Sauze d'Oulx

1 509 – 2 650 mpy

Voit kohta varaa matkasi tähän hiihtokohteeseen!

Teemme kovasti töitä juuri nyt että voit varata hiihtomatkasi tänne. Laita sähköpostiosoitteesi tähän viereen niin saat muistutuksen sähköpostiisi koska voit varaa matkasi kaudelle 2022 tähän kohteeseen.

Haluatko varaa hiihtomatkasi jo nyt? Katso Bad GasteinCervinia tai Saalbach. Näihin kohteisiin voit varaa matkasi jo tänään!

Sauze d’Oulx – 400km rinteitä ja aitoa italialaisuutta

Sauze d’Oulx on erittäin viehättävä, eläväinen ja kaunis italialainen kylä, 1510 metrin korkeudessa. Kylässä on monia viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Sauze d’Oulx on huipputasokas ja kaikki tämä yhdistettynä upeaan hiihtoalueeseen, joka sijaitsee 1350-2800 metrin korkeudella, tekee siitä loistavan valinnan ensi talven alppimatkakohteeksi.

  • Perinteinen kylä
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Suuri hiihtojärjestelmä
  • Aurinkovarma
  • Maailmanluokan ruokaa

Sanotaan, että Sauze d’Oulx on italiaisen laskettelun syntymäpaikka. 10 italian mestaruutta, MM – kultaa v. 1974 ja v. 1976 olympiakultaa erityispujottelussa voittanut Piero Gros on kotoisin täältä. Sauze d’Oulx toimi myös Torinon Olympialaisten kilpailupaikkana vuonna 2006.

Hiihtoalue käsittää kokonaisuudessaan 400 km rinteitä, jotka jakautuvat Sestriéren, Clavieren, Ranskan Montgenévren, Pragelaton, San Sicarion ja Cesaran hiihtokeskusten välille. Sauce d´Oulx tarjoaa erittäin monipuolista hiihtoa kaikentasoisille laskettelijoille ja monet viihtyisät  rinneravintolat houkuttelevat erinomaisella sijainnillaan.

Lue lisää laskettelusta Sauze d’Oulx:ssa>>

Rinteitä

400

km rinteitä

92 hissejä

41 97 67

Korkeus meren pinnasta 1509 m

Korkein hiihtokorkeus 2823 m

Suurin korkeusero 1483 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Vieraiden arvio
4,1 / 5
2622 arviota
Vieraiden arvostelut

”Sauze kohteena yllätti meidät positiivisesti mahtavalla laskettelulla ja hyvällä säällä.” Johanna - helmi 2019

”Fantastinen, vaihteleva ja suuri hiihtojärjestelmä. Lyhyt lentokenttäkuljetus oli plussaa!” Merja - helmi 2019

”Hieno majoitus, hyvää ruokaa ja palvelua. Hienoista hotellihuoneista plussaa. Hyvä sijainti. Palaan tänne mielelläni. Oli kiva kun matkaoppaat vierailivat hotellilla.” Markku - tammi 2019

Hotellit Sauze d’Oulx

lajittele

Sauze d'Oulx:in kartta