aktiviteettia ei suositella niille jotka haluavat vaeltaa.

 

Pubivisa – maanantai

Suosittu pubivisa on mukava tilaisuus tutustua paremmin matkakavereiden kanssa. Kokoonnumme Silver Bullet baariin testaamaan tietojamme samalla jotain hyvää baarin antimista maistellen. Illan kysymysten teema vaihtelee ja voi koskea esim. Alppeja. Luonnollisesti voit varata Pubivisan jo ennen matkaa.

Sisältää: Pubivisan ja yhden juoman.

Lisää varaukseen

Viinimaistelu – tiistai

Itävalta tunnetaan nykyään yhtenä valkoviinin päätuottajamaana, Viimeaikoina jopa punaviini on saanut suurempaa markkinaosuutta ja viininmaistelussamme saamme mahdollisuuden maistaa 6 eri viiniä, sekä valko- että punaviiniä. 

Sisältää: 6 eri viinin maistelun

Varaa paikan päällä!

Snapsimaistelu – tiistai

Koe paikallisesti tuotettuja snpaseja, jotka on valmistettu ainoastaan paikallisista raaka-aineista. Hans Durzbauer joka on panimon omistaja, kertoo panimon snapsinvalmistuksesta. Jälkikäteen pienen purtavan kera pääsemme maistamaan eri snpaseja. Maut vaihtelevat makeista likööreistä, kuten metsämarja, vadelma, aprikoosi, hieman korkeaprosenttisempiin snapseihin, kuten Zirben ja Hasselnuss. Maistelun jälkeen on mahdollisuus ostaa pulloja Hansin kaupasta. Takaisin Bad Gasteinissa ollaan noin kello 19. 

Varaa puhelimitse

Kiipeily – tiistai-iltapäivä

Paikallisten koulutettujen kiipeilyoppaiden johdolla saat mahdollisuuden oppia kiipeilemään Bad Gasteinissa. Kolmen tunnin mittaisella kurssilla opit kiipeämään ja laskeutumaan erilaisilla kiipeilyseinillä. Käytämme hyvin varmistettuja kiipeilyseiniä ja kaikki varusteet kuten valjaat, köydet, jalkineet ja kypärän saat paikanpäältä.

Sisältää: Kiipeilykurssin koulujettujen paikallisten oppaiden johdolla, varusteet.

Varaa puhelimitse

Koskenlasku – perjantai

Tarjoamme yhdessä Raftingcenter Taxenbachin kanssa jännittävän retken. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus koskenlasku(rafting)-retkien järjestämisestä. Märkäpuvulla, -kengillä, kypärällä ja pelastusliiveillä varustettuna suuntaamme yhdessä koulutetun oppaan kanssa 2 tunnin kumivenematkalle Salzach-joelle. Jotta retkelle pääsee mukaan, tulee olla uimataitoinen, ja lisäksi vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Muista uima-asu ja pyyheliina!