Aktiviteetit Bad Gasteinissa

 

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37. Varaa 29.2 mennessä!

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37, koodilla KESÄ-100. Varaa 29.2 mennessä!

Anna koodi:

KESÄ-100

Laaja valikoima aktiviteetteja Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on paljon koettavaa ja tarjoamme laajan valikoiman aktiviteetteja, jotka sopivat sekä nuorille että vanhoille. Ohjelmasta löydät kaikkkea viinin ja snapsin maistelusta urheilukiipeilyyn, perheen koskenlaskuun ja koskenlaskuun.

Canvas & Cava – maanantai

Ihana taiteellinen hetki iltapäivällä rentoutumiseen vaelluspäivän jälkeen yhdessä kankaan, maalin, siveltimen ja kuohuviinilasillisen tai valitsemasi alkoholittoman juoman kanssa. Täällä taiteellinen sielu saa vapaat kädet ja Alppien maagiset näkymät toimivat inspiraation lähteenä.

Lapsille tarjoamme: Canvas & Cola.

Pubivisa – maanantai

Suosittu pubivