Aktiviteetit Cerviniassa

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 23/24.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 23/24.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Aktiviteetit Cerviniassa

Hiihtomatkan aikana Cerviniassa on odotettavissa muutakin kuin fantastista laskettelua. Me STS Alppimatkoilla järjestämme oppaiden johdolla paljon aktiviteetteja ja retkiä, joihin voit osallistua viikon aikana.

Aktiviteetit ovat erittäin suosittuja vieraidemme keskuudessa, joten suosittelemme varaamista etukäteen. Lisää aktiviteeteista matkallasi kirjautumalla Minun Matka-palveluun.

Suosittu!

Rinnepiknik

Katamme Plan Maisonin viereen suuren buffeen täynnä italialaisia herkkuja. Tarjolla on mm. pastasalaattia, maukkaita juustoja sekä lihoja, tuoretta ciabatta-leipää, suklaata ja italialaisia juomia. Digestiivi aterialle voi olla vaikkapa Limoncello tai Grappa. Nauti auringosta, lumesta ja ruoasta alppihuippujen ympäröimänä.

Lisää varaukseen

Pubikierros Cerviniassa

Pubi-kierroksemme aikana tutustumme Cervinian kylään ja sen yöelämään. Tapaamme klo 21.00 viihtyisässä Casa Montanassa, joka sijaitsee kylän pääkadulla Hotel Marmorea vastapäätä. Tämän jälkeen jatkamme eteenpäin Cervinian suosituimpiin baareihin.

Lisää varaukseen

Carving Clinic

Niin nautiskelijat kuin huippulaskijat voivat parantaa laskutaitoaan jollain tavalla. Parin tunnin kurssin aikana taitava hiihdonopettaja auttaa hiomaan tekniikkaa entistä paremmaksi. Olet taatusti taitavampi laskettelija kurssin jälkeen. Soveltuu vähintään keskitason laskijoille.

Lisää varaukseen

Juusto- ja viinimaistelu

Mitä olisi viikko viinimaassa ilman viininmaistelua? Aostanlaaksosta löytyy Euroopan korkeimmalla sijaitsevat viinitarhat, 1100 m korkeudesta. Parin tunnin aikana viiniasiantuntijamme Luca kertoo paljon mm. viinintuotannosta Italiassa. Paikkana toimii Lucan oma ravintola Jour et Nuit, ja maisteltavana on viisi erilaista viiniä. Viinin kylkiäisinä tarjoillaan hieman juustoja ja leikkeleitä. Erittäin suosittu tapahtuma, vain STS Alppimatkojen/Alpresorin vieraille, joten varaa paikkasi ajoissa!

Lisää varaukseen

Heliskilaskua Cerviniassa

Ehdottomasti paras ja helpoin tapa päästä laskemaan koskematonta offaria on ottaa helikopteri avuksi. Cerviniassa heliski on ollut suosittua jo kauan. Yhteistyökumppanimme Cerviniassa on Heliski Cervinia, jota johtaa Nicola. Hän pitää itsekin heliskin tuomasta vapaudesta päästä laskemaan offaria sellaisille huipuille joihin ei muuten olisi mahdollista päästä. Cerviniassa ja sen ympäristössä on monia tunnettuja offareita joihin pääsee ainoastaan helikopterilla. Näistä varmasti tunnetuimmat ovat Chateau Des Dames ja Monte Rosa.

Mikäli olet kiinnostunut helikopteriajelusta, mutta offpistelasku ei niinkään houkuttele, järjestää Heliski Cervinia helikopterilentoja Matterhorn (Monte Cervino) vuoren ympäri. Helikopterilennon päätteeksi voi valita haluaako laskeutua helikopterin kyydissä alas kylään tai vaihtoehtoisesti Plateau Rosalle rinteeseen, josta voi lasketella rinnettä pitkin alas kylään mikäli on ottanut sukset mukaan helikopterilennolle.

Tämä aktiviteetti varattavissa ainoastaan paikan päällä Cerviniassa

 

Offarilaskupäivä vuoristo-oppaan johdolla

Cervinian hissijärjestelmä on tunnettu siitä, että se mahdollistaa helposti myös offpistelaskun. Laskettelu rinteiden ulkopuolella on kuitenkin kielletty ilman asianmukaisia varusteita. Viikon aikana sinä päivänä kun sää ja lumitilanne on paras mahdollinen on mahdollista päästä nauttimaan puuterilumessa laskettelusta vuoristo-oppaan johdolla. Kokeneet ja koulutetut vuoristo-oppaat tarjoavat unohtumattoman laskettelukokemuksen.

Päivä alkaa klo 9.00 ja offaria lasketaan iltapäivään asti. Päivän aikana pysähdytään syömään lounasta ja pitämään välttämättömät juomatauot. Varusteet kuten lumivyörysondi ja kiipeilyvaljaat sisältyvät tapahtuman hintaan. Ryhmän koko on max 6-7 osanottajaa.

Taso: Vuoristo-oppaat päättävät minkä tasoisia offareita päivän aikana lasketaan ryhmän tason mukaan. Sinun pitäisi tuntea itsesi kohtuullisen varmaksi laskettelijaksi nauttiaksesi offpistelaskuretkestä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huipputason laskettelija ottaaksesi osaa tapahtumaan.

Tämä aktiviteetti varattavissa ainoastaan paikan päällä Cerviniassa