Avoin kauppa kaikissa matkoissamme

Sinun turvaksesi on meillä juuri nyt avokauppa kaikista kesä- ja vaellusmatkoistamme.

Avoin kauppa kaikissa matkoissamme

Sinun turvaksesi on meillä juuri nyt avokauppa kaikista kesä- ja vaellusmatkoistamme.

Viikko-ohjelma – Alppivaellus

* Retkiohjelma lisämaksusta, valitset itse missä haluat olla mukana. Illalliset kuuluvat matkan hintaan kun varaus on tehty 31.3. mennessä.

Turvallisuus on aina tietenkin ykkösasia ja järjestämme vaellukset aina olosuhteiden mukaan jokaiselle päivälle. Sää Alpeilla vaihtelee nopeasti ja usein, jonka vuoksi päivittäisen sääntiedotuksen tutkimisen jälkeen vasta valitaan päivän reitti. Tämän vuoksi on tärkeää huomioida että ohjelma joka on vaellusesitteessä ja nettisivuillamme voi vaihdella viikon aikana. Alta löydät alustavan vaellusohjelman.

Päivä 1 – Lauantai

Lento Helsingistä. Saavumme Bad Gasteiniin ja kirjaudumme sisään hotelliin. Mikset tekisi pientä kävelyretkeä kylässä ja ihailisi kauniita maisemia? Illalla nautimme herkullisesta illallisesta. 

Päivä 2 – Sunnuntai

Aamiaisbuffet, jonka jälkeen on ensimmäisen kokoontumisen aika, jossa käymme läpi päivän ohjelman. Teemme ohjatun tutustumiskävelyn Bad Gasteinissa ennen kuin lähdemme ensimmäiselle vaellukselle. Kyseessä on vaellus laaksossa, jonka aikana totuttelemme paikallisiin olosuhteisiin korkealla ja kevyessä ilmanalassa. Syömme maittavan lounaan Cafe Gamskarissa (sis. hintaan) ennen kuin jatkamme matkaa takaisin Bad Gasteiniin ja viikon ensimmäiseen After Walkiin. Illallinen nautitaan hotellissa.
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia. 

Päivä 3 – Maanantai

Päivän vaelluksen läpikäynti ja ryhmiinjako. Tänään suuntaamme Dorfgasteiniin ja Fulseck-vuorelle. Otamme hissin väliasemalle (1458 myp) ja jatkamme jalkaisin Fulseck-vuoren huipulle (2033 myp). Puolessa välissä matkaa pidämme tauon kauniilla Spiegelsee-järvellä. Matkalla takaisin päin pysähdymme mukavalle Grabneralm-vuoristomajalle syömään lounasta (sisältyy hintaan). Palatessamme Bad Gasteiniin on jälleen After Walkin aika. Myöhemmin pääsemme testaamaan tietojamme vaelluskavereidemme kanssa pub-tietokilpailun merkeissä.
Vaellusaika (sis. lounaan): n. 6 tuntia