80€ ennakkovaraajan alennusta

Juuri nyt saat 80 euron alennuksen/henkilö kaikista kesän ja vaellusmatkoista kesä, elo ja syyskuussa

80€ ennakkovaraajan alennusta

Juuri nyt saat 80 euron alennuksen/henkilö kaikista kesän ja vaellusmatkoista kesä, elo ja syyskuussa

Kampanjakoodi:

KESÄ-80

Kampanjakoodi:

KESÄ-80

Viikko-ohjelma - Bike & Hike

Viikko tarjoaa kolme päivää vaellusta ja kaksi päivää pyöräilyä ja keskiviikko on lepopäivä. Voit valita itse mikäli haluat kokea Cerviniaa itsenäisesti tai lähteä mukaan jollekin retkistämme.

Huomioi, että viikko-ohjelma on alustava ja se voi muuttua johtuen sääolosuhteista. Ohjelma sovelletaan ryhmän pyöräily- ja vaellustason mukaan.

Päivä 1 - Lauantai

Lento Suomesta ja saapuminen Cerviniaan bussikuljetuksen jälkeen. Illalla odottaa herkullinen illallinen hotellin viihtyisässä ravintolassa.

 

Päivä 2 - Sunnuntai

Aamulla nautimme aamaisbuffetin ja sen jälkeen on aika tervetulijaiskokoontumisen, jossa käymme läpi viikon ohjelman. Sen jälkeen lähdemme viikon ensimmäiselle vaellukselle. Lähdemme eteläänpäin laaksossa ylös kohti Kapell Sant´Annaa, jossa pysähdymme nauttimaan maisemista. Täältä lähdemme takaisin alas kohti upeaa järveä Lago Bleuta, jossa Matterhornin vuori peilaantuu upeasti järven pintaan. Pysähdymme nauttimaan lounaasta ennen kuin palaamme takaisin kylään. Cerviniassa istumme nauttimaan ensimmäisestä "After Walkista" ennen kuin on aika valmistautua illalliselle. 

 

Päivä 3 - Maanantai

Tänään on aika viikon ensimmäisen pyöräretken. Aamiaisen jälkeen kokeilemme pyöriä ja lähdemme matkaan. Aloitamme pyöräilemällä ylös kohti Lago Goilletia ennen kuin lähdemme kohti Saletten hissiä. Täältä pyöräilemme viereiseen Valtournenchen kylään, jossa pysähdymme nauttimaan lounaasta. Iltapäivällä pyöräilemme laakson toiselle puolelle, jossa meitä odottaa ”Strada Agricola Crepin Liortere”. Tämä leveämpi vaellusreitti vie meidät takaisin kohti Cerviniaa, jossa päivän After-Bike odottaa. Sen jälkeen on aika illallisen, josta voit halutessasi jatkaa jännittävään tietovisaan (maksua vastaan). 

 

Päivä 4 - Tiistai

Aloitamm päivän tavalliseen tapaan aamiaisella ennen kuin lähdemme päivän vaellukselle. Tänään otamme hissin ylös Plain Maisonille, josta aloitamme päivän vaelluksen kohti Plan Torrettea. Täältä jatkamme vaellusta Matterhornin juurta pitkin. Kun saavumme vuoristomaja Rifugio Oriondelle niin pysähdymme nauttimaan lounasta, jonka jälkeen on taas aika palata takaisin Cerviniaan samalla nauttien uoeista maisemista kylän ylle. Cerviniassa odottaa rentoutumista, illallinen ja huomisen vapaapäivän suunnittelua. 

 

Päivä 5 - Keskiviikko

Tänään lepuutamme jalkoja ja nmautimme vapaapäivästä. Vinkkejä vapaapäivän aktiviteetiksi:

Lähde mukaan retkelleLes Crêtesiin, Aosta-laakson tunnetuimpaan viinitaloon. Viinitila sijaitsee n. tunnin bussimatkan päässä Cerviniasta. Täällä on perhe Charrère kasvattanut viinejä jo parin vuosisadan ajan. Täältä löydät tunnettuja rypälelajeja kuten Chardonnay ja Pinot Noir mutta myös alueelle tyypillisiä lajikkeita kuten Fumin, Cornalin ja Mayolet (kaikki punaisia).  Vierailun aikanakokeilemme eri lajikkeita ja opimme lisää viinintuotannosta. Ennen paluuta takaisin Cerviniaan vierailemme Aostan kaupungissa.

Voit ennakkovarata retken jo kotoa käsin tai paikan päällä matkaoppailtamme.

 

Päivä 6 - Torstai

Tänään on taas aika hypätä satulan selkään ja lähteä pyöräilemään. Aloitamme pyöräilemään ylös Plan Maisonille, josta jatkamme kohti Lago Goillet-järveä. Nautimme kauniista järvimaisemista ennen kuin jatkamme matkaa kohti seuraavaa järveä Laghi delle Cime Bianchea. Täältä jatkamme pitkin Italian ja Sveitsin rajan muodostavan vuoriston vartta pitkin ennen kuin lähdemme alaspäin kohti päivän vuoristomajaa Chalet Etoilea. Täällä nautimme herkullisen lounaan ja sen jälkeen pyöräilemme takaisin kylään. Illalla on taas aika herkullisen illallisen hotellilla.

 

Päivä 7 – Perjantai

Viimeinen päivä on monille matkan kohokohta. Aamiaisen jälkeen otamme taksin kohti Buissonin kylää. Täältä otamme hissin ylös Chamois-vuorelle. Täällä vaellamme upeasta panoramamaisemasta La Magdeleinen kylän ylle nauttien, jossa meitä odottaa lounas. Otamme toisen reitin takaisin kohti Chamois:ta, josta otamme hissin takaisin alas Buissoniin, josta taksi kuljettaa meidät takaisin Cerviniaan. Ennen illallista kokoonumme kippistämään ihanalle viikolle yhdessä. 

 

Päivä 8 - Lauantai

Tänään on aika palata kotiin. Viimeisen aamaisbuffetin jälkeen jätämme kauniin Cervinian taaksemme tältä kertaa.