Aktiviteetit Söldenissa 

Säästä jopa 5 € /hlö, kun varaat aktiviteetit etukäteen!

Aktiviteetit Söldenissä

Söldenin hiihtomatkalla on muutakin, mitä odottaa kuin vain laskettelu. Me STS Alppimatkoilla järjestämme retkiä ja aktiviteetteja, joihin kaikki asiakkaamme voivat osallistua.

Aktiviteettimme ovat tosi suosittuja, joten suosittelemme varaamaan ne etukäteen!
Voit lisätä aktiviteetteja matkaasi soittamalla
 meille 09 67 13 14 tai lisäämällä ne Minun matkani-osiosta.

Aktiviteetit ja päiväretket

Fondue & Rodel

Illassa pääset nauttimaan liha-, kasvis- tai juustofonduen makusi mukaan. Vaihtoehtoisesti voit valita ruoaksi tirolilaisen ilallisen, joka on perinteinen kolmen ruokalajin itävaltalainen illallinen. Molempien vaihtoehtojen hintaan kuuluu yksi juoma sekä jälkiruoka. Tunnelmallisen illan aikana  kuulemme myös live-musiikkia ja nautimme takkatulesta. Illan päättää huikea ja vauhdikas lasku rodelilla alas takseille, jotka vievät takaisin hotellille.

Hinta per henkilö

alk 55 €
Lisää varaukseen

Aqua Dome – Terminen kylpylä

Aqua Dome on spektaakkelimainen ulkoilmakylpylä, joka sopii niin isoille kuin pienille. Nauti erilaisista hoidoista rentoutumisalueesta, sisä- ja ulkouima-altaista sekä useista jännittävistä vesiliukumäistä. Pienemmille lapsille löytyy oma ”Kids World”, josta löytyy paljon aktiviteetteja sekä vedestä että kuivalta maalta. Pääset tänne helpoiten hiihtobussilla, joka on ilmainen hissilipun omistaville. Bussi lähtee Längenfeldiltä ja matka-aika on noin 20 min. Lue lisää Aqua Domen omilta kotisivuilta!

Lue lisää

007ELEMENTS – James Bond -näyttely

Gaislachkoglin huipulla (3050 myp.), piiloitettuna vuoreen, löydät kesällä 2018 avatun James Bond –näyttelyn. Sölden toimi monen kohtauksen kuvauspaikkana elokuvassa  007 Spectre, joka kuvattiin vuonna 2015. 007Elements –tarjoaa unohtumattoman 007-kokemuksen video-installaatioiden, äänitehosteiden sekä interaktiivisten pisteiden siivittämänä. Unohtamatta tietenkään uskomatonta näköalaa Gaislachkogelilta. Lue lisää 007Elementsistä täällä.

Lue lisää