Bike, Hike & Ski

Viikko täynnä toimintaa

Bike, Hike & Ski -viikko on täynnä toimintaa, joka sisältää Cervinian parasta tarjontaa kesän aikana. Sähkömaastopyöräily, vaellus ja hiihto yhdistyvät upeaan yhteisöön, hyvään italialaiseen ruokaan ja upeisiin luontoelämyksiin. Tämä on matka niille, jotka haluavat monipuolisen loman täynnä toimintaa.

  • Sähköpyöräily, vaellus & kesälaskettelu
  • Kokeneet ohjaajat & oppaat
  • Keskity uusiin kokemuksiin

 

Mitä matkan aikana tapahtuu?

Viikon aikana testaamme yhdessä, enintään 14 hengen ryhmässä, Cervinian parhaita kesäaktiviteetteja. Retkeilemme kaksi päivää, ajamme sähköpyöriä kaksi päivää ja kokeilemme kesälaskettelua Plateau Rosa -jäätiköllä (3500 m). Kaikkea toimintaa ohjaavat omat oppaamme ja ammattitaitoiset ohjaajat, jotka ovat alueen asiantuntijoita ja tuntevat hyvin paikallisen historian, luonnon ja kulttuurin.

Alppivaellus

Vaellamme eri tasoisia vaelluksia vaihtelevassa maastossa. Vaellukset ovat eri korkeuksissa, joten käytämme välillä myös hissejä. Turvallisuus on aina etusijalla, mutta pitkiä laskuja jalan voi tulla vastaan

Sähköpyöräily

Akkukäyttöiset maastopyörät ovat kuljetus- ja liikuntamuoto, joka on valloittanut Alpit viime vuosina. Moottori auttaa meitä kiipeämään mäkiä ja tutkimaan alueita, jotka eivät olleet ennen mahdollisia. Lisäksi ne mahdollistavat pyöräilyn erikuntoisten ryhmäläisten kanssa, koska moottorin tehoa on helppo säätää. E-maastopyörien ja kypärien vuokraus sisältyy matkan hintaan. Huomaa, että sinulla tulee olla hyvä pyöräilykokemus osallistuaksesi.

Kesälaskettelu

Laskettelu keskellä kesää on erityinen kokemus. Aurinkoisella jäätiköllä, Plateau Rosalla 3500 m merenpinnan yläpuolella, voit hiihtää ympäri vuoden koko 20 km:n rinnealueella. Jäätikön korkea sijainti takaa jopa niin hyvät lumiolosuhteet, että monet hiihtomaajoukkueet päättävät suorittaa kesäharjoittelunsa täällä joka vuosi.

Noin 45 min hissimatkan päässä Cerviniasta saavumme jäätikölle ja voimme tehdä ensimmäiset käännöksemme. Täällä on hiihtoa, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin hiihtäjille. Suksivuokraamosta voit vuokrata monot, mutta myös vaatteita ja käsineitä, jotta sinun ei tarvitse pakata omia varusteita (rajoitettu määrä) mukaan. Bike, Hike & Ski -paketti sisältää suksien, sauvojen ja kypärän vuokrauksen.

Miksi vaeltaa, pyöräillä ja hiihtää Cerviniassa?

Cervinia tarjoaa monipuolisen maastonsa ansiosta täydelliset olosuhteet sekä patikointiin että pyöräilyyn ja yhdessä jäätikön kanssa myös laskettelu on mahdollista ympäri vuoden. Korkea sijainti ja alppimaasto tarjoavat upeat näkymät ja vaellus, pyöräily ja hiihto yhdistelmänä antaa meille mahdollisuuden tutustua uusiin alueisiin joka päivä.

Bike & Hike järjestetän viikolla 24, 25 & 27.