Hotel Saalbacher Hof

”Hotellilta ei voisi enempää toivoa, mukava henkilökunta, hyvä ruoka, hienot huoneet ja todella upea spa-osasto! Jopa lähellä hissejä ja ihan keskustassa. ” Kaj - helmi 2017

”Aamiaiset ja illalliset hotellilla olivat loistavia. Spa, jossa sauna, uima-allas ja poreallas oli loistava paikka rentoutua laskettlupäivän jälkeen. Sijainti ei voisi olla parempi! ” Hannes - maalis 2017

Asiakasarvio

4,4 / 5

1222 omaa arviota

TripAdvisor arvio


Hissille

100 m

Hiihtobussille

200 m

Keskustaan

0 m

Alkaen 1 370 €/henkilö

Hintaan sisältyy lennot, majoitus ja puolihoito

Hotel Saalbacher Hof

Hienoin hotellimme Saalbachissa, paraatipaikalla keskellä kylää lähellä hissejä, ravintoloita ja baareja. 180 vuodetta, kaikissa huoneissa kylpyhuone/WC, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero, kylpytakki ja Wi-fi). Spa-osastolla on poreallas, uima-allas, sauna, solarium ja kuntosali. Aurinkoisina päivinä terassi on suosittu kohtaamispaikka. Kellarikerroksessa on suosittu Castello-yökerho. Joka aamu runsas aamiainen.

Miksi valita Hotel Saalbacher Hof

Hieno hotelli
Kylän paras sijainti
Lähelllä hissiä
Remontoidut huoneet
Hieno spa-osasto
Pidetty ravintola

Hotellin tiedot

Virallinen luokitus
4 tähteä
Hissille
100 m
Keskustaan
0 m
Hiihtobussille
200 m
Wi-Fi
Kyllä
All inclusive
Kyllä
Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Lounge
Kyllä
Hissi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Poreallas
Kyllä
Uima-allas
Kyllä
Kuntosali
Kyllä
Peli/leikkihuone
Kyllä
Suksisäilytys
Kyllä
Tv
Kyllä
Vuoteiden lukumäärä
180
Luottokortti
Kyllä
Tallelokero
Ei
Hiusten kuivaaja
Kyllä

Huoneet hotellissa Hotel Saalbacher Hof

Yhdenhengen huone

Yhdenhengen huone noin 15 m², 1-hengen vuode. Suihku/WC, TV ja Wi-Fi (lisämaksullinen).

2-hengen huone

2-hengen huone noin 25 m², parivuode ja joissakin huoneissa erilliset vuoteet. Suihku/WC, TV ja Wi-Fi (lisämaksullinen).

2-hengen komfort huone

Tilavampi 2-hengen huone noin 30-35 m², parivuode ja joissakin huoneissa erilliset vuoteet. Suihku/WC, TV ja Wi-Fi (lisämaksullinen).

2-hengen de Luxe huone väliovella

2x 2-hengen de Luxe huone noin 40 m² per huone, yhdistetty väliovella. Parivuode, joissakin huoneissa erilliset vuoteet. Sijaitsee hotellin uusitussa osassa. Suihku/WC, TV ja Wi-Fi (lisämaksullinen).

3-hengen huone

noin 25 m², parivuode ja 1-hengen vuode tai vuodesohva. Suihku/WC, TV, Wi-Fi lisämaksusta (tämä huonetyyppi saatavilla vain erillisellä pyynnöllä).

Tilavampi 3-hengen huone

noin 30-35 m², parivuode ja 1-hengen vuode tai vuodesohva. Suihku/WC, TV, Wi-Fi lisämaksusta (tämä huonetyyppi saatavilla vain erillisellä pyynnöllä).

3-hengen de Luxe huone

noin 40 m², parivuode ja 1-hengen vuode tai vuodesohva. Sijaitsee hotellin uusitussa osassa. Suihku/WC, TV, Wi-Fi lisämaksusta (tämä huonetyyppi saatavilla vain erillisellä pyynnöllä).

4-hengen huone

noin 25 m², parivuode ja 2x 1-hengen vuode tai vuodesohva. Suihku/WC, TV, Wi-Fi lisämaksusta.

4-hengen de Luxe huone

noin 40 m², parivuode ja 2x 1-hengen vuode tai vuodesohva. Sijaitsee hotellin uusitussa osassa. Suihku/WC, TV, Wi-Fi lisämaksusta (tämä huonetyyppi saatavilla vain erillisellä pyynnöllä).

Juniorsviitti

Juniorsviitti noin 32-35 m², yhdistetty makuu- ja olohuone, parivuode ja vuodesohva. Kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari, Wi-Fi lisämaksusta. (tämä huonetyyppi saatavilla vain erillisellä pyynnöllä)

Juniorsviitti de Luxe

Juniorsviitti de Luxe noin 45 m², yhdistetty makuu- ja olohuone, parivuode ja vuodesohva. Kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari, Wi-Fi lisämaksusta. (tämä huonetyyppi saatavilla vain erillisellä pyynnöllä)

Sviitti

noin 40 m², makuuhuone, jossa parivuode ja erillinen olohuone, jossa vuodesohva 2 hengelle. Kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari, Wi-Fi lisämaksusta. (tämä huonetyyppi saatavilla vain erillisellä pyynnöllä)

Sviitti de Luxe

noin 50 m², makuuhuone, jossa king size parivuode ja erillinen huone, jossa grandlit-sänky (140 cm leveä) ja kerrossänky 1 hengelle. Kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari, Wi-Fi lisämaksusta. (tämä huonetyyppi saatavilla vain erillisellä pyynnöllä)