Laskettelu Cerviniassa

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 23/24.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 23/24.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Laskettelu Cerviniassa

Cervinia on tunnettu fantastisista laskettelumahdollisuuksistaan ja maailmanluokan rinteistään. Italian korkeimmalla sijaitsevalla hiihtokohteella on takuuvarmasti lunta ja aurinkoa - ja paljon! Laskettele 3 883 m merenpinnan yläpuolella, josta näkymät Toblerone-vuorelle Matterhornille. Yhdessä Zermattin kanssa kohteessa on 350km rinteitä ja näin ollen laskettavaa riittää.

Cervinia on Italian korkeimmalla sijaitseva alppikylä. Kohde on näin ollen todella lumivarma ja tarjoaa myös paljon aurinkoa. Seikkailunhaluisille on tarjolla kaikkea varjoliidosta kiteboardingiin. Cervinian laskettelualueella on iso Indianpark nimeä kantava snowpark, josta löytyy fun slope, hyppyreitä, reilejä ja muuta kokeiltavaa rohkeimmille.

Cervinia on suosittu perheiden ja suurempien ryhmien keskuudessa, koska kohteessa on paljon rinteitä eritasoisille laskijoille. Leveät, hyvinhoidetut rinteet ovat täydellisiä carvingiin, mutta ovat myös aloittelijoiden ja lapsiperheiden suosiossa. Täällä kaikki voivat nauttia mahtavasta laskettelusta Matterhornin juurella.

Jopa 350km rinteitä

Cervinia tarjoaa yhdessä Zermattin kanssa jopa 350 rinnekilometriä. Variaatio rinteissä on suuri, mutta suurin osa rinteistä on kivoja punaisia rinteitä. Zermattissa ja Plateau Rosalla on mahdollisuus hieman haastavampaan lasketteluun. Päivälippuja joilla pääsee Zermatin hiihtojärjestelmään voi ostaa helposti Cervinian hissilipunmyynnistä. 

3. paras rinne koko maailmassa

Zermattin hiihtoalueelle pääset helposti Plateau Rosan tai Teodulpassin kautta. Meidän vinkkimme: Ota kabiinihissi Cime Bianchelta Plateau Rosalle. Älä säikähdä mahdollista jonoa hissille, kabiinissa on paikkoja 125 henkilölle. Ylhäällä huipulla, 3 480m, on fantastisen kaunis näkymä Breithorn-vuorelle. Tänne kannattaa ehdottomasti kantaa kamera mukana! Jopa lasku alas huipulta on ainutlaatuinen kokemus. CNN on listannut maailman 100 parasta rinnettä ja antoi vahvan kolmossijan La Pista Ventinalle (nr 7). Rinne jatkuu koko matkan alas kylään gondolihissin ala-asemalle, joten matka on pitkä ja erittäin nautinnollinen!

Valtournenchen alueen pitkät ja useimmiten erittäin rauhalliset rinteet, joita pääset joinakin päivinä laskemaan ihan yksin ja omassa tahdissa. Aloita rinteestä nr. 7 Plateau Rosalta, jatka rinnettä nr. 35 ja 12 pitkin aina punaiselle nr 1:lle, joka vie sinut alas Valtournenchen kylään. Mahtava reitti, joka on yhteensä 18km ja melkein 2000 korkeusmetriä.

1.1.2022 alkaen kaikilla laskettelijoilla Italiassa on oltava vastuuvakuutus, joka kattaa toisen hiihtäjän loukkaantumisen tai onnettomuuden. Tarkista, onko matkavakuutuksellasi vastuuvakuutus. Jos sitä ei ole, voit ostaa vastuuvakuutuksen verkosta.

Osta täältä:  https://www.itasnow.it/


 

Rinnekartta Cervinia

Rinteitä

350

km rinteitä

64 hissejä

17 88 45

Korkeus meren pinnasta 2050 m

Korkein hiihtokorkeus 3883 m

Suurin korkeusero 2296 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 45 min

Vieraiden arvio
4,6 / 5
16622 arviota
Vieraiden arvostelut

”Hotel Marmore ja sen henkilökunta oli uskomattoman hyvä. Ruoka oli fantastisen hyvää. Palaamme aivan varmasti Cerviniaan.” Robert - helmi 2019

”Kuten aina ennenkin matkaoppaat olivat parhaita. Aina iloisia ja positiivisia: 10 tähteä. Ruoka oli myös yli odotusten. Nähdään taas ensi vuonna!” Kirsi - helmi 2019

”Yhteislaskettelu ja piknik olivat todella hyviä. Rakastan Cerviniaa. ” Jaana - maalis 2019