Aktiviteetit Söldenissa

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Aktiviteetit Söldenissä

Söldenin hiihtomatkalla on muutakin, mitä odottaa kuin vain laskettelu. Me STS Alppimatkoilla järjestämme retkiä ja aktiviteetteja, joihin kaikki asiakkaamme voivat osallistua.

Aktiviteettimme ovat tosi suosittuja, joten suosittelemme varaamaan ne etukäteen!
Voit lisätä aktiviteetteja matkaasi soittamalla
 meille 09 67 13 14 tai lisäämällä ne Minun matkani-osiosta.

Aktiviteetit ja päiväretket

Fondueilta

Fondueiltana suuntaamme ihanalle Gaislach Almille, jossa meitä odotta  perinteinen liha- sekä juustofondue. Fonduen kyytipojaksi on salaattia, ranskalaisia ja kastikkeita. Illan aikana kuullaan livemusiikkia ja laulutoiveita otetaan vastaan, kun tanssijalkaa alkaa vipattaa. Hintaan sisältyy taksi ylös ja alas vuoriravintolaan.  
Tapahtumaan tulee ilmoittautua viimeistään edellisenä päivänä.

hinta lapsille (2-12 v.): 23 €

alk 45 €
Lisää varaukseen

Aqua Dome – Terminen kylpylä

Aqua Dome on spektaakkelimainen ulkoilmakylpylä, joka sopii niin isoille kuin pienille. Nauti erilaisista hoidoista rentoutumisalueesta, sisä- ja ulkouima-altaista sekä useista jännittävistä vesiliukumäistä. Pienemmille lapsille löytyy oma ”Kids World”, josta löytyy paljon aktiviteetteja sekä vedestä että kuivalta maalta. Pääset tänne helpoiten hiihtobussilla, joka on ilmainen hissilipun omistaville. Bussi lähtee Längenfeldiltä ja matka-aika on noin 20 min. Lue lisää Aqua Domen omilta kotisivuilta!

Lue lisää

007ELEMENTS – James Bond -näyttely

Gaislachkoglin huipulla (3050 myp.), piiloitettuna vuoreen, löydät kesällä 2018 avatun James Bond –näyttelyn. Sölden toimi monen kohtauksen kuvauspaikkana elokuvassa  007 Spectre, joka kuvattiin vuonna 2015. 007Elements –tarjoaa unohtumattoman 007-kokemuksen video-installaatioiden, äänitehosteiden sekä interaktiivisten pisteiden siivittämänä. Unohtamatta tietenkään uskomatonta näköalaa Gaislachkogelilta. Lue lisää 007Elementsistä täällä.

Lue lisää