Val Thorens

2 350 – 3 230 mpy

Val Thorens – korkealla sijaitseva hiihtokohde

Leveitä rinteitä, pitkiä laskuja, lumihuippuiset vuoret ja aurinkoisia päiviä. Val Thorensissa hiihtolomastasi tulee upea kokemus, upeaa hiihtoa ja vauhdikas afterski.

  • Vaihtelevaa laskettelua
  • Maailmankuulu afterski
  • Upeat panoramamaisemat
  • 600 km rinteitä

 

 

Kahdeksan vuorenhuipun ja kuuden jäätikön ympäröimä Val Thorens on Euroopan korkeimmalla sijaitseva hiihtokohde (2 350 m.m.p.) ja yksi maailman halutuimmista hiihtoparatiiseistä.

Val Thorens on Euroopan korkeimmalla sijaitseva hiihtokeskus, kyläkorkeus on huimat 2 350 m ja alueella on kaiken kaikkiaan kuusi jäätikköä. Kylän oman hiihtoalueen rinteistä 99% sijaitsee yli 2 000 metrin korkeudessa josta johtuen alue on erittäin lumivarma ja tarjolla on upeaa hiihtoa kaikille, aloittelijoista kokeneisiin laskettelijoihin.


World Ski Awardsin voittaja vuosina 2013, 2014 ja 2016

 

Laskettelua lähellä taivasta

Val Thorens on rakennettu vain hiihtäjien tarpeisiin, kolmen laakson alueella on yli 600 km rinteitä, 175 hiihtohissiä. Asutpa sitten missä tahansa, on majoitus ski-in/ski-out.

Täydellinen hiihtoloma

Laskettelumahdollisuudet Val Thorensissa ovat mahtavat. Val Thorensissa on lukuisia ravintoloita, baareja, pubeja ja discoja unohtamatta supermarketteja ja ostoskeskusta. Lähde Val Thorensiin talvella, et tule katumaan valintaasi.

Val Thorens on jälleen maailman paras hiihtokohde

Val Thorens on kolmatta kertaa voittanut maailman parhaan hiihtokohteen palkinnon. Tuomariston perustelut ovat täysin totta:

Val Thorens on uuden maailman hiihtokohde, missä yhdistyy paras hiihto parhaassa ilmapiirissä. Aina läsnä oleva edelläkävijätunnelma, henkeäsalpaava luonto, huomattavan paljon aurinkotunteja ja ainutlaatuinen lumenlaatu. Kohde on sekä uniikki, että trendikäs ja pystyy kehuskelemaan vilkkaalla, sosiaalisella ja lämpimällä ilmapiirillä. Val Thorens on ainutlaatuisella sijainnilla Euroopan korkein hiihtokeskus (2 300 m) ja yksi maailman suurimmista hiihtoalueista, Les Trous Vallées.

Lue koko perustelu tästä >>

Korkeus meren pinnasta 2350 m

Korkein hiihtokorkeus 3230 m

Suurin korkeusero 1483 m

Lentokenttäkuljetus 4 h

Rinteitä

600

km rinteitä

175 hissejä

32 108 129

Hotellit Val Thorens

lajittele

Val Thorensiin kartta