Aktiviteetit Bad Gasteinissa 

Säästä jopa 10 € /hlö, kun varaat aktiviteetit etukäteen!

Aktiviteetit Bad Gasteinissa

Bad Gasteinin hiihtomatkalla on muutakin mitä odottaa, kuin vain laskettelu. Me STS Alppimatkoilla järjestämme paljon retkiä ja aktiviteetteja, joihin kaikki asiakkaamme voivat osallistua.

Aktiviteettimme ovat tosi suosittuja, joten suosittelemme varaamaan ne etukäteen!
Voit lisätä aktiviteetteja matkaasi soittamalla
 meille 09 67 13 14 tai lisäämällä ne Minun matkani-osiosta.

Aktiviteetit ja päiväretket

Rinnepiknik

Lepuutamme hiihdosta väsyneitä lihaksia mukavalla piknikillä Schlossalmin huipulla, josta on upea näköala yli Gasteinerlaakson. Katamme buffetin rinteeseen ja nautiskeltavana on makkaroita, leikkeleitä ja muita itävaltalaisia erikoisuuksia sekä tietysti juomaa. Tilauksessa on luonnollisesti myös lämmittävää auringonpaistetta ja mitä valkoisin lumi!

Lisää varaukseen

Skisafari 

Loistomahdollisuus kokea valtaisa hiihtoalue yhden ja ainoan päivän aikana, joka vie meidät Alpendorfista Wagrainin kautta Flachauhun. Alue, jossa oli talvella 2005 kaikista eniten luonnonlunta koko Alpeilla, tarjoaa mahtavaa hiihtoa, monipuolisen sekoituksen eritasoisia rinteitä ja yhteensä hiihdämme n. 60 km hoidetuilla rinteillä. Aamulla ajamme omalla bussillamme Alpendorfiin, josta otamme hissin ylös vuorelle. Laskettelemme usean huipun yli kohti Wagrainia ja edelleen jatkamme lounaan jälkeen uudella G-link-hissillä Flachau puolelle. Pysähdymme huipuilla nauttimaan mahtavista maisemista ja jylhistä vuorista. 

Lisää varaukseen

Carving clinic

Niin nautiskelijat kuin huippulaskijat voivat parantaa laskutaitoaan jollain tavalla. Parin tunnin kurssin aikana taitava hiihdonopettaja auttaa hiomaan tekniikkaa entistä paremmaksi. Olet taatusti taitavampi laskettelija kurssin jälkeen. Soveltuu vähintään keskitason laskijoille.

Lisää varaukseen

Baarikierros

Vierailemme muutamissa Bad Gasteinin parhaista pubeista ja maistelemme itävaltalaisia juomia. Baarikierroksella tuppaa käymään niin, että tunnelma kohoaa kattoon ja kanssamatkustajat tulevat tutuiksi toisilleen! Minimi-ikä baarikierrokselle osallistumiselle on 18v.

Lisää varaukseen

Fondueilta Hofkellerissa

Hotel Salzburger Hofin kellarissa on tunnelmallinen ja ihana itävaltalainen ravintola Hofkeller. Nautimme yhdessä makoisan lihafonduen, joka tarkoittaa, että jokainen kokkaa omat lihapalansa pöydässä olevan padan kiehuvassa öljyssä. Lihan kanssa tarjoillaan erilaisia kastikkeita, salaattia ja uuniperunaa. Oiva tilaisuus kokoontua perheen, kavereiden tai uusien matkakavereiden kanssa. Ilmoittaudu heti, sillä paikkoja ravintolassa on rajoitetusti ja fondueilta on hyvin suosittu!

Lisää varaukseen

Viikko-ohjelma Bad Gasteinin aktiviteetteihimme

Huomioithan, että aktiviteettien päivää voidaan muuttaa, tai perua kokonaan mikäli sää on liian huono tai osallistujia ei ole tarpeeksi.
Päivä Aktiviteetti Tiedot
Sunnuntai Baarikierros Oppaan kanssa
Tiistai Carving Clinic 2 tuntia hiihdonopetusta
Tiistai Rinnepiknik Ruokaa ja juomaa oppaiden seurassa
Torstai Skisafari Koko päivän retki sis, bussikuljetus takaisin
Haluatko lisätä aktiviteetin matkaasi?
Soita meille 09 67 13 14 tai kirjaudu Minun matkani-osioon.
Tiesithän, että voit säästää jopa 10 € /hlö, kun varaat retket ja aktiviteetit etukäteen?

Spa & wellness Bad Gasteinissa

Thermalkylpyjä talvimaisemissa

Rentoutuminen ja hyvinvointi ovat itsestäänselvyys Bad Gasteinissa kaikkine thermalkylpyineen ja lämpimine lähteineen. Lue lisää Bad Gasteinin spa-alueesta täältä.

Lue lisää