Vaellusmatkat Cerviniaan

Upea luontokokemus kokeneiden vaellusoppaiden kanssa

Cerviniassa on yli 200 kilometriä luonnonkauniita vaellusreittejä ja henkeäsalpaavia vuoristonäkymiä ja siitä onkin tullut kesän vaellusparatiisi. Luonto kutsuu upeille vaelluksille pitkin kristallinkirkkaita alppijärvien rantoja ja rauhallisia metsiä vaihtelevissa maastoissa, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

Cervinia on todellinen helmi erityisesti, jos pidät vaeltamisesta. Kesällä kylä muuttuu rauhalliseksi keitaaksi, jossa on upea luonto ja viehättävä tunnelma. Cervinian ympärillä olevat vaellusreitit tarjoavat jokaiselle jotakin. Jos olet aloittelija, voit kävellä helpompia polkuja pitkin, jotka vievät sinut kukkien täyttämien niittyjen ja metsäalueiden halki. Kokeneemmille retkeilijöille on tarjolla haastavia vuoristopolkuja, joista on upeat panoraamanäkymät. Mahtava Matterhorn-massiivi hallitsee horisonttia ja tarjoaa upean taustan. Kesäisin ilmasto on miellyttävä, päivälämpötilat ovat leutoja ja yöt viileät. Cervinia on kesäisin unelma luonnonystäville ja retkeilijöille.

Haastavat vaellusreitit ja upeat näkymät

Patikointi Cerviniassa on jotain, jota et tule unohtamaan. Koska kylä on jo 2050m merenpinnan yläpuolella, koet vaellukset aivan uusissa korkeuksissa, mikä tarjoaa myös unohtumattomia näkymiä. Cerviniassa tarjoamme kaksi erilaista vaellustyyppiä; Alppivaellus ja Alppivaellus vaativan. Alppivaellus on suosituin pakettimme ja nämä vaellukset ovat keskivaikeita, kun taas Alppivaellus vaativa on vaikein vaellustyyppimme ja sopii kokeneemmalle retkeilijälle. Kaikki vaellukset tapahtuvat yhdessä paikallisten vaellusoppaiden kanssa, jotka ovat usein varttuneet alueella ja tietävät kaiken luonnosta, villieläimistä, säästä ja kulttuurista.

He jakavat mielellään tietonsa, joten älä epäröi kysyä matkan varrella kaikesta jännittävästä, paikallishistoriasta tai näkemiisi kasveihin. Tietysti vaelluksiin osallistuvat myös arvostetut omat oppaamme. Vaelluspaketteihin sisältyvät lounaat ovat usein suuri kohokohta vaelluksilla. Osan lounaista otamme mukaan ja nautimme parhaista näköalapaikoista ja osa syödään viehättävissä vuoristomökeissä, joissa tarjoillaan fantastista paikallista ruokaa. Lounas ei koskaan maistu niin hyvältä kuin Alppihuippujen keskellä!

Täällä ylhäällä oleva luonto tarjoaa kaikkea valkoisista jäätikköhuipuista kristallinkirkkaisiin vuoristojärviin ja värikkäisiin kukkiin. Viikon aikana yksi retkistämme kulkee esimerkiksi kauniille Lago Bleu -järvelle. Mahtavan Matterhornin häämöttäessä taustalla, näkymä on melkein epätodellisen kaunis!

Aktiiviset yhdistelmämatkat korkealla

Patikoinnin ja hyvän ruoan lisäksi Cervinia tarjoaa myös monia muita jännittäviä kesäaktiviteetteja niille, jotka etsivät vielä enemmän seikkailua. Sähköiset maastopyörät ovat tulleet yhä suositummiksi viime vuosina. Cervinia on täydellinen paikka niille, sillä luonto ja vaihteleva maasto tarjoavat huippuolosuhteet sekä patikointiin että pyöräilyyn. Tämä on jännittävä tapa tutustua Cerviniaan ja jos valitset yhdistelmämatkamme Bike & Hike, saat yhdistettyä molempien maailmojen parhaat puolet.

Pyöräilyn ja patikoinnin lisäksi voit hiihtää 3500 m mpy. sijaitsevalla aurinkoisella jäätiköllä Plateau Rosalla, joka on aivan ainutlaatuinen kokemus keskellä kesää. Niille, jotka haluavat maksimoida lomansa, on yhdistelmämatkamme Bike, Hike & Ski, joka on täydellinen yhdistelmä seikkailua ja vaihtelua!

Vieraiden arvostelut

”Olin ensi kertaa mukana ja kaikki toimi. Ihanat oppaat ja meidän paikallinen opas Aleksandro oli myös mahtava ” Tarja Komulainen - heinä 2023

”Iso plussa siitä, että teillä on aina oppaita paikalla. Mukavia, osaavia ja aina hyvällä tuulella.” Mimmi - kesä 2018

”Upeita vaelluksia ja ihana hotelli. Suloista ja ajattelevaista henkilökuntaa.” Ingela - heinä 2018

”Todella tyytyväinen vaellusmatkaan ja meidän oppaaseemme. ” Jenny - elo 2018

Vaellusmatkat Cerviniaan

Alppivaellus 

Pituus: n. 8–14 km/päivä 
Korkeusmetrit: n. 400–800 metriä/päivä

Vaikeustaso:

   

Alppivaellus vaativa

Pituus: n. 8–16 km/päivä 
Korkeusmetrit: n. 600–1200 metriä/päivä

Vaikeustaso:

   

Yhdistelmämatkat Cerviniaan

Bike & Hike

  • Yhdistää sähköpyöräilyn & patikoinnin
  • Kaksi päivää pyöräilyä & kolme päivää vaellusta
  • Sopii heille jotka haluavat aktiivisen loma
Uutuus!

Bike, Hike & Ski

  • Sähköpyöräily, vaellus & kesälaskettelu
  • Kokeneet ohjaajat & oppaat
  • Keskity uusiin kokemuksiin

Hotellit Cervinia