Schladming

745 – 2 700 mpy

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Schladming – modernia ja perinteistä Itävaltaa

Leveitä carving-rinteitä, haastavia punaisia ja mustia, jokaiselle jotakin. Schladming-Dachstein tarjoaa mahtavaa laskettelua ja viihtyisän sekä vilkkaan kylän.

  • Sopii kaikille laskettelijoille
  • Moderni hiihtohissijärjestelmä
  • Suuri hiihtoalue
  • Fantastinen huvielämä

Schladming on vuosikymmenien ajan isännöinyt alppihiihdon maailmancupin pujottelun iltakisaa – The Nightrace:a. Lisäksi kylä oli areena alppilajien MM-kisoille vuonna 2013, jonka vuoksi niin kylään kuin hiihtoalueisiin on investoitu mittavia summia.

Schladming-Dachstein sopii kaiken tyyppisille laskettelijoille. Lapsiperheille löytyy sopivat alueet helppoon ja turvalliseen laskettelun harjoitteluun, kun taas haastetta kaipaaville löytyy mittava valikoima eritasoisia rinteitä neljällä eri vuorella. Schladming-Dachstein kuuluu jättimäiseen Ski amadé-hiihtoalueeseen, joka tarkoittaa sitä, että samalla hissilipulla pääsee laskettelemaan myös monessa muussa lähialueen hiihtokeskuksessa.

Schladming-Dachsteinin alueella löytyy paljon koluttavaa niin rinteessä kuin sen ulkopuolella. Kylä tarjoaa myös paljon muuta tekemistä laskettelun ohella, esimerkkeinä näistä kylpylä, jääkiipeilykeskus, rodel-rata, hyvät shoppailumahdollisuudet ja menevä iltaelämä. Myös valinta Itävallan parhaaksi hiihtokohteeksi kertoo paljon tekemisen korkeasta laadusta. Schladmingissa viihtyy koko perhe.

Schladming on Arnold Schwarzeneggerin kotikylä ja mies onkin täällä hyvin kuuluisa. Naapurikylä Ramsau on tunnettu treenipaikka murtomaahiihtäjien keskuudessa ja tarjoaa loistavat ladut myös harrastelijoille. 

Rinteitä

230

km rinteitä

77 hissejä

8 73 27

Korkeus meren pinnasta 745 m

Korkein hiihtokorkeus 2700 m

Suurin korkeusero 1306 m

Lentokenttäkuljetus Salzburg: 1 h 15 min | Innsbruck: 3 h

Vieraiden arvostelut

”Ihana viikko ja upeaa laskettelua. Haastavat, hyvin huolletut rinteet. Suosittelen! Myös Schladming kohteena oli oikein hyvä.” Pyry - helmi 2019

”Schladmingin hiihtoalue vakuutti meidät. Tänne palaamme varmasti.” Jarmo - helmi 2019

”Mahtavaa palvelua ja erittäin mukavat matkaoppaat, jotka tekivät matkasta hauskemman! :)” Kaisa - maalis 2019

Hotellit Schladming

lajittele