Laskettelu Sölden

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Laskettelu Sölden

Söldenissä on neljä toisiinsa yhteydessä olevaa rinnealuetta, joista kaksi on jäätiköitä. Kaikille alueille pääsee kylästä lähtevillä päähisseillä Giggijochbahnilla ja Gaislachkoglbahnilla.

Katso lisää:
» Rinnekartta ja lumiraportti
» Murtomaahiihto

Alueilla on kaikkiaan 34 modernia hissiä, 148 rinnekilometriä ja yli 30 rinneravintolaa. Söldenissä on käynnissä monta suurta investointiprojektia. Kaudelle 2010/2011 avattiin uusi gondolihissi, jolla pääsee Gaislachkogelin huipulle. Gaislachkogl (3 058 m) on pienin kolmesta hiihtoalueesta ja siellä on leveitä ja hieman jyrkempiä rinteitä, jotka soveltuvat carving-lasketteluun erinomaisesti. Aloita rinteestä 1 aivan huipulta ja jatka rinteet 5 ja 10 koko matka kylään saakka – lasket upean kokonaisuuden, joka on 10 kilometriä pitkä ja korkeuseroa on 1 688 metriä. Rinne 2 on myös erinomainen carving-rinne, ja se vie alas Gaislachalmille. Mikäli haluat kokea todellisen haasteen, rinne 3 on Söldenin jyrkin. Tiefenbach. Jäätiköllä on erittäin leveitä rinteitä, ja alue on aloittelijoiden, vähän laskeneiden ja kruisailijoiden ehdoton suosikki. Jäätiköllä on myös hieno näköalapaikka niille, jotka eivät laskettele. Näkymä Tirolin korkeimman vuoren Wildspitzen (3 776 m) huipulle on upea. Rettenbach. Jäätiköllä laskettelu on vaativampaa, ja alue soveltuu hieman kokeneemmille. Rettenbachilla järjestetään joka vuosi lokakuun lopussa alppihiihdon maailmancupin avauskilpailu, joka lasketaan rinteellä 31. Giggijoch. Suurin rinnealue, jossa on rinteitä kaiken tasoisille laskijoille – helpoista sinisistä hieman vaativimpiin rinteisiin (14 ja 25). Täällä on myös Swatch Snowpark, joka sijaitsee 2 450 metrin korkeudella.

Kaudella 19/20 hissilippu käy koko viikon myös Obergurglin hiihtoalueella!

Murtomaahiihtoa Söldenissä

Suurin osa murtomaahiihtomahdollisuuksista ovat eteläisessä Söldenissä, Gaislachkogelin vieressä. Ladutettua reittiä löytyy 17km, mahdollisuus sekä luisteluhiihdolle, että perinteiselle. Lisäksi Söldenistä voi ottaa myös bussin lumivarmaan Obergurgliin, josta löytyy loistavia latuja 12km, bussimatka kestää 20 minuuttia.

Area47, Snowpark Sölden

Söldenin snowparkin löydät Giggjochista, aivan Hainbachkar ja Silberbrünnl –hissien alapuolelta. Parkista löytyy laaja valikoima erilaisia hyppyreitä ja reilejä, kaikissa vaikeusasteissa. Tämän vuoden uutuus on parkissa viikottain järjestettävä temppukoulu, johon voi osallistua sekä aloittelijat että kokeneemmat temppuilijat.

Rinnekartta Sölden

Rinteitä

256

km rinteitä

58 hissejä

17 41 38

Korkeus meren pinnasta 1377 m

Korkein hiihtokorkeus 3340 m

Suurin korkeusero 1970 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Vieraiden arvio
4,4 / 5
3147 arviota
Vieraiden arvostelut

”Sölden oli mahtava ja matkaoppaat ylittivät odotuksemme. Erittäin mukavat ja ammattimaiset oppaat rinteissä.” Laura - tammi 2019

”Kiitos ihanasta viikosta. Mukavat ja osaavat oppaat sekä hyviä ravintoloita rinteessä.” Seija - helmi 2019

”Palvelu kaikkialla oli erittäin hyvää (ravintolat, hotellit, kaupat). Mukavat ja palvelualttiit Alppimatkojen oppaat.” Mikko - maalis 2019

Murtomaahiihto Söldenissä

Suurin osa Söldenin murtomaahiihto laduista painottuu eteläosaan, Gaislachkogeliin, jossa on 17 km hoidettuja latuja klassiseen- sekä luisteluhiihtoon. Söldenin lisäksi voit ottaa bussin (n. 20min) lumivarman Obergurglin puolelle, josta löytyy 12 km hoidettuja latuja.

Murtomaahiihtoladut Sölden

Ladut Pituus Tyyli
Untersölden Yhteensä 5 km perinteinen ja vapaa
Hofer Böden Yhteensä 3 km Klassisk och skating
Zwieselstein Yhteensä 7 km perinteinen ja vapaa