Saalbach - Hinterglemm

1 003 – 2 096 mpy

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Aito hiihtokeskus leveillä carving-rinteillä

Monien mielestä Saalbach on yksi Alppien top 5 parhaasta hiihtokeskuksesta ja sitä kutsutaan usein "Euroopan Aspeniksi" suuren yhdistetyn hiihtoalueen ansiosta, jossa on yli 400 km eritasoisia rinteitä. Viehättävä alppikylä on tunnelmallinen, pääkatu autoton, viehättävä ilmapiiri ja korkea majoitusstandardi. Jos etsit hyvää afterskitä, sinun ei tarvitse etsiä enää - Saalbach tunnetaan afterskistään sekä rinteillä että alhaalla kylässä!

  • Suuri hiihtoalue yhdistettynä Zell am Seen
  • Leveät, kauniit carving-rinteet ja perheystävällistä hiihtoa
  • Viihtyisä kylä, jossa hyviä ravintoloita
  • Maailmankuulu afterski

Kylä sijaitsee 1003 metrin korkeudessa ja sitä ympäröi upea vuoristomaisema. Täällä vierailijoita houkuttelee kodikas ja idyllinen Alppi-tunnelma. Asukkaat ovat tunnettuja ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan, mikä lisää rentoa ilmapiiriä ja tervetulleeksi tuntemista. Saalbachin monet kauniit puutalot, viehättävät pienet rakennukset ja perheomisteiset hotellit luovat aidon vuoristokylän tunnelman.

Monet hisseistä ja rinteistä laskevat suoraan kylään, mikä antaa koko lomakeskukselle ski-in-ski-out -tuntuman. Hiihtoalue tunnetaan ns. Hiihtosirkuksena, joka koostuu neljästä toisiinsa yhdistetystä keskuksesta. Näin se on yksi Itävallan suurimmista hiihtoalueista, jolla on useita hienoja meriittejä. Joulukuussa 2019 hiihtoalue liitettiin yhteen Zell am Seen kanssa ja tarjoaa näin ollen yli 400 km rinteitä ja 123 hissiä, yhdellä ja samalla hissilippulla!

Saalbachissa on yksi Alppien pisimmistä hiihtokausista, marraskuun lopusta aina huhtikuun alkuun. Tämän tekee mahdolliseksi sekä hiihtokeskuksen pitkälle kehitetty lumetusjärjestelmä, joka toimii 12 täysin luonnollisen vesivaraston avulla, että myös keskuksen maantieteellinen sijainti. Kaupunki sijaitsee luoteisrinteellä, mikä tarkoittaa, että lunta on luvassa paljon ja useita kertoja kauden aikana. Talvella 2025 Saalbach isännöi alppihiihdon MM-kisoja!

Ruoasta kiinnostuneille Saalbach on ravintolaparatiisi. Rinteissä on yli 70 viihtyisää rinneravintolaa, jotka tarjoavat paikallisia erikoisuuksia, upeat näkymät ja lämmittävät takat. Alhaalla kylässä on myös laaja valikoima ravintoloita ja baareja, joista löytyy kaikkea kansainvälisestä luksuksesta pieniin perinteisiin helmiin – jokaiseen makuun löytyy jotakin.

Monet uskovat, että juuri Saalbachista löydät Alppien parhaat afterskit ja olemme täysin samaa mieltä! Rinteessä voit lopettaa hiihtopäivän monotansseilla, oluella ja panoraamanäkymillä, joista suosituin on legendaarinen Hinterhag Alm. Alhaalla kylässä kävelykatua reunustavat miellyttävät baarit toistensa vieressä.

Rinteitä

408

km rinteitä

123 hissejä

20 60 67

Korkeus meren pinnasta 1003 m

Korkein hiihtokorkeus 2096 m

Suurin korkeusero 1240 m

Lentokenttäkuljetus Salzburg: 1,5 h | Innsbuck: 2 h 20 min

Vieraiden arvostelut

”Olin tällä matkalla kahdestaan 7 v. esikoispoikani kanssa, joka oli ensimmäistä kertaa Alpeilla laskettelemassa. Reissusta tuli ikimuistoinen ja onnistunut. Se lämpö ja ystävällisyys, millä oppaat ottivat meidät ja erityisesti poikani vastaan niin ryhmälasketteluissa kuin muissakin kohtaamisissa oli sydäntä lämmittävää ja ammattimaista. Kiitos!” Satu - tammi 2023

”Mahtava hiihtokohde! Hyvä piknik rinteessä ja yhteinen laskettelu oli kivaa. Matkaoppaat olivat iloisia ja mukavia.” Elias - helmi 2019

”Hauska matka, jonka Alppimatkat olivat järjestäneet hyvin. Ihanaa ja helppoa kun kaikki on tehty valmiiksi eikä itse tarvitse hoitaa asioita.” Outi - tammi 2019

”Hauska matka, jonka Alppimatkat olivat järjestäneet hyvin. Ihanaa ja helppoa kun kaikki on tehty valmiiksi eikä itse tarvitse hoitaa asioita.” Tuula - helmi 2019

Hotellit Saalbach

lajittele