Aktiviteetit Val Gardenassa

Aktiviteetit Val Gardenassa

Hiihtomatkan aikana Val Gardenassa on odotettavissa muutakin kuin fantastista laskettelua. Me STS Alppimatkoilla järjestämme oppaiden johdolla paljon aktiviteetteja ja retkiä, joihin voit osallistua viikon aikana.

Aktiviteetit ovat erittäin suosittuja vieraidemme keskuudessa, joten suosittelemme varaamista etukäteen. Lisää aktiviteeteista matkallasi kirjautumalla Minun Matka-palveluun.

Aamiainen auringonnousussa

Otamme hissin Dantercepiesin yläasemalle, jossa nautimme buffetaamiaisesta ja upeista näkymistä auringonnousun aikana. Hintaan sisältyy erityishissilippu ja aamiaisbuffet.

Lisää varaukseen
Suosittu!

Hiihtoretki Cortinaan

Tule mukaamme laaskettelemaan kuuluisaan Cortina d’Ampezzoon! Lähdemme aamulla bussilla kohti Cortinaa, joka tarjoaa meille 120 km huimia rinteitä joista löytyy jokaiselle jotakin. Päivän aikana nautimme sekä hyvästä ruuasta, että upeista vuoristomaisemista. Päivä päättyy pieneen afterskihin ennen kuin suuntaamme takaisin kohti Val Gardenaa. Tätä retkeä et halua jättää väliin!

Lisää varaukseen

Carving Clinic

Niin nautiskelijat kuin huippulaskijat voivat parantaa laskutaitoaan jollain tavalla. Parin tunnin kurssin aikana taitava hiihdonopettaja auttaa hiomaan tekniikkaa entistä paremmaksi. Olet taatusti taitavampi laskettelija kurssin jälkeen. Soveltuu vähintään keskitason laskijoille.

Lisää varaukseen

Viininmaistelu

Mitä olisi viikko ilman viininmaistelua yhdessä maailman suurimmista viinintuottajamaista?

Nives Restaurant & Wine Bar:issa järjestämme joka viikko viininmaistelun. Viininmaistelun pitää ravintolan omistaja ja Sommerlier Alex Linder, joka reilun tunnin ajan kertoo Val Gardenasta ja sen viinikulttuurista. Pääsemme maistamaan kahta eri valkoviiniä ja punaviiniä erilaisten pikkusyötävien kera.

Lisää varaukseen

Helikopterilento

Näe Dolomiittien vuorten huiput helikopterin kyydistä. Lennämme Sellan ja Sassolungon yllä ja ajelu kestää n. 15min. Aivan mahtava kokemus, jota voimme lämmöllä suositella! Paikkoja rajoitettu määrä.

Lisää varaukseen