Obergurgl

1 930 – 3 080 mpy

Obergurgl – Alppien lumivarmin laskettelukohde

Kuumaa kaakaota, vitivalkoisia carving-rinteitä ja laskettelua kunnes aurinko laskee. Kuulostaako houkuttelevalta? Obergurgl on yhtä kuin korkeatasoinen laskettelu hyvin hoidetuissa rinteissä. Kylä tarjoaa myös iltaelämää, mutta täällä keskitytään lasketteluun –mahtavaan lasketteluun. 

1 930 metrin korkeudesta löytyy Itävallan korkeimmalla sijaitseva hiihtokeskus Obergurgl. Hissiyhtiön motto on ”Top Quality Skiing”, joka näkyy rinnesysteemissä johon on hiljattain investoitu kymmeniä miljoonia. Rinteissä ei koskaan ole tungosta, eikä hisseihin ei tarvitse jonottaa. Maisemat ovat henkeäsalpaavan kauniit ja rinteet äärimmäisen hyvin hoidettuja.  

Obergurgl on täydellinen lapsiperheille. Hiihtokouluissa on erittäin osaava henkilökunta ja aikuiset voivat istahtaa nauttimaan kahvia aurinkoterassilla pystyen samalla pitämään silmällä lapsia. Kylä on sitä paitsi miltei autoton, joka tekee keskustasta viihtyisän ja rauhallisen. Obergurgl on täydellinen kohde sinulle, joka keskityt ennemmin lasketteluun kuin huvielämään. Varaa ensi talven hiihtoloma Obergurgliin, et tule katumaan. Lue lisää laskettelusta Obergurglissa >>

Syitä valita Obergurgl

Korkea sijainti=lumivarma
Moderni hissijärjestelmä
Laskettelua Söldenissä
Sopii laspiperheille
Rauhallinen, autoton kylä
Todella hyvät offarit
Vieraiden arvio

4,6 / 5

(1923 arviota)
Sää & lumen syvyys Sää & webkamerat

ma 22 huhti - 10:01

3°C

Aurinko

110 cm

Lumen syvyys

Korkeus meren pinnasta 1930 m

Korkein hiihtokorkeus 3080 m

Suurin korkeusero 1260 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 45 min

Rinteitä

256

km rinteitä

72 hissejä

17 41 38

Hotellit Obergurgl

lajittele

Kartta