Ranska – upeaa laskettelua ja Euroopan parhaat offarit

Hiihtomatka Ranskaan tarkoittaa ainutlaatuista laskettelua, leveitä rinteitä, aurinkoisia päiviä ja mahtavia offareita. Sen lisäksi koet ranskalaista tunnelmaa kuuluisan ruokakulttuurin ja menevän yöelämän muodossa.

Katso hiihtokohteemme Ranskassa »
Katso kartta hiihtokohteistamme »

 

Ranskassa sijaitsee Alppien korkein huippu, ja Ranskan Alpit tarjoavatkin Euroopan parasta laskettelua. Monet hiihtokohteista sijaitsevat korkealla, mikä takaa pitkät laskut, lumivarmuuden ja erinomaiset mahdollisuudet rinteiden ulkopuolella lasketteluun.
 
Val Thorens on Euroopan korkeimmalla sijaitseva hiihtokeskus ja se on osa maailmankuulua "Kolmen Laakson" hiihtoaluetta. Muut kuuluisat "3 Laakson" alueen kylät ovat Meribel ja Courchvel. Alueella on 600 km laskettavaa ja 200 hiihtohissiä.

Val Thorensin rinteet soveltuvat kaiken tasoisille laskettelijoille ja moniin hotelleistamme lasket suoraan hotellin ovelle suoraan rinteestä. Kylä on elävä, siellä on paljon ravintoloita, baareja ja vauhdikas iltaelämä. Kauneilta Ranskan Alpeilta löytyy aina jotain uutta ja jännittävää. Varaa seuraava hiihtolomasi upeaan Val Thorensiin.

Varaa talven 2020 hiihtomatka

UUTUUS

Serre Chevalier 

Syitä valita Serre Chevalier:

  • Aurinko- & lumivarma
  • Maailmanluokan laskettelua metsässä
  • Suuri hiihtosysteemi

Sis. lennot, hotelli, puolihoito ja hissilippu

alk 1 195 €
Lue lisää ja varaa

Val Thorens

Syitä valita Val Thorens:

  • Euroopan korkein hiihtokohde
  • Vauhdikas kylä
  • Erittäin lumi- ja aurinkovarma

Sis. lennot, hotelli ja aamiainen

alk 635 €
Lue lisää ja varaa

Ranskan kartta