Perhepaketti Bad Gasteinissa

Luonnon oma seikkailupuisto

Perheviikkomme Bad Gasteinissa on täynnä hauskoja aktiviteettejä, jotka sopivat koko perheelle ja nuoremmille lapsille (alle 13v.). Huuhdomme kultaa Angertalissa, lähdemme jännittävälle murmelisafarille ja nautimme vanhempien vapaapäivässä. Ota mukaan koko perhe ja lähde luonnon omaan seikkailupuistoon ja koe mitä Alppien satumaailmalla on tarjota.

  • Perheystävälliset hotellit
  • Hieno kylpylä
  • Paljon aktiviteetteja
  • Perheystävällinen kylä
     

Perheviikot Bad Gasteinissa järjestetään viikoilla 24-32. Bad Gastein on erinomainen lomakohde perheille: Lyhyt bussimatkat Salzburgin lentoasemalta, perheystävälliset hotellit, hyvää ruokaa ja paljon aktiviteetteja. Kaikki päivät ovat erilaisia, oppaamme ovat mukana aktiviteeteissa jotka sopivat kaiken ikäisille lapsille.

Perhehotellit Bad Gasteinissa

Perhehotellimme sopivat loistavasti koko perheelle. Suuret huoneet, upeita lapsiaktiviteetteja, hyvää ruokaa, keskeinen sijainti ja hieno hotellikokemus kruunaa perheviikon.

Hotel Sazburger Hof on suosituin perhehotellimme, hotellissa on huoneita jopa kuudelle hengelle. Upeat faciliteetit, peli- ja leikkihuoneet, uima-allas, kiipeilyseinä pihalla, leikkipaika, minigolf ja paljon muuta.

Lisämaksut perhepakettiin

Viisi aktiviteettipäivää sisältäen kuljetukset, hissimatkat, oppaan palvelut ja 5 lounasta/piknikkiä

AikuinenLapsi (2-12 vuotta)
99 €                           89 €