Laskettelu Saalbach

Laskettelu Saalbach

Hiihtojärjestelmä Saalbach-Hinterglemm on niin sanottu ski-cirkus, joka koostuu neljästä yhtenäisestä hiihtoalueesta. Tämä on yksi suurimmista hiihtoalueista koko maassa ja kohde on myös saanut useita palkintoja kansainvälisissä hiihtokeskusarvosteluissa.

Katso lisää:
» Rinnekartta ja lumiraportti
» Hissilippu
» Murtomaahiihto

UUTTA KAUDELLA 2019/2020 – Zwölferkogelbahn uudistetaan, hissijärjestelmä paranee ja jonot lyhentyvät. Hissi uudistetaan tänä keväänä ja avataan ensi talvena.

Joulukuussa 2018 avattiin uusi gondolihissi Saalbachin keskustassa, hissi vie ylös Kohlmaisille. Uusi hissi nopeuttaa hissimatkan Kohlmaisin huipulle lähes puolella entisestä.

270km rinteitä kaikissa väreissä, 70 modernia hissiä, funpark, halfpipes ja iltalaskettelua. Paketti on kasassa! 90% koko hiihtoalueesta on lumeuksen alla, joten kohde on erittäin lumivarma.

Unterschwarzach -hissi on uusi supermoderni 8-paikkainen gondolihissi, jossa on lämmitetyt istuimet. Hiihtojärjestelmän parantamiseen on investoitu paljon rahaa, ja mm. itäinen Reiter on saanut myös uuden 6-paikkaisen tuolihissin. Kohde panostaa myös paljon iltalasketteluun; hyväkuntoinen Nightpark on mieletön ja todella arvostettu vapaalaskijoiden ja lautailijoiden keskuudessa. 

Talvella 2014/15 Saalbach-Hinterglemm investoi kahteen uuteen hissiin. Toinen on 10-paikkainen kabiinihissi Leogangissa (Steinbergbahn) ja toinen uusi 8-paikkainen tuolihissi (Polten).

Hiihtoseikkailu alkaa Schattberg Xpress:iltä 7 kilometriä pitkää rinnettä Jausernille. Bergkogelissa on tasaisempia rinteitä ja paljon ravintoloita, jossa voit nauttia auringossa. Laaja Reiterkogel tarjoaa sekä helpompaa, että haastavampaa laskettavaa hyvin hoidetuissa rinteissä. Täältä voit laskea Bernkogeliin, josta voit jatkaa takaisin Saalbachiin pitkää hienoa rinnettä. Parhaan rusketuksen saat yli 2000m meren pinnan yläpuolella Sieleckkogenin kauniilla eteläpuolella.

 

Rinnekartta Saalbach

Rinteitä

408

km rinteitä

123 hissejä

7 37 46

Korkeus meren pinnasta 1003 m

Korkein hiihtokorkeus 3029 m

Suurin korkeusero 1240 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 30 min

Vieraiden arvio
4,6 / 5
14591 arviota
Vieraiden arvostelut

”Mahtava hiihtokohde! Hyvä piknik rinteessä ja yhteinen laskettelu oli kivaa. Matkaoppaat olivat iloisia ja mukavia.” Elias - helmi 2019

”Hauska matka, jonka Alppimatkat olivat järjestäneet hyvin. Ihanaa ja helppoa kun kaikki on tehty valmiiksi eikä itse tarvitse hoitaa asioita.” Outi - tammi 2019

”Hauska matka, jonka Alppimatkat olivat järjestäneet hyvin. Ihanaa ja helppoa kun kaikki on tehty valmiiksi eikä itse tarvitse hoitaa asioita.” Tuula - helmi 2019

Moderni uusi gondolihissi Saalbachissa

Joulukuussa 2018 avattiin uusi gondolihissi Saalbachin keskustassa, hissi vie ylös Kohlmaisille.

Uusi hissi nopeuttaa hissimatkaa Kohlmaisin huipulle lähes puolella entisestä. Hissi lähtee Saalbachin keskustasta. Lue lisää tästä >>

Hissilippu Saalbachissa

Saalbach-Hinterglemmin hissilippu on joka euron arvoinen! Pääset suurimmalle hiihtoalueelle Itävallassa - täydelliset rinteet, modernit hissit ja viihtyisät Alppimajat. Täällä on jopa lumikenkäily reittejä ja viisi funparkkia.

Saalbachin hissilipulla pääset neljään eri hiihtoalueeseen (Saalbach, Hinterglemm, Leogang och Fieberbrunn).

Hinnat 6 päivän hissilippuun Saalbachissa

Ikäv. 52-1v. 2-4v. 5-13v. 14-16
Aikuinen 263€ 263€ 263€ 224€
Nuori 16-18v. 198€ 198€ 198€ 168€
Lapsi 6-15v. 132€ 132€ 132€ 112€
Lapsi 0-5v. 0€ 0€ 0€ 0€
Haluatko lisätä hissilipun matkaasi?
Soita meille numeroon 09 67 13 14 tai kirjaudu Minun Matkani-osioon kotisivuillamme.

 

Murtomaahiihto Saalbachissa

Latu Reiterkogel 2 km

Ylhäältä Reiterkogelista Hinterglemmistä löytyy fantastinen latu. Reiterkogelbahn –hissi otetaan keskiasemalle, josta löytyy kyltit  Rosswaldhüttelle päin. 1 100 mpy - 1 400 mpy.

Latu Talschluss 10 km

Latu alkaa tennishallilta Hinterglemmistä ja jatkuu Lindingalmille ja takaisin. Suhteellisen helppo latu kunnes saavut Hinterlengauhun. Sielä maasto muuttuu jyrkemmäksi.

Välineet voit vuokrata suurimmasta osasta suksivuokraamoista.

Murtomaahiihtoladut Saalbachissa

Ladut Pituus Tyyli
Reiterkogel Yhteensä 2 km perinteinen ja vapaa
Talschluss Yhteensä 10 km perinteinen ja vapaa