Alppivaellus – keskitason vaellusta alppimaisemissa

Cerviniassa järjestämme Alppivaellusta, joka on suosituin vaellusohjelmistamme. Vaellamme eri korkeuksissa ja välillä otamme hissin tai muun kuljetuksen ylös ja alas vuorilla. Turvallisuus aina ennen kaikkea ja vältämme liian jyrkät kohdat ja liian pitkät laskeutumiset jaloin. 

Alppivaelluksemme on jaettu kahteen eri ryhmään riippuen vaikeustasosta (sininen ja punainen ryhmä). Näin ollen pääset osallistumaan juuri siihen ryhmään, joka sopii parhaiten sinulle. Alppivaellukselle ei vaadita aikaisempaa kokemusta vaelluksista, mutta hyvä peruskunto tulee olla. Alla esittelemme molemmat ryhmät hieman tarkemmin.

Sininen ryhmä

Sininen ryhmä on helpompi versio Alppivaelluksesta. Kuljemme kauniita polkuja ja teitä, niin ylhäällä vuorilla, kuin alhaalla laaksossakin. Vaellamme siis paljon korkeusmetrejä ylös ja alas. Vaellamme rauhallisessa tahdissa ja pidämme usein taukoja voidaksemme nauttia ympäristöstä.

Pituus: N. 8-10 km päivittäin
Korkeusmetrit: N. 400-700 korkeusmetriä päivittäin

Punainen ryhmä

Punainen ryhmä on hieman haastavampi Alppivaellus. Tempo on nopeampaa ja joinain päivinä vaellamme suurempia korkeusmetrejä, kuin sininen ryhmä. Jos pystyt vaeltamaan 300 korkeusmetriä tunnissa, pärjäät hyvin punaisessa ryhmässä.

Pituus: N. 8-12 km päivittäin
Korkeusmetrit: N. 450-800 korkeusmetriä päivittäin

 
Vaellusryhmien koko ja vaikeusasteet voivat vaihdella viikottain riippuen osallistujamääristä, säästä ja ryhmän vauhdista.

200 € alennusta kesämatkoista

Viikoilla 32-34 saat 200 € alennusta/hlö kun varaat matkan Bad Gasteiniin tai Cerviniaan. Anna koodi: KESA-200 varauksen yhteydessä - varaa viimeistään 30.6.

Lue koko viikko-ohjelma →

Viikon kohokohdat:

✔︎︎Henkeäsalpaava näkymä Matterhornin huipulle
✔︎︎ Piknik alppijärvi Lago Cime Bianchella (2 850 mpy)
✔︎︎ Pituus: 6-12 km päivittäin
✔︎︎ Korkeusmetrit: 300-800 korkeusmetriä päivittäin
Vaellukset järjestetään v. 26-36

Hotellimme Cervinia