Bad Gastein

Bad Gastein – kesäparatiisi vuoristossa!

Alpit ovat paljon muutakin kuin vain lunta ja mahtavaa laskettelua. Kesäkaudella kaunis talvimaisema muuntautuu lomaparatiisiksi, joka sopii koko perheelle. Suomalaisten ehdoton suosikkikohde on Bad Gastein, joka tarjoaa upeita vaelluksia, hienoja hotelleja, lämpimiä lähteitä ja lukuisia aktiviteettaja korkeuksissa.

Aktiviteetit Bad Gasteinissa >>
Lue lisää retkistämme >>
Hotellimme Bad Gasteinissa >>

Bad Gasteinin lämpimät lähteet ovat tehneet siitä maailmankuulun lomakohteen jo 1790-luvulla, jolloin sen aikaiset julkimot ja kuninkaaliset vierailivat siellä nauttiakseen hyvästä ruuasta, Alppien puhtaasta ilmasta sekä puhdistavista kylvyistä.

Bad Gasteinia ympäröivä luonto kuuluu monien mielestä Alppien kauneimpiin ja tarjoaa uskomattomia vaelluskokemuksia. Ilma on kristallinkirkasta ja mikä parasta: hyttysistä ei ole tietoakaan! Muiden muassa nämä seikat nostavat vaelluskokemuksen aivan uudelle tasolle. Mikään muu kohde Itävallassa ei tarjoa yhtä laajaa aktiviteettien valikoimaa kesäkaudella. Täältä löytyy hienoja hotelleja, kaunis järvi uimista varten, hieno 18-reikäinen golf-rata, lyömättömät vaellusreitit, kylpylä, kiipeilyä, pyöräilyä ja kesähiihtoa vain puolen tunnin matkan päässä. 


UUTUUS: Lyhyt lentokenttäkuljetus – Lento Salzburgiin

Bad Gasteiniin matkustettaessa lentää oma tilauslentomme suoraan Salzburgiin, joten lentokenttäkuljetus on vain n. 1h 15min.

 

Syitä valita Bad Gastein?

✔︎︎ Modernit & mukavat hotellit
✔︎︎ Ainutlaatuisia luontoelämyksiä
✔︎︎ Mahtavia vaelluksia
✔︎︎ Täydellinen suuremmalle seurueelle
✔︎︎ Lähellä kulttuurikaupunkeja
✔︎︎ Lomakohde
✔︎︎ Ei hyttysiä
✔︎︎ Sopii koko perheelle
Vieraiden arvio

4,4 / 5

(30169 arviota)

Korkeus meren pinnasta 1100 m

Ylin vaelluskorkeus 2600 m

Vaellusreitit 600 km

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Seikkailu vuorilla suosittujen perheviikkojemme aikana

Laaja vaellusohjelma aina aloittelijoista kokeneisiin konkareihin.

Päiväretkiä Euroopan kauneimpiin kaupunkeihin.

lajittele

Kartta Bad Gasteiniin