Laskettelu Val Thorensissa

Laskettelua lähellä taivasta

 

Laskettelu Val Thorens

Val Thorens on Euroopan korkeimmalla sijaitseva hiihtokeskus (2 350 m) ja se on rakennettu pelkästään hiihtäjien tarpeisiin. Kaikki majoitukset ovat ski-in/ski-out. Hiihtoalueella on yli 600 km rinteitä ja 172 hiihtohissiä ja kohde on erittäin lumivarma. 

Val Thorens on Euroopan korkein hiihtokeskus (2 350 m), joka muodostaa luonnollisen, avoimen ja aurinkoisen alueen. Kohde on erittäin lumivarma ja siellä hiihdetään marraskuusta toukokuuhun. Kolmessa laaksossa (Les Trois Vallées) on 600 km laskettelurinteitä, 172 hiihtohissiä ja 318 merkittyä laskettelurinnettä kaikille tasoille ja tyyleille. Hiihtohissit ovat moderneita ja nopeita. Kolmessa laaksossa on kaikkiaan 6 jäätikköä ja täällä hiihdetään jopa 3 230 metrissä. Lumen määrä ja taso/rakenne on aina erinomainen. Val Thorensin lisäksi kolmen laakson alueeseen kuuluvat korkealuokkainen Courchevel, englantilaisten suosikkikohde Meribel joka sijaitsee laaksojen keskellä sekä Les Menuires, joka on rakennettu 70-luvulla pelkistetyllä ranskalaisella betonityylillä. Hiihtolomasi aikana kannattaa hiihtää myös St Martin de Bellevilleen, laskettele koko matka alas kauniiseen kylään ja nauti siellä erinomainen lounas. Suosittelemme että lunastat n. 50 € lisämaksusta koko kolmen laakson kattavan hissilipun. Ns. siirtymäosuuksia kolmessa laaksossa ei pahemmin ole. Mon Vallon on hieno hiihtoalue Meribelin ulkopuolella. La Masse on hieman kokeneemmille hiihtäjille, jossa rinteet ovat astetta jyrkempiä. Cime Caronilta (3 200 m) on upeat panoraamamaisemat.

Val Thorensissa All Inclusive-pakettiin kuuluva lippu on voimassa vain Val Thorensin hiihtoalueella, lisämaksusta on ostettavissa koko Kolmen Laakson alueen lippu. Huomaathan, että Kolmen Laakson alueen laajennuksen voi ostaa vain etukäteen kauttamme, eikä sitä pysty ostamaan enää paikan päältä kohteesta.

Rinnekartta Val Thorens - Suurenna kuvaa klikkaamalla sitä.

Laajenna hissilippusi koko Les 3 Vallées alueelle

Korota hissilippusi hintaan 50€ /hlö

Rinnekartta Les Trois Vallées - Suurenna kuvaa klikkaamalla sitä.