Laskettelu Obergurgl

Laskettelu Obergurgl

Hissilippu käy koko viikon myös Söldenin puolella! 
Hissijärjestelmässä on kaikkiaan 58 hissiä, joista seitsemän on gondoleita. Rinnekilometrejä on yhteensä 256. Laskettelu on mukavaa, sillä rinteet ovat leveitä ja ihmisiä on vähän. 

Katso lisää:
» Rinnekartta ja lumiraportti
» Hissilippu
» Murtomaahiihto

Kohteessa on kaksi rinnealuetta, joiden välillä pääsee liikkumaan kahdeksan hengen gondolilla. Alueen vuoret ovat nimeltään Festkogl (3 038 m), Hohe Mut (2 670 m) ja Wurmkogl (3 082 m). Hieman helpompaa hiihtoa voi harrastaa Hohe Mutilla.

Väliasemalta lähtevä rinne 6 on erinomainen aloittelijoille ja vähän laskeneille. Hieman vaativampi on rinne 16, joka on punainen, mutta jos haluat todellisen haasteen, valitse off piste-reitti 2. Festkoglin rinteet ovat leveitä ja nautinnollisia. Kokeile laskea rinne 9 ja jatka sitten rinnettä 3 alas kylään asti – upea kokemus! Toinen mahtava reitti on Festkogelilta lähtevä rinne 7, jonka jälkeen voi jatkaa rinnettä 6 Nederhütelle ja edelleen koko matkan alas kylään.

Wurmkogel on sekoitus jyrkkiä ja vaikeita (mustia) ja pitkiä sinisiä rinteitä. Täällä on myös alueen pisin rinne (noin 8 km), jolla on korkeuseroa 1 200 metriä. Reitti lähtee Wurmkogelin huipulta rinteenä numero 27, jonka jälkeen voi valita punaisen tai mustan rinteen ja jatkaa edelleen rinteitä 26 ja 24 alas Pilliin saakka.

Hauska illanviettotapa on laskea kelkalla kolmen kilometrin pituista valaistua rataa. Rata lähtee Hochgurgl-hissin yläasemalta ja päättyy Pillin ala-asemalle.

Rinnekartta Obergurgl

Rinteitä

256

km rinteitä

72 hissejä

17 41 38

Korkeus meren pinnasta 1930 m

Korkein hiihtokorkeus 3080 m

Suurin korkeusero 1260 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 45 min

Vieraiden arvio
4,6 / 5
2068 arviota
Vieraiden arvostelut

”Obergurgl oli oikea helmi. Hotelli, henkilökunta ja ruoka oli uskomatonta. Palaan mielelläni takaisin tänne!” Benti - tammi 2019

”Obergurgl, itävaltalainen helmi! Haastavaa laskettelua, jännittävä luonto ja sopivan vauhdikas yöelämä.” Saara - maalis 2019

”Mahtavaa laskettelua ja upeita maisemia. Hyvä yhteishenki ja odotukset ylittänyt afterski. Matkustan mielelläni teidän kanssa uudelleen.” Niina - tammi 2019

Murtomaahiihto Obergurglissa

Murtomaahiihtoa korkealla!

Obergurgl-Hochgurglissa on täydelliset ladut murtomaahiihtoa varten, jotka sopivat erinomaisesti korkeanpaikanharjoitteluun korkeissa korkeusmetreissä. Obergurgl-Hochgurglin hiihtokouluista löydät ammattitaitoiset opettajat aloittelijoista ammattilaisiin.

Murtomaahiihtoladut Obergurgllissa

Ladut Pituus Tyyli
Pill/Angern/Poschach Yhteensä 7,2 km perinteinen ja vapaa
Obergurgl Yhteensä 3 km perinteinen ja vapaa
Hochgurgl Yhteensä 2 km perinteinen ja vapaa