Kuva

Residence Antares

Val Gardena

Vieraiden arvio
4,4 / 5
194 arviota ›

”Huippu huoneistoja täysin varustellulla keittiöllä. Hotelli sijaitsee lähellä kaikkea ja tässä hotellissa majoittuneena sai käyttöön naapurihotellin span jne. Lyhyesti sanottuna, erittäin hyvä! ” Alexander - maalis 2017

”Meillä oli unelmaviikko täällä. Fantastinen palvelu ja ihanat huoneet. Odotan että pääsemme tänne uudelleen. ” Eleonor - maalis 2017

Hissille

200 m

Keskustaan

100 m

Residence Antares

Keskeinen sijainti lähellä Ciampinoi-hissiä aivan Hotel Antareksen vieressä. 90 vuodetta, huoneistoja 2-3 hengelle. Asukkaat voivat käyttää Hotel Antareksen palveluja kuten spa-osastoa (lisämaksu saunasta).

Ilmainen Wi-fi löytyy huoneista ja yleisistä tiloista. Huoneiston loppusiivous sisältyy hintaan. Jos haluaa siivousta/pyyhkeiden vaihtoa viikon aikana, se on mahdollista ostaa lisämaksusta paikan päällä. All Inclusive -pakettiin kuuluvat aamiaiset ja illalliset tarjoillaan Hotel Antareksen ravintolassa

Miksi valita Residence Antares

Täydellinen sijainti
Lähelllä hissiä
Spa-osasto käytössä
Varustellut huoneistot

Hotellin tiedot

Virallinen luokitus
3 tähteä
Hissille
200 m
Keskustaan
100 m
All inclusive
Kyllä
Parveke
Kyllä
Luottokortit hyväksytään
Kyllä
Hissi
Kyllä
Poreallas lisämaksusta
Kyllä
Sauna maksusta
Kyllä
Suksisäilytys
Kyllä
Tv
Kyllä
Ilmainen Wi-Fi
Kyllä

Huoneet hotellissa Residence Antares

Studio kahdelle - 22 m2

Studio 2-hengelle. Huoneistossa oleskelutila, keittokomero, TV, suihku/kylpy ja WC. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

3-hengen studio - 22 m2

Studio 3-hengelle. Huoneistossa oleskelutila, keittokomero, TV, suihku/kylpy ja WC. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Studio neljälle - 22 m2

Studio 4-hengelle. Huoneistossa oleskelutila, keittokomero, TV, suihku/kylpy ja WC. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Vieraiden arvio
4,4 / 5
194 arviota

  • Aamiainen
    4,33
  • Päivällinen
    4,5

Huippu huoneistoja täysin varustellulla keittiöllä. Hotelli sijaitsee lähellä kaikkea ja tässä hotellissa majoittuneena sai käyttöön naapurihotellin span jne. Lyhyesti sanottuna, erittäin hyvä!

Meillä oli unelmaviikko täällä. Fantastinen palvelu ja ihanat huoneet. Odotan että pääsemme tänne uudelleen.