Sölden

1 377 – 3 340 mpy

Voit kohta varaa matkasi tähän hiihtokohteeseen!

Teemme kovasti töitä juuri nyt että voit varata hiihtomatkasi tänne. Laita sähköpostiosoitteesi tähän viereen niin saat muistutuksen sähköpostiisi koska voit varaa matkasi kaudelle 2022 tähän kohteeseen.

Haluatko varaa hiihtomatkasi jo nyt? Katso Bad GasteinCervinia tai Saalbach. Näihin kohteisiin voit varaa matkasi jo tänään!

Sölden – lumivarmaa laskettelua

Mestarillisesti hoidetut rinteet, ihanat pitkät laskut, henkeäsalpaavat maisemat ja upeat offarit. Söldenissä täyttyvät täydellisen hiihtoloman vaatimukset. 

  • Laskettelua jäätiköllä
  • Neljä hiihtoaluetta
  • Huikeat offarit
  • Villi aftreski

Sölden on kaksine jäätiköineen yksi Alppien lumivarmimmista alueista. Kohde on myös Alppien klassikko, jossa alppitiimit treenaavat ja monet maailmantähdet aloittavat kautensa jo elokuussa. Lokakuussa rinteet avautuvat virallisesti kauden ensimmäisellä maailmancupin osakilpailulla.

Söldenin rinnealueen runko ovat niin kutsutut Big 3, eli kolme yli 3000 metrin korkuista huippua. Kaikkiaan Sölden tarjoaa 148 rinnekilometriä, josta löytyy valinnanvaraa niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin alppitykille. Kylä on tunnettu vilkkaasta huvielämästään, joten myös menevää afterskitä löytyy. On monta hyvää syytä matkustaa hiihtolomalle Söldeniin! 

Lue lisää laskettelusta Söldenissä>>

Rinteitä

256

km rinteitä

58 hissejä

17 41 38

Korkeus meren pinnasta 1377 m

Korkein hiihtokorkeus 3340 m

Suurin korkeusero 1970 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Vieraiden arvio
4,4 / 5
3147 arviota
Vieraiden arvostelut

”Sölden oli mahtava ja matkaoppaat ylittivät odotuksemme. Erittäin mukavat ja ammattimaiset oppaat rinteissä.” Laura - tammi 2019

”Kiitos ihanasta viikosta. Mukavat ja osaavat oppaat sekä hyviä ravintoloita rinteessä.” Seija - helmi 2019

”Palvelu kaikkialla oli erittäin hyvää (ravintolat, hotellit, kaupat). Mukavat ja palvelualttiit Alppimatkojen oppaat.” Mikko - maalis 2019

Hotellit Sölden

lajittele