Bike & Hike Bad Gasteinissa

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37. Varaa 29.2 mennessä!

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37, koodilla KESÄ-100. Varaa 29.2 mennessä!

Anna koodi:

KESÄ-100

E-mountainbike ja vaellus on lyömätön yhdistelmä

Täydellisellä paikalla sijaitseva Alppien suurin kansallispuisto Hohe Tauern tarjoaa kylpyläkohteessa Bad Gasteinissa uniikin luontokokemuksen. Aluetta pidetään yhtenä Alppien kauneimpana paikkana ja sen laajan vaellus- ja pyöräilyreitti valikoimien ansiosta täältä löytyy aina jotain uutta koettavaa.

  • Yhdistä sähköpyöräily ja vaeltaminen lyömättömissä maisemissa
  • Kaksi päivää pyöräilyä ja kolme vaellusta 
  • Sopii sinulle, joka haluat aktiiviloman yhdistettynä hyvään ruokaan
  • Matka, joka keskittyy kokemuksiin, nautintoon ja yhdessä olemiseen

Bike & Hike Week:in aikana pääsemme kokemaan Gasteinerlaakson parhaat palat joko sähköpyörämme satultalta tai vaelluskengillä vaeltaen. Sähköllä toimivat maastopyörämme auttavat meitä kipuamaan jyrkimmät mäet ja pääsemme tutkimaan alueita, jonne emme ole aijemmin päässeetkään. Sähköpyörät mahdollistavat myös perheen tai ryhmän, jossa on eritasoisia pyöräilijöitä pyöräilemään yhdessä haastavimmatkin reitit.

Mitä viikon aikana tapahtuu?

Viikko tarjoaa kaksi päivää pyöräilyä ja kolme päivää vaellusta, jotka johtavat kokeneet vaellusoppaamme. Pyöräilyretkien aikana lähdemme yhdessä pyöräilemään vaihtelevassa maastossa sorateitä ja pienempiäkin polkuja. Vaellusreitit ovat keskitason vaelluksia, jolla kuljemme 8-10km ja n. 300-500 korkeusmetriä päivässä. Yhdessä pääsemme näkemään postikorttimaisia maisemia ja jokaisena päivänä pysähdymme nauttimaan lounasta jossain laakson mahtavista vuoristomajoista. Retket päättyvät Bad Gasteinin kylään, jossa nautimme kylmää juomaa Silver Bulletin terassilla ennenkuin lähdemme valmistaumaan illalliselle.

Miksi vaeltaa ja pyöräillä Bad Gasteinissa?

Bad Gastein tarjoaa täydellisen yhdistelmän hyvää ruokaa, tasokkaita majoituksia ja mahtavia pyöräily- ja vaellusreittejä. Sähkö maastopyörämme odottaa paikanpäällä ja sisältyy hintaan. Pyörien sähkömoottori auttaa meitä pääsemään täysin uusille alueille ja pyöriä voi säätää oman kunnon ja fiiliksien mukaan.

Kenelle matka sopii?

Tämä matka sopii niille, jotka haluavat kokea Alppien kauniin luonnon uudella ja jännittävällä tavalla. Vaelluksen ja pyöräilyn yhdistelmä tekee viikosta vaihtelevan ja jokaisena päivänä pääsemme kokemaan jotain uutta. Sinun ei tarvitse olla ammattipyöräilijä tai –vaeltaja osallistuaksesi Bike & Hike viikolle, mutta pientä vaellus/pyöräily taustaa on hyvä olla, sillä maasto voi olla teknisesti haastava. Jokainen reitti on erillainen ja tarjoaa fyysistä haastetta, mutta matkan pääpaino on uusista kokemuksista, maisemista ja luonnosta nauttiminen. Osallistuaksesi tälle viikolle, tulee sinun olla vähintään 14 vuotias ja 160cm pitkä

Majoitus

Majoitumme mukavasti jossain moderneista hotelleistamme suoraan Bad Gasteinin sydämessä. Täällä nukut hyvin mukavissa sängyissä ja nautit suuresta aamiaisbuffetista ennenkuin lähdemme päivän retkelle. Osassa hotelleista myös kylpyläosastot käytössä.

Bike & Hike järjestetän viikolla 24, 26, 28, 32, 34 & 36.