80€ ennakkovaraajan alennusta

Juuri nyt saat 80 euron alennuksen/henkilö kaikista kesän ja vaellusmatkoista kesä, elo ja syyskuussa

80€ ennakkovaraajan alennusta

Juuri nyt saat 80 euron alennuksen/henkilö kaikista kesän ja vaellusmatkoista kesä, elo ja syyskuussa

Kampanjakoodi:

KESÄ-80

Kampanjakoodi:

KESÄ-80

Viikko-ohjelma - Alppivaellus

Aktiviteetit/päiväretket, jotka on merkitty *tähdellä, ovat vapaaehtoisia ja lisämaksullisia. Valitset itse, mihin lisäaktiviteetteihin haluat osallistua.
Illalliset sisältyvät matkan hintaan, kun varaus on tehty 31.3. mennessä tai olet ostanut lisämaksusta puolihoidon.

Turvallisuus on meille ensisijainen asia ja tästä syystä suunnittelemme jokaisen vaelluspäivän olosuhteiden mukaan. Saatamme päätyä toiseen ratkaisuun kuljetusten ja hissinousujen suhteen, mikäli sää on huono tai tuuli liian kova. On tärkeää huomata, että alla oleva viikko-ohjelma on suuntaa antava ja päivien ohjelma saattaa vaihtua päittäin. Vaelluksiemme ikäraja on 12 vuotta ja kaikki 12 vuotta täyttäneet voivat osallistua Alppivaellukselle.

Päivä 1 - Lauantai

Saavumme Cerviniaan ja kirjaudumme sisään hotelliin. Tänään voitte tutustua kylään itsenäisesti ja miksei syödä hyvä lounas jossain kylän aurinkoisista terasseista. 

Päivä 2 - Sunnuntai

Aloitamme aamun maittavalla aamiaisella ennen päivän vaelluksen läpikäyntiä. Jakaudumme ryhmiin vaikeusasteiden mukaan ja otamme hissin Plan Maisonille (2550mpy). Täältä vaellamme kohti kristallinkirkasta alppijärveä Lado Goillettia, josta jatkamme matkaamme kauniille kappelille: Capella di St Annalle. Matka tänne on saanut nimensä tunnetun vuoristokiipeilijän J A Carrelin mukaan, joka oli ensimmäinen, joka kiipesi Matterhornille italian puolelta. Täällä pysähdymme ja nautimme mielettömistä näkymistä Monte Cervinon ylle ja syömme maukkaan piknikin nurmella. Lounaan jälkeen vaellamme alas Salette -hissille, joka vie meidät Valtournencheen, mistä bussi kuljettaa meidät takaisin Cerviniaan. Iltapäivällä on aika viikon ensimmäiselle After Walkille, jota seuraa maukas 4-ruokalajin illallinen hotellilla (sisältyy puolihoitoon).