Alppivaellus Cerviniassa

Keskitason vaellusta alppimaisemissa

Cerviniassa järjestämme Alppivaellusta, joka on suosituin vaellusohjelmistamme. Vaellamme eri korkeuksissa ja välillä otamme hissin tai muun kuljetuksen ylös ja alas vuorilla. Turvallisuus aina ennen kaikkea ja vältämme liian jyrkät kohdat ja liian pitkät laskeutumiset jaloin. 

Alppivaelluksemme on jaettu kahteen eri ryhmään riippuen vaikeustasosta (sininen ja punainen ryhmä). Näin ollen pääset osallistumaan juuri siihen ryhmään, joka sopii parhaiten sinulle. Alppivaellukselle ei vaadita aikaisempaa kokemusta vaelluksista, mutta hyvä peruskunto tulee olla. Alla esittelemme molemmat ryhmät hieman tarkemmin.

Sininen ryhmä

Sininen ryhmä on helpompi versio Alppivaelluksesta. Kuljemme kauniita polkuja ja teitä, niin ylhäällä vuorilla, kuin alhaalla laaksossakin. Vaellamme siis paljon korkeusmetrejä ylös ja alas. Vaellamme rauhallisessa tahdissa ja pidämme usein taukoja voidaksemme nauttia ympäristöstä.

Pituus: n. 8–12 km/päivä
Korkeusmetrit: n. 400–800 metriä/päivä

Punainen ryhmä

Punainen ryhmä on hieman haastavampi Alppivaellus. Tempo on nopeampaa ja joinain päivinä vaellamme suurempia korkeusmetrejä, kuin sininen ryhmä. Jos pystyt vaeltamaan 300 korkeusmetriä tunnissa, pärjäät hyvin punaisessa ryhmässä.

Pituus: n. 8–14 km/päivä
Korkeusmetrit: n. 500–800 metriä/päivä

Vaellusryhmien koko ja vaikeusasteet voivat vaihdella viikottain riippuen osallistujamääristä, säästä ja ryhmän vauhdista.

Vinkki! Kolmen päivän alppivaellus

Sinulle joka et halua vaeltaa kokonaista viikkoa, kolmen päivän vaelluksemme on erinomainen vaihtoehto. Se on myös hyvä kokeilupaketti niille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin vaeltaneet.

Vieraiden arvostelut

”Olin ensi kertaa mukana ja kaikki toimi. Ihanat oppaat ja meidän paikallinen opas Aleksandro oli myös mahtava ” Tarja Komulainen - heinä 2023

” Suuri kiitos siitä, että teillä on aina osaavia ja iloisia oppaita paikalla. ” Maria - heinä 2018

”Onnistunut viikko. Upeat vaellukset fantastisessa miljöössä.” Pekka - heinä 2018

”Upeita vaelluksia ja vielä upeampi hotelli. Henkilökunta oli myöskin ihanaa.” Anna - elo 2018

Hotellit Cervinia