Viikko-ohjelma - Alppivaellus

Aktiviteetit/päiväretket, jotka on merkitty *tähdellä, ovat vapaaehtoisia ja lisämaksullisia. Valitset itse, mihin lisäaktiviteetteihin haluat osallistua.
Illalliset sisältyvät matkan hintaan, kun varaus on tehty 31.3. mennessä tai olet ostanut lisämaksusta puolihoidon.

Turvallisuus on meille ensisijainen asia ja tästä syystä suunnittelemme jokaisen vaelluspäivän olosuhteiden mukaan. Saatamme päätyä toiseen ratkaisuun kuljetusten ja hissinousujen suhteen, mikäli sää on huono tai tuuli liian kova. On tärkeää huomata, että alla oleva viikko-ohjelma on suuntaa antava ja päivien ohjelma saattaa vaihtua päittäin. Vaelluksiemme ikäraja on 12 vuotta ja kaikki 12 vuotta täyttäneet voivat osallistua Alppivaellukselle.

Päivä 1 - Sunnuntai

Aloitamme aamun maittavalla aamiaisella ennen päivän vaelluksen läpikäyntiä. Jakaudumme ryhmiin vaikeusasteiden mukaan ja otamme hissin Plan Maisonille (2550mpy). Täältä vaellamme kohti kristallinkirkasta alppijärveä Lado Goillettia, josta jatkamme matkaamme kauniille kappelille: Capella di St Annalle. Matka tänne on saanut nimensä tunnetun vuoristokiipeilijän J. A. Carrelin mukaan, joka oli ensimmäinen, joka kiipesi Matterhornille italian puolelta. Täällä pysähdymme ja nautimme mielettömistä näkymistä Monte Cervinon ylle ja syömme maukkaan piknikin nurmella. Lounaan jälkeen vaellamme alas Salette -hissille, joka vie meidät Valtournencheen, mistä bussi kuljettaa meidät takaisin Cerviniaan. Iltapäivällä on aika viikon ensimmäiselle After Walkille, jota seuraa maukas 4-ruokalajin illallinen hotellilla (sisältyy puolihoitoon).

Päivä 2 - Maanantai

Tänään lähdemme bussilla naapurikylään Cheneil:in (2 100 m meren pinnasta), alue, joka on tunnettu laskettelusta helikopterilla siirtyen talvisin. Täältä jatkamme ylöspäin tunnettua vaellusreittiä Grande Balconata del Cervinoa pitkin, josta henkeäsalpaavat näkymät tunturikylän Torgnonin ylle. Ohitamme Colle Cheneilin ja jatkamme kaunista reittiä alas pieneen kylään Chamois, missä hyvä ja odotettu lounas on katettu. Selkeällä säällä on täältä mieletön näkymä kolmelle huipulle: Grand Tournallin, Petit Tournallin ja Trecare. Lounaan jälkeen jatkamme matkaa alas Valtournencheen, missä bussikuljetus odottaa meitä ja ajaa takaisin hotellille. Iltapäivällä nautimme hyvää juotavaa After Walkilla ennen illallista. Myöhemmin voit testata taitojasi viikon suositussa Pubivisassa*.