Laskettelu Val Thorensissa

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 23/24.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 23/24.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Laskettelu Val Thorensissa

Val Thorens on Euroopan korkeimmalla sijaitseva laskettelukohde. Kylä sijaitsee 2 350 metrin koreudella meren pinnasta ja tarjoaa lumivarmaa laskettelua upeilla näköaloilla. Kolmen laakson lipulla pääset kokemaan 600 kilometrin rinteet ja nousut jopa 200 hissillä. Koe uskomaton laskettelukokemus pilvien korkeudella.

Katso lisää:
Murtomaahiihto »

Val Thorens Val De Bellevillessä sijaitsee 2350 metriä merenpinnan yläpuolella ja on tämän vuoksi Euroopan korkein laskettelukohde. Val Thorens kuuluu kolmen laakson (Les Trois Vallées) hissijärjestelmään samassa kuin ainutlaatuinen Courchevel, englantilaisten suosima Méribel sekä tunnettu Les Menuires. Val Thorensia ympäröi upeasti kuusi jäätikköaluetta ja pääset laskemaan jopa 3230 metriä merenpinnan yläpuolella! Lumivarmuus tulee olemaan taattu, huolimatta siitä milloin päätät lähteä matkaan.

Rinnekartta Val Thorens

Rinteitä

600

km rinteitä

175 hissejä

32 108 129

Korkeus meren pinnasta 2350 m

Korkein hiihtokorkeus 3230 m

Suurin korkeusero 1483 m

Lentokenttäkuljetus 4 h

Vieraiden arvio
4,8 / 5
1492 arviota
Vieraiden arvostelut

”Val Thorens on uskomaton hiihtokohde. Alppimatkojen kanssa on aina kiva matkustaa, hyvät matkaoppaat ja hyvä yhteishenki.” Olli - tammi 2019

”Mahtavaa laskettelua ja mukava afterski. Oppaat ovat fantastisia.” Robbie - helmi 2019

”Hieno matkakohde, hyvä henkilökunta ja maukas ruoka. Val Thorens oli kaikkea mitä toivoimme.” Eeva - maalis 2019

Les Trois Vallés

Les Trois Vallés (Kolme laaksoa) on sekä Alppien että maailman suurin yhtenäinen hiihtojärjestelmä. Yhteensä 600 kilometriä rinteitä saavat laskettelumahdollisuudet tuntumaan lähes loputtomilta.

Päivitä hissilippusi ja pääset laskemaan kolmessa laaksossa.

Murtomaahiihto Val Thorensissa

Val Thorensissa on yhteensä 4 kilometriä hoidettuja murtomaahiihtolatuja, jotka sopivat klassiselle ja luistelu -tyylille. Ladut ovat täydellisiä aloittelijoille tai niille, jotka haluavat rennosti viettää muutaman tunnin mahtavassa alppimaisemissa.

Alempana laaksossa Les Menuiresin ja St Martin de Bellevillen välissä löytyy 28km merkittyjä latuja. Paras lähtöpaikka löytyy idyllisen Plan de l'eau vierestä. Kaikki nämä ladut ovat hyvin merkittyjä jatkuen kohti alempia kyliä pitkin laaksoa, jotka päättyy Châtelardissa.