Hotel Eden Rock

”Siisti ja hieno hotelli, jossa remontoidut huoneet. Sijaitsee hyvällä paikalla lähellä hissejä, afterskita ja monta kivaa ravintolaa.” Viktor - helmi 2017

”Harvoin olemme olleet näin tyytyväisiä hotelliimme! Remontoidut puhtaat huoneet, jossa mukavat sängyt. Parvekkeelta kauniit näkymät Bad Gasteinin ylle. Pystyimme seuraamaan Red Bull street -kisoja suoraan parvekkeeltamme!” Petri - helmi 2017

”Hyvä hotelli, rauhallinen sijainti kylän keskustassa!” Joakim - tammi 2017

”Siisti ja hyvä hotelli! Olimme varanneet puolihoidon, jonka varaamme melkein aina. Tällä kertaa rima nostettiin ruokailujen suhteen erittäin korkealle, kaikki ruoat olivat huippuluokkaa!” Kalle - joulu 2016

Asiakasarvio

4,5 / 5

3772 omaa arviota

TripAdvisor arvio


Hissille

500 m

Hiihtobussille

250 m

Keskustaan

0 m

Hotel Eden Rock

Hotel Eden Rockin remontti on nyt valmis. Täydellisesti uusittu hotelli on upea! Alkuperäinen hotelli on rakennettu vuonna 1906 ja sillä on erinomainen sijainti keskellä kylää ja siinä on n. 100 vuodepaikkaa. Valittavissa on 2- ja 3-hengen huoneita sekä 4-, 5- ja 6-hengen huoneita, joissa osassa on 2 huonetta ja 2 suihkua sekä WC:tä. Hotellin alakerrassa on korkeatasoinen italialainen ravintola Angelo, jossa tarjoillaan myös aamiainen hotellin vieraille. Rakennuksessa on myös tunnettu Eden´s Pub. Tässä pubissa mm. U2:n Bono ja Hugh Grant ovat nauttineet jääkylmän Guinnessin. Vieraat, jotka ovat varanneet All Inclusive -paketin, syövät illallisen lähellä hotellia sijaitsevassa ravintolassa. Huoneissa, joissa osassa on myös parveke, on suihku/WC, TV ja minijääkaappi. 

 

Miksi valita Hotel Eden Rock

Vasta remontoitu
Täydellinen sijainti
Oma italialainen ravintola
Moderni sisustus
Suosittu baari
Mukavat DUX-sängyt

Hotellin tiedot

Virallinen luokitus
3 tähteä
Hissille
500 m
Keskustaan
0 m
Hiihtobussille
250 m
Wi-Fi
Kyllä
All inclusive
Kyllä
Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Lounge
Ei
Hissi
Kyllä
Sauna
Ei
Poreallas
Ei
Uima-allas
Ei
Kuntosali
Ei
Peli/leikkihuone
Ei
Suksisäilytys
Kyllä
Tv
Kyllä
Vuoteiden lukumäärä
100
Luottokortti
Kyllä
Tallelokero
Kyllä
Hiusten kuivaaja
Kyllä

Huoneet hotellissa Hotel Eden Rock

2-hengen huone

2-hengen huone noin 17-23 m², parivuode. TV, kylpy/suihku ja WC. Ilmainen Wi-fi.

3-hengen huone

3-hengen huone noin 23 m², parivuode ja 1-hengen vuode tai vuodesohva. TV, kylpy/suihku ja WC. Ilmainen Wi-Fi.

4-hengen huone

4-hengen huone noin 30 m², jossa parivuode ja kerrossänky. Kylpyhuoneessa suihku/amme, kaksi WC:tä. TV ja ilmainen Wi-Fi.

4-hengen Perhehuone

4-hengen huone noin 30 m², joka on jaettu kahteen huoneeseen. Yhdessä huoneessa parivuode ja toisessa huoneessa kerrossänky. Kylpyhuoneessa suihku/amme, kaksi WC:tä. TV ja ilmainen Wi-Fi.

6-hengen huone

6 hengen huone n. 35 m², joka on jaettu kahteen huoneeseen. Yksi parisänky ja 2 kerrossänkyä. Kylpyhuoneessa suihku/amme, kaksi WC:tä. TV ja ilmainen Wi-Fi.

2- ja 3-hengen huone väliovella

2 hengen ja 3 hengen huone väliovella, yhteensä n. 39-44 m². Molemmissa huoneissa kylpyhuone, jossa suihku/amme ja WC. TV ja ilmainen Wi-Fi.

Kaksi 2-hengen huonetta väliovella

Kaksi 2 hengen huonetta väliovella, yhteensä n. 40 m². Molemmissa huoneissa parisänky ja kylpyhuone, jossa suihku/amme ja WC. TV ja ilmainen Wi-Fi.

Kaksi 3-hengen huonetta väliovella

Kaksi 3 hengen huonetta väliovella, yhteensä n. 55 m². Molemmissa huoneissa parisänky ja yksittäinen vuode. Kylpyhuoneissa suihku/amme ja WC: TV ja ilmainen Wi-Fi.