Sölden

1 377 – 3 340 mpy

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Sölden – lumivarmaa laskettelua aurinkoisella jäätiköllä

Samettiset upeasti hoidetut rinteet, ihanat pitkät laskut, henkeäsalpaavat maisemat ja upeat offarit. Söldenin tarjonnassa täyttyvät kaikki täydellisen hiihtoloman vaatimukset; vaihtelevaa hiihtoa, huippumodernit hissit ja vauhdikas viihde-elämä.

  • Lumivarmaa laskettelua jäätiköllä
  • Neljä yhtenäistä hiihtoaluetta
  • Villi aito itävaltalainen afterski
  • Hissilippu toimii myös Obergurglissa

Sölden on sijainniltaan sekä kaksine jäätiköineen yksi Alppien lumivarmimmista alueista. Kohde on myös Alppien klassikko, jossa alppitiimit treenaavat ja monet maailmantähdet aloittavat kautensa jo syksyllä. Lokakuussa rinteet avautuvat virallisesti kauden ensimmäisellä maailmancupin osakilpailuilla.

Söldenin rinnealueen runko ovat niin kutsutut Big 3, eli kolme yli 3000 metrin korkuista huippua. Kaikkiaan Sölden tarjoaa 148 rinnekilometriä, josta löytyy valinnanvaraa niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin alppikanuunalle. Kylä on tunnettu vilkkaasta huvielämästään, joten myös menevää afterskitä löytyy. On monta hyvää syytä matkustaa hiihtolomalle Söldeniin!

Rinteitä

256

km rinteitä

56 hissejä

17 41 38

Korkeus meren pinnasta 1377 m

Korkein hiihtokorkeus 3340 m

Suurin korkeusero 1970 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Vieraiden arvostelut

”Sölden oli mahtava ja matkaoppaat ylittivät odotuksemme. Erittäin mukavat ja ammattimaiset oppaat rinteissä.” Laura - tammi 2019

”Kiitos ihanasta viikosta. Mukavat ja osaavat oppaat sekä hyviä ravintoloita rinteessä.” Seija - helmi 2019

”Palvelu kaikkialla oli erittäin hyvää (ravintolat, hotellit, kaupat). Mukavat ja palvelualttiit Alppimatkojen oppaat.” Mikko - maalis 2019

Hotellit Sölden

lajittele