Canazei

1 450 –  2 985 m p y

Canazei - maailmanluokan laskettelua

Canazei sijaitsee keskellä maailman suurinta hiihtoaluetta Dolomiti Superskitä, jossa on 1 200 km rinteitä, 450 hiihtohissiä ja jossa 12 hiihtokeskusta on linkitetetty hiihtohisseillä toisiinsa. Tässä viehättävässä kylässä on hieman alle 2 000 asukasta ja sijaitsee Val di Fassan laaksossa. 

  • Osa Sella Rondaa
  • Loistava ruokakulttuuri
  • Majesteettinen luonto
  • Viihtyisä alppikylä

Dolomiti Superskin kuuluisin laskettelureitti on legendaarinen Sella Ronda. Reitin pituus on 42 km ja sen kiertäminen kestää 4–5 tuntia laskettelijoiden tasosta riippuen. Sella Rondan voi tehdä kahteen eri suuntaan myötäpäivään (oranssi reitti) tai vastapäivään (vihreä reitti) Voit tehdä reitin myötäpäivään (oranssi reitti), oranssi reitti on hieman sporttisempi eli laskettelua kertyy hieman vihreää reittiä enemmän. Jos lähdet Canazeista oranssille reitille, ensimmäinen kohde on Selva, Val Gardenassa. Täältä matka jatkuu Corvaraan, jossa sijaitsee World Cup kohde Alta Badia ja viimeinen kylä, joka ohitetaan ennen paluuta Canazeihin on Arabba.

Canazein pääkadun varrelta löytyy suurin osa kylän ravintoloista. Kylä on kompakti ja sieltä löytyy niin pizzerioita kuin viihtyisiä kahviloita sekä viinibaareja. Afterski on hillityn tyylikästä ja usein afterski vietetään viinibaarissa tai jossain useista terasseista Aperolia nauttien.

Syitä valita Canazei

Valtava hiihtojärjestelmä
Viihtyisä alppikylä
Majesteettinen luonto
Loistava ruokakulttuuri
Aurinkovarma
Osa Sella Rondaa
Mukavia viinibaareja
Perheille sopivia hotelleja
Sää & lumen syvyys Sää & webkamerat

ma 22 huhti - 01:02

2°C

Pilvisyys

0 cm

Lumen syvyys

Korkeus meren pinnasta 1450 m

Korkein hiihtokorkeus 2958 m

Suurin korkeusero 1508 m

Lentokenttäkuljetus 2,45 h

Rinteitä

1200

km rinteitä

450 hissejä

87 390 332

Hotellit Canazei

lajittele

Canazeihin kartta