Laskettelu Val Gardenassa

Laskettelu Val Gardenassa

Alueella on 1 220 rinnekilometriä, 450 hiihtohissiä, 12 hiihtokohdetta, 25 snowparkkia ja 126 km murtomaahiihtolatuja. Rinnetarjonta soveltuu kaiken tasoisille laskettelijoille ja lautailijoille.

Katso lisää:
» Murtomaahiihto

Hiihtohisseillä on pidemmät aukioloajat kuin muualla ja rinteistä jopa 95% on lumetettuja, joka takaa todella pitkän hiihtokauden. Sella Ronda on Dolomiti Superskin maailmankuulu laskettelureitti jolla on pituutta 42 kilometriä. Reitin laskeminen kestää 5-6 tuntia ja voit valita vihreän reitin tai hieman vaativamman oranssin reitin. Reitillä hiihdetään mm. Corvaran,Arabban ja Canazein ohitse.

300 aurinkopäivää vuodessa

Val Gardena on lumivarma mutta lumitykkejä löytyy silti 95% rinteistä. Voit siis olla varma, että lunta löytyy paljon huolimatta sääolosuhteista. Tämän lisäksi Val Gardena tarjoaa paljon aurinkoa, nimittäin keskimäärin 300 aurinkopäivää vuodessa. 

1200 km rinteitä yhdellä hissilipulla

Alp Inclusive -pakettiimme sisältyy hissilippu koko Dolomiti Superskin alueelle. Tällä maailman suurimmalla hiihtoalueella on 1 220 km rinteitä, 450 hissiä, 12 hiihtokohdetta, 25 snowparkia ja 126 km murtomaahiihtoa.

1.1.2022 alkaen kaikilla laskettelijoilla Italiassa on oltava vastuuvakuutus, joka kattaa toisen hiihtäjän loukkaantumisen tai onnettomuuden. Tarkista, onko matkavakuutuksellasi vastuuvakuutus. Jos sitä ei ole, voit ostaa vastuuvakuutuksen verkosta.

Osta täältä:  https://www.itasnow.it/

Rinnekartta Val Gardena

Rinteitä

1200

km rinteitä

450 hissejä

122 727 366

Korkeus meren pinnasta 1563 m

Korkein hiihtokorkeus 2520 m

Suurin korkeusero 1275 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 45 min

Vieraiden arvostelut

”Val Gardena on fantastinen matkakohde, johon palaamme mielellämme uudelleen vuosi toisensa jälkeen. Kiitos suuren hiihtojärjestelmän, kauniiden maisemien ja herkullisen ruuan.” Luka - tammi 2019

”Pitkiä laskuja ja vaihtelevia rinteitä. Mukava afterski ja herkullista ruokaa. Yhteislaskettelu oli hyvä ja kaiken kaikkiaan onnistunut reissu. Saimme todella ladattua akkuja viikon aikana.” Sebastian - helmi 2019

”Erittäin onnistunut viikko kera Alppimatkojen osaavan henkilökunnan. Matkaoppaat olivat palvelualttiita ja mukavia, mikä teki matkasta erityisen onnistuneen. Suuri kiitos!” Hanna - maalis 2019

Murtomaahiihto Val Gardena

Lumivarmassa Val Gardenassa on hyvät murtomaahiihto mahdollisuudet. Dolomiti Noricski tarjoaa 130 km latuja.

Val Gardenan alueella on 80 km latuja ja koko Dolomiti Nordicski tarjoaa 130 km latuja. Latuja on kaikentason murtomaahiihtäjille, harrastelijoista kilpahiihtäjiin. Useat reitit ovat niin leveitä että vierekkäni voi hiihtää perinteistä ja luistelua.

Murtomaahiihtoladut Monte Pana

Ladut Pituus Tyyli
Palusc Yhteensä 5,2 km perinteinen ja vapaa
Monte de Sot Yhteensä 2,5 km perinteinen ja vapaa
La Buja Yhteensä 6,7 km perinteinen ja vapaa
Vedl Verzon Yhteensä 3,3 km perinteinen ja vapaa
Val Scura Yhteensä 7,5 km perinteinen ja vapaa

Murtomaahiihtoladut Seiser Alm

Ladut Pituus Tyyli
Compatsch/Compaccio - Ritsch Yhteensä 5,4 km perinteinen ja vapaa
Ritsch Yhteensä 1,4 km perinteinen ja vapaa
Pista di allenamento Yhteensä 2,1 km perinteinen ja vapaa
Hotel Sonne Yhteensä 3,2 km perinteinen ja vapaa
Möserr Yhteensä 5,5 km perinteinen ja vapaa
Col del Lupo Yhteensä 8,9 km perinteinen ja vapaa
Hartl Yhteensä 12 km perinteinen ja vapaa