Alppivaellus Champolucissa

Maagisia vaelluksia upeissa maisemissa

Patikointi Champolucissa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa – luonto, kohoavat massiiviset vuoret ja näkymät ovat henkeäsalpaavia. Vuorilla on monia pieniä, viihtyisiä mökkejä, joiden vieraanvaraiset omistajat tarjoavat mielellään paikallisia herkkuja. Siellä on myös monia puroja ja järviä, usein turkooseja ja täynnä raikasta jäätikkövettä. Champolucilla on jännittävä historia, josta paikalliset ovat hyvin ylpeitä ja paikalliset retkeilyoppaamme jakavat mielellään tietoaan sekä historiasta, luonnosta että kasveista.

Champolucissa tarjoamme Alppivaelluksen, joka on suosituin ja monipuolisin vaellustyyppimme. Se sopii useimmille, eikä vaadi aikaisempaa vaelluskokemusta, mutta hyvää peruskuntoa kylläkin. Voit valita kahdesta ryhmästä Alppivaelluksella; sininen ryhmä, joka on hieman helpompi ja punainen ryhmä, joka on hieman haastavampi. Vaelluksemme alkavat Hotel Breithornista, joka sijaitsee keskellä kylää pääkadun varrella ja sieltä lähdemme joko kävellen tai bussilla päivän vaelluskohteen mukaan. Viikon aikana vaellamme Champolucin lähellä, sekä laakson ylä- että alapuolella Antagnodissa ja Brussonissa.

Sininen ryhmä: Sininen ryhmä on Alppivaelluksen yksinkertaisempi vaihtoehto. Kuljemme mukavia polkuja ja teitä ja saamme paljon korkeusmetrejä sekä ylös että alas. Vaellamme kuitenkin suhteellisen leppoisasti ja pidämme säännöllisesti taukoja nauttiaksemme ympäristöstä.

Pituus: n. 8–10 km/päivä
Korkeusmetrit: n. 400–700 metriä/päivä

Punainen ryhmä: Punainen ryhmä on edistyneempi vaihtoehto Alppivaelluksessa. Vauhti on hieman nopeampi ja joinakin päivinä voimme tehdä jopa enemmän korkeusmetrejä kuin sininen ryhmä. Hyvä mittapuu on pystyä kiipeämään 300 korkeusmetriä tunnissa.

Pituus: n. 10–12 km/päivä
Korkeusmetrit: n. 500–850 metriä/päivä

Vaellusryhmien koko ja vaikeusasteet voivat vaihdella viikottain riippuen osallistujamääristä, säästä ja ryhmän vauhdista.

Vinkki! Kolmen päivän alppivaellus

Sinulle joka et halua vaeltaa kokonaista viikkoa, kolmen päivän vaelluksemme on erinomainen vaihtoehto. Se on myös hyvä kokeilupaketti niille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin vaeltaneet. Kolmen päivän vaelluspaketit järjestetään viikoilla 26-34, sunnuntaista - tiistaihin.

Hotellit Champolucissa

lajittele