Kuva

Hotel Salzburger Hof

Bad Gastein

Vieraiden arvio

TripAdvisor arvio

Tripadvizor rating 614 arviota ›

”Matka oli täydellisen onnistunut, aivan ihana. Matkatoimiston ja oppaiden palveluille tuli täysin uusi merkitys, nimittäin olen ennenkin tehnyt matkatoimiston järjestämiä matkoja, mutta palvelu ei ole ollut likimainkaan samalla tasolla kuin Alppimatkoilla, todella hienoa, iso kiitos siitä teille. Hotel Salzburger Hof ihan omaa luokkaansa kaikilta osin ja ne ruuat, ei riitä sanoja ylistämään niitä. Olin Alppimatkojen mukana ensimmäistä kertaa, mutta en taatusti viimeistä, jatkoa seuraa ja jo oikeen odotan seuraavaa seikkailua kanssanne.” Jaana Kohonen - tammi 2024

”Salzburger hofissa oli erittäin hyvät oltavat lapsiperheelle, niin ruoan kuin palveluiden osalta! Suosittelen kohdetta lämpimästi! ” Annika Lybeck - helmi 2022

”Parhain hiihtomatkamme ikinä! Mahtava hotelli, ruoka oli maukasta ja henkilökunta ystävällistä. ” Juha - tammi 2019

”Salzburger Hof on täydellinen hotelli perheille. Täydellinen sijainti, korkealuokkaista palvelua, kauniit huoneet ja kylpylä, ruoka myös todella hyvää. Ihan fantastinen hotelli!” Eerik - helmi 2017

”Tosi kiva hotelli ja hyvää palvelua. Siisti ja moderni. Ruoka oli huippuluokkaa! Mukava itävaltalainen henkilönta. Kylpyläosastoista myös plussaa!” Camilla - maalis 2017

”Mieletön kokemus! Hienot ja siistit huoneet, todella mukavat sängyt. Ruoka oli fantastista!! Suosittelen lämmöllä Hotel Salzburger Hofia. ” Matti - helmi 2017

”Rakastan Hotel Salzburger Hofia, täydellinen lasketteluhotelli sekä perheille, että esim. konferensseihin. Olin täällä toisen kerran työporukan kanssa ja kaikki meni täydellisesti!” Tuomas K - helmi 2017

Hissille

300 m

Hiihtobussille

100 m

Keskustaan

0 m

Alkaen 1 212 €/henkilö

Sis. lennot, majoitus & puolihoito

Hinta sisältää:

Lähtö: Helsinki Airport 4.1.2025

Majoitus: 5 hengen huone

Hotel Salzburger Hof – historiallinen hotelli, jossa ylellinen kylpylä

Kaunis Hotel Salzburger Hof rakennettiin vuosina 1889-1907 ja siinä yhdistyy klassinen eleganssi ja modernit mukavuudet. Hotelli sijaitsee yhdellä Bad Gasteinin parhaista paikoista aivan keskustassa, vain 300 m hissille ja sieltä on panoraamanäkymät ympäröiville vuorille. Täällä asut mukavasti kauniisti sisustetuissa huoneissa, joissa on huolellisesti valitut materiaalit pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Hotellissa on 360 vuodepaikkaa ja kaikissa huoneissa on ylelliset DUX-vuoteet, jotka takaavat hyvät yöunet. Huoneissa on myös kaikki mukavuudet, kuten TV, tallelokero, minibaari ja ilmainen Wi-Fi. Huonetyyppejä on erilaisia; ​​mukavista kahden hengen huoneista ylellisiin sviitteihin ja perhehuoneisiin jopa kuudelle hengelle.

Tänne tulet rentoutumaan täydellisesti alppilomasi aikana. Hotellikompleksissa on kaksi hienoa spa-aluetta, joissa on useita uima-altaita, saunoja, rentoutumisalue ja fitness-alue. Jos haluat hemmotella itseäsi vielä hieman lisää, voit valita erilaisista hieronta- ja kauneushoidoista. Hotelli Salzburger Hof sopii niin pariskunnille kuin lapsiperheille ja täällä on muun muassa iso leikkihuone pienemmille lapsille ja hyvin varustettu pelihuone hieman vanhemmille.

