Aktiviteetit Bad Gasteinissa

 

Laaja valikoima aktiviteetteja Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on paljon koettavaa ja tarjoamme laajan valikoiman aktiviteetteja, jotka sopivat sekä nuorille että vanhoille. Ohjelmasta löydät kaikkkea viinin ja snapsin maistelusta urheilukiipeilyyn, perheen koskenlaskuun ja koskenlaskuun.

Canvas & Cava – maanantai

Ihana taiteellinen hetki iltapäivällä rentoutumiseen vaelluspäivän jälkeen yhdessä kankaan, maalin, siveltimen ja kuohuviinilasillisen tai valitsemasi alkoholittoman juoman kanssa. Täällä taiteellinen sielu saa vapaat kädet ja Alppien maagiset näkymät toimivat inspiraation lähteenä.

Lapsille tarjoamme: Canvas & Cola.

Hinta per henkilö

alk 15 €
Lisää varaukseen

Pubivisa – maanantai

Suosittu pubivisa on mukava tilaisuus tutustua paremmin matkakavereiden kanssa. Kokoonnumme Silver Bullet baariin testaamaan tietojamme samalla jotain hyvää baarin antimista maistellen. Illan kysymysten teema vaihtelee ja voi koskea esim. Alppeja. Luonnollisesti voit varata Pubivisan jo ennen matkaa.

Hinta per henkilö

alk 10 €
Lisää varaukseen

Viinimaistelu – tiistai

Itävalta tunnetaan nykyään yhtenä valkoviinin päätuottajamaana. Viimeaikoina myös punaviini on saanut suurempaa markkinaosuutta ja viininmaistelussamme saamme mahdollisuuden maistaa 6 eri viiniä, sekä valko- että punaviiniä. 

Sisältää: 6 eri viinin maistelun

Hinta per henkilö

alk 50 €
Lisää varaukseen

Aamujooga – tiistai

Aloita päivä parhaalla tavalla puolen tunnin rentouttavalla aamujoogalla Hotel Salzburger Hofin lämmitetyssä kylpylässä. Samalla kun venytellään kehoamme, nautimme auringonnoususta vuorenhuippujen yli suurten panoraamaikkunoiden läpi. Jooga on suunniteltu erityisesti vaeltajille, eikä aikaisempaa kokemusta vaadita, kaiken ikäiset ovat tervetulleita!

Hinta per henkilö

alk 12 €
Lisää varaukseen

Kiipeily – torstai

Paikallisten koulutettujen kiipeilyoppaiden johdolla saat mahdollisuuden oppia kiipeilemään Bad Gasteinissa. Kaksi tunnin mittaisella kurssilla opit kiipeämään ja laskeutumaan erilaisilla kiipeilyseinillä. Käytämme hyvin varmistettuja kiipeilyseiniä ja kaikki varusteet kuten valjaat, köydet, jalkineet ja kypärän saat paikanpäältä.

Sisältää: Kiipeilykurssin koulujettujen paikallisten oppaiden johdolla ja varusteet.

Hinta per henkilö

alk 55 €
Lisää varaukseen

Snapsimaistelu – torstai

Koe paikallisesti tuotettuja snpaseja, jotka on valmistettu ainoastaan paikallisista raaka-aineista. Panimon omistaja Hans Durzbauer kertoo ensin snapsinvalmistuksesta, jonka jälkeen pääsemme maistamaan eri snpaseja pienen purtavan kera. Maisteltavat vaihtelevat makeista likööreistä, kuten metsämarja, vadelma ja aprikoosi, hieman korkeaprosenttisempiin snapseihin, kuten Zirben ja Hasselnuss. Maistelun jälkeen on mahdollisuus ostaa pulloja Hansin kaupasta.

Hinta per henkilö

alk 45 €
Lisää varaukseen

Koskenlasku – perjantai

Tarjoamme yhdessä Raftingcenter Taxenbachin kanssa jännittävän retken. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus koskenlasku(rafting)-retkien järjestämisestä. Märkäpuvulla, -kengillä, kypärällä ja pelastusliiveillä varustettuna suuntaamme yhdessä koulutetun oppaan kanssa 2 tunnin kumivenematkalle Salzach-joelle. Jotta retkelle pääsee mukaan, tulee olla uimataitoinen, ja lisäksi vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Muista uima-asu ja pyyheliina! 

Hinta per henkilö

alk 75 €
Lisää varaukseen

Spa & wellness

Jätä arjen stressi kotiin ja anna kehollesi mukava tauko. Rentoutuminen ja hyvinvointi tulevat luonnollisesti  mukaan Bad Gasteinin kylpyläkaupungissa monine lämpökylpyineen. Aivan Bad Gasteinin keskustassa on Euroopan ympäristöystävällisin kylpylä Felsentherme. Siellä on tuhansia neliömetriä spa-aluetta, jossa löytyy monenlaisia saunoja, höyrysaunoja, rentoutumisalueita, kuntosali, vesiliukumäkiä ja lämmitettyjä uima-altaita; sekä sisällä että ulkona.

Lue lisää

Ratsastus

Tutustu Gasteinin laaksoon hevosen selässä tänä kesänä! Bad Gasteinissa ja Bad Hofgasteinissa on kolme eri tallia, joissa on hevosia, poneja ja islanninhevosia. Täällä voit ratsastaa sekä sisällä että ulkona säästä riippuen. Kokeneempi ratsastaja voi varata sekä luontoretkiä että ratsastustunteja ohjaajien kanssa. On myös mahdollisuus harjoitella kouluratsastusta ja esteitä joko ryhmässä tai yksityistunneilla.

Lue lisää