Laskettelu Zell am Seessa

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Laskettelu Zell am Seessa

Zell am See sopii niin laskettelijalle kuin lumilautailijallekin. Olet sitten aloittelija tai kokenut laskija löydät varmasti sinulle sopivimmat rinteet ja saat vastinetta rahoillesi.

Katso lisää:
» Murtomaahiihto

Zell am See-Kaprunin kolme vuorta tarjoavat laskijalle eri tyylisiä rinteitä; Schmittenhöhe ja Kitzteinhorn tarjoavat vaihtelevia rinneprofiileja, josta myös kokenut laskettelija löytää jyrkempiä ja vaikeusasteeltaan vaativampia rinteitä. Maiskogel ja Schmittenhöhe ovat täydellisiä vaihtoehtoja perheille. Maiskogelilla voi harrastaa myös iltalaskettelua joka keskiviikko.

Pidätkö vapaahiihdosta tai parkeista? Kitzteinhorn tarjoaa offareita, syvää lunta sekä upeat Funparkit kaiken tasoisille laskijoille.

Skibussi kuljettaa sinut nopeasti vuorelta toiselle - ja voimassa olevalla hissilipulla kulkeminen on ilmaista. Kaipaatko vielä lisää laskukokemusta? Tutustu meidän yhteistyöhiihtokouluihin Zell am See - Kaprunissa. Suksivuokraamosta löydät varmasti sinulle sopivimmat lasketteluvälineet.

Kaudelle -20 avattiin uusi hissi, joka yhdistää nykyisin Saalbachin ja Zell am Seen hiihtoalueet. Pääset siis laskettelemaan neljällä eri hiihtoalueella kun matkustat Zell am Seehen. Neljä hiihtoaluetta, jotka sisältyvät Zell am Seehen ovat Schmittenhöhe, Kitzsteinhorn, Maiskogel sekä Saalbach.

Rinnekartta Zell am See-Kaprunissa

Rinteitä

408

km rinteitä

123 hissejä

20 60 67

Korkeus meren pinnasta 757 m

Korkein hiihtokorkeus 3029 m

Suurin korkeusero 1240 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Vieraiden arvostelut

”Mahtava viikko ja paljon laskettelua. Hyvät, kiinnostuneet oppaat.” Marja - helmi 2019

”Olen todella tyytyväinen STS:ään. Ihanaa voida vain rentoutua lomalla kun Alppimatkat on järjestänyt kaiken valmiiksi. Kiitos mahtavasta reissusta” Juho - helmi 2019

”Jälleen kerran mahtavasti järjestetty STS Alppimatkoilta, KIITOS! Zell am See oli huippuhyvä.” Stina - maalis 2019

Murtomaahiihto Zell am Seessä

Suuri yhtenäinen hissijärjestelmä.

Zell am Seen alueella on ihanteelliset murtomaahiihto mahdollisuudet. Latuja on kaikkiaan 107 km ja niitä on Zell am Seen lähistöllä, Kaprunissa, Piesendorfissa, Niedernsillissä ja Maishofenissa sekä Saalfeldenin suunnalla.

Murtomaahiihtoladut Zell am See - Kaprunissa

Ladut Pituus Tyyli
Castle (Kaprun) Yhteensä 5,2 km perinteinen ja vapaa
Kitz Yhteensä 1,9 km perinteinen ja vapaa
Tauern SPA Yhteensä 3,5 km perinteinen ja vapaa