Asuessasi Hotel Salzburger Hofissa lomasi aikana, ruoka on keskipisteessä. Ruoka on huippuluokkaa ja Ritz-ravintola on tunnettu hyvästä palvelustaan. Täällä sekoitetaan itävaltalaisia herkkuja kansainvälisiin makuihin, aina laadukkaimmista raaka-aineista. Viihdettä on tarjolla kuuluisien taiteilijoiden ja kokkien toimesta, jotka vierailevat usein hotellissa. Ritz Bar on yksi Alppien mukavimmista hotellibaareista, jossa on rento ilmapiiri ja elävää musiikkia.

Hotel Salzburger Hofin vieraat voivat säilyttää omia suksia ja monoja ilman lisäkustannuksia Stubnerkogelbahnin Johann Schoberin suksivuokraamon säilytystilassa.

Lämpimästi tervetuloa unohtumattomaan vierailuun Bad Gasteiniin Hotel Salzburger Hofiin!

Miksi valita Hotel Salzburger Hof

Suosituin hotellimme
Bad Gasteinin paras sijainti
Tyylikkäästi sisustetut huoneet
Ylelliset spa-alueet
Fantastinen ruoka
Perheystävällinen
Leikki- & pelihuone
Fitness-alue
Hotellibaari jossa elävää musiikkia
Täydellinen kokousmatkakohde

Oma konferenssihotellimme Bad Gasteinissa

Matkustatteko yrityksenä? Hotel Salzburger Hof on oma konferenssihotellimme, joka tarjoaa kaiken yrityksesi kokousmatkalle.

Lue lisää ja pyydä tarjous »

Hotellin tiedot

Virallinen luokitus
4 tähteä
Hissille
300 m
Keskustaan
0 m
Hiihtobussille
100 m
Joissakin huoneissa parveke
Kyllä
Bar
Kyllä
Aamiainen
Kyllä
Kokoustila
Kyllä
Hissi
Kyllä
Kuntosali
Kyllä
Hiustenkuivaaja
Kyllä
Poreallas
Kyllä
Lounge
Kyllä
Minibaari
Kyllä
Leikkihuone
Kyllä
Uima-allas
Kyllä
Ravintola
Kyllä
Huone ilman mattoa
Kyllä
Tallelokero
Kyllä
Sauna
Kyllä
Mahdollisuus erillisiin vuoteisiin
Kyllä
Tv
Kyllä
Ilmainen Wi-Fi
Kyllä

Huoneet hotellissa Hotel Salzburger Hof

2 hengen huone - 17-22 m2

2 hengen huone. Mukavat DUX-sängyt, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-FI.

Huone 2-3 hengelle - 17-22 m2

2 hengen huone. Mukavat DUX-sängyt, 1 lisävuode, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Huone 3-4 hengelle - 27-29 m2

Tilavampi 2 hengen huone noin. Mukavat DUX-sängyt, 1-2 lisävuodetta ja/tai vuodesohva, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Huone sisäpihalle ei avattavaa ikkuna - 14 m2

2 hengen huone sisäpihalle (ei avattavaa ikkunaa). Mukavat DUX-sängyt, 1 lisävuode, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Kaksi 2-hengen huoneita väliovella - 32-40 m2

2x 2 hengen huonetta väliovella. Mukavat DUX-sängyt, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

2-hengen de luxe-huone - 24 m2

2 hengen deluxe-huone. Mukavat DUX-sängyt, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Huone de luxe 2-3 hengelle - 26-28 m2

2 hengen deluxe-huone. Mukavat DUX-sängyt, 1 lisävuodetta ja/tai vuodesohva, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Huone de luxe 3-4 hengelle - 31-35 m2

2 hengen deluxe-huone. Mukavat DUX-sängyt, 1-2 lisävuodetta ja/tai vuodesohva, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Komforthuone 2-3 hengelle - 26-28 m2

2 hengen komforthuone. Mukavat DUX-sängyt, 1 lisävuode ja/tai vuodesohva, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Kaksi komforthuone 2-3 hengelle, väliovella - 55-60 m2

Kaksi tilavampaa 2 hengen huonetta 2 lisävuoteella. Mukavat DUX-sängyt, 1 lisävuodetta, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Komforthuone 3-4 hengelle - 26-32 m2

2 hengen komforthuone. Mukavat DUX-sängyt, 1-2 lisävuodetta ja/tai vuodesohva, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Kaksi komforthuone hengelle, väliovella - 45-60 m2

