Avoinna tänään klo 10-13 & 15-17

Hotel Savoia Debili

Hotel Savoia Debili

Hotel Savoia Debili - perheomisteinen hotelli lähellä hissiä

Hotel Savoia Debili on perheomisteinen hotelli joka sijaitsee Sauze d’Oulxin keskustassa vain 50m lähimmälle hissille Les Clotesille. Huoneet ovat klassisesti alppityyliin sisustettu joko kokolattiamatolla, puulattialla tai laattalattialla.

Hotellissa on wellness alue, jossa on turkkilainen sauna, tavallinen sauna ja poreamme lisämaksua vastaan. Hotellilla on myös kuntosali.

Hotellin ravintola tarjoilee perinteistä ruokaa Piemonten alueelta. Jokaisena aamuna hotellilla tarjoillaan runsas laskettelijanaamiainen.

Hotellissa on wellnessalue, jossa on turkkilainen sauna, sauna ja poreallas lisämaksusta. Hotellissa on myös kuntosali. Hotellin ravintola tarjoilee perinteistä ruokaa Piemonten alueelta. Jokaisena aamuna ravintola tarjoilee perinteisen laskettelijan aamiaisen.

 

Sis. lennot, majoitus, puolihoito & hissilippu. Koskee matkaa Helsinki Airport lentokentältä 2026-01-03 2-hengen huone

"Hotellille kiitos hyvistä ruuista ja valikoimasta."

Mika Saarikivi - helmikuu 2025

Miksi valita Hotel Savoia Debili?

Keskeinen sijainti lähellä hissejä

Pelkistetyt & valoisat huoneet

Oma ravintola

Sauna & poreallas hotellissa

Huoneet hotellissa Hotel Savoia Debili

2-hengen huone - 17 m2

2-hengen huone, jossa kylpy/suihku ja WC.

Huone 2-3 hengelle - 2 m2

2-3 hengen huone lisävuoteella, kylpy/suihku ja WC.

1-hengen huone - 15 m2

1-hengen huone, jossa kylpy/suihku ja WC.

Hotellin tiedot

  • Hissille50 m
  • Keskustaan50 m
  • Hiihtobussille0 m
  • Luottokortit hyväksytäänKyllä
  • Kylpyläosasto lisämaksustaKyllä
  • Poreallas lisämaksustaKyllä

Vieraiden arvostelut

Vieraiden arvostelut

Lainaukset on otettu kyselylomakkeista, jotka matkustajamme täyttävät matkan jälkeen. Olemme ylpeitä siitä, että monet vieraamme palaavat vuosi toisensa jälkeen. Viime talvikauden jälkeen yli 93 % vieraistamme vastasi, että he haluavat matkustaa kanssamme uudelleen.

Hotellille kiitos hyvistä ruuista ja valikoimasta.

— Mika Saarikivi - helmikuu 2025