Aktiviteetit Bad Gasteinissa

 

Kesätarjous - 100 € alennusta/henkilö

Jopa 100 € alennusta viikoilla 25-36. Tarjous voimassa 31.3 asti.

Kesätarjous

Jopa 100 € alennusta viikoilla 25-36. Tarjous voimassa 31.3 asti.

Anna koodi:

KESA-100

Anna koodi:

KESA-100

Laaja valikoima aktiviteetteja Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on paljon koettavaa ja tarjoamme laajan valikoiman aktiviteetteja, jotka sopivat sekä nuorille että vanhoille. Ohjelmasta löydät kaikkkea viinin ja snapsin maistelusta urheilukiipeilyyn, perheen koskenlaskuun ja koskenlaskuun.

Ilmainen

Opastetut kävelyt Bad Gasteinissa

Kolmena päivänä viikossa klo 10:00 voit osallistua ilmaiseksi opastetuille kävelyille kauniissa Bad Gasteinissa ja Gasteinerin laaksossa. Mukaan tarvitset ainoastaan hyvät kävelykengät, sillä reitti koostuu asfaltti- ja sorateistä ilman vaiketa rinteitä. Kaikki vaellukset päättyvät erilaisiin lounaspaikkoihin, joissa on mahdollisuus nauttia lounasta. Viikon kävelyt alkavat sunnuntaina rauhallisella historiallisella kierroksella Bad Gasteinin keskustassa. Tiistaina ja torstaina tempo nousee muutamilla laakson kauneimmista kävelyreiteistä. Ne, jotka haluavat hieman lyhyempiä reittejä, voi aina ottaa bussin takaisin hotellille. 

Huomioithan että tätä aktiviteettia ei suositella niille, jotka haluavat pääasiassa vaeltaa.

 

Viinimaistelu – sunnuntai

Itävalta tunnetaan nykyään yhtenä valkoviinin päätuottajamaana. Viimeaikoina myös punaviini on saanut suurempaa markkinaosuutta ja viininmaistelussamme saamme mahdollisuuden maistaa 6 eri viiniä, sekä valko- että punaviiniä. 

Sisältää: 6 eri viinin maistelun

Lisää varaukseen

Pubivisa – maanantai

Suosittu pubivisa on mukava tilaisuus tutustua paremmin matkakavereiden kanssa. Kokoonnumme Silver Bullet baariin testaamaan tietojamme samalla jotain hyvää baarin antimista maistellen. Illan kysymysten teema vaihtelee ja voi koskea esim. Alppeja. Luonnollisesti voit varata Pubivisan jo ennen matkaa.

Lisää varaukseen

Kiipeily – maanantai

Paikallisten koulutettujen kiipeilyoppaiden johdolla saat mahdollisuuden oppia kiipeilemään Bad Gasteinissa. Kolmen tunnin mittaisella kurssilla opit kiipeämään ja laskeutumaan erilaisilla kiipeilyseinillä. Käytämme hyvin varmistettuja kiipeilyseiniä ja kaikki varusteet kuten valjaat, köydet, jalkineet ja kypärän saat paikanpäältä.

Sisältää: Kiipeilykurssin koulujettujen paikallisten oppaiden johdolla ja varusteet.

Lisää varaukseen

Snapsimaistelu – tiistai

Koe paikallisesti tuotettuja snpaseja, jotka on valmistettu ainoastaan paikallisista raaka-aineista. Panimon omistaja Hans Durzbauer kertoo ensin snapsinvalmistuksesta, jonka jälkeen pääsemme maistamaan eri snpaseja pienen purtavan kera. Maisteltavat vaihtelevat makeista likööreistä, kuten metsämarja, vadelma ja aprikoosi, hieman korkeaprosenttisempiin snapseihin, kuten Zirben ja Hasselnuss. Maistelun jälkeen on mahdollisuus ostaa pulloja Hansin kaupasta.

Lisää varaukseen

Koskenlasku – keskiviikko tai perjantai

Tarjoamme yhdessä Raftingcenter Taxenbachin kanssa jännittävän retken. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus koskenlasku(rafting)-retkien järjestämisestä. Märkäpuvulla, -kengillä, kypärällä ja pelastusliiveillä varustettuna suuntaamme yhdessä koulutetun oppaan kanssa 2 tunnin kumivenematkalle Salzach-joelle. Jotta retkelle pääsee mukaan, tulee olla uimataitoinen, ja lisäksi vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Muista uima-asu ja pyyheliina! 

Lisää varaukseen