Kaksi tilavampaa 2 hengen huonetta 1-2 lisävuoteella. Mukavat DUX-sängyt, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

2-hengen komforthuone - 20-28 m2

2 hengen komforthuone. Kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Pienempi 2-hengen huone - 14-20 m2

Pienempi 2 hengen huone. Mukavat DUX-sängyt, kylpy/suihku ja WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

1-hengen huone - 12 m2

Yhden hengen huone, 1 hengen vuode. Mukava DUX-sänky, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Perhehuone kahdelle 3-4 hengelle - 28-31 m2

Perhehuone. Mukavat DUX-sängyt, vuodesohva 2 hengelle, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Perhehuone 6 hengelle - 43 m2

Perhehuone. 2 x makuuhuone. Mukavat DUX-sängyt, 2 kerrossänkyä, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

5 hengen huone - 38-42 m2

5-hengen huone. Mukavat DUX-sängyt, 1 kerrossänky, 1 hengen vuode, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

4 -hengen huone - 32-34 m2

4 hengen huone. Mukavat DUX-sängyt, 1 kerrossänky tai 2 lisävuodetta, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

2hh grandlithuone

Grandlit-huone. Mukava DUX-sänky (140 cm), kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Sviitti - 35-41 m2

Sviitti. Mukavat DUX-sängyt, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Sviitti - 35-41 m2

Sviitti. Mukavat DUX-sängyt, 2 lisävuodetta tai vuodesohva, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Sviitti - 45-48 m2

3 huoneen sviitti. Mukavat DUX-sängyt, 4 lisävuodetta ja/tai vuodesohva, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

3-hengen huone - 24-30 m2

3 hengen huone. Mukavat DUX-sängyt, kylpy/suihku, WC, TV, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Vieraiden arvio
4,6 / 5
10006 arviota

  • Aamiainen
    4,72
  • Päivällinen
    4,7

Matka oli täydellisen onnistunut, aivan ihana. Matkatoimiston ja oppaiden palveluille tuli täysin uusi merkitys, nimittäin olen ennenkin tehnyt matkatoimiston järjestämiä matkoja, mutta palvelu ei ole ollut likimainkaan samalla tasolla kuin Alppimatkoilla, todella hienoa, iso kiitos siitä teille. Hotel Salzburger Hof ihan omaa luokkaansa kaikilta osin ja ne ruuat, ei riitä sanoja ylistämään niitä. Olin Alppimatkojen mukana ensimmäistä kertaa, mutta en taatusti viimeistä, jatkoa seuraa ja jo oikeen odotan seuraavaa seikkailua kanssanne.

Salzburger hofissa oli erittäin hyvät oltavat lapsiperheelle, niin ruoan kuin palveluiden osalta! Suosittelen kohdetta lämpimästi!

Parhain hiihtomatkamme ikinä! Mahtava hotelli, ruoka oli maukasta ja henkilökunta ystävällistä.

Salzburger Hof on täydellinen hotelli perheille. Täydellinen sijainti, korkealuokkaista palvelua, kauniit huoneet ja kylpylä, ruoka myös todella hyvää. Ihan fantastinen hotelli!

Tosi kiva hotelli ja hyvää palvelua. Siisti ja moderni. Ruoka oli huippuluokkaa! Mukava itävaltalainen henkilönta. Kylpyläosastoista myös plussaa!

Mieletön kokemus! Hienot ja siistit huoneet, todella mukavat sängyt. Ruoka oli fantastista!! Suosittelen lämmöllä Hotel Salzburger Hofia.

Rakastan Hotel Salzburger Hofia, täydellinen lasketteluhotelli sekä perheille, että esim. konferensseihin. Olin täällä toisen kerran työporukan kanssa ja kaikki meni täydellisesti!

Hotel Salzburger Hof Trip Advisor Rating Image

614 Tripadvisorin arvostelut

Lue lisää

Asiakasarvosana

Erinomainen
427
Erittäin hyvä
143
Keskitaso
37
Huono
3
Todella huono
4

Arvostelut

Sijainti
Location 4,5
Vuoteen mukavuus
Sleep Quality 4,5
Huone
Rooms 4,5
Palvelu
Service 4,5
Taso
Value 4,5
Siisteys
Cleanliness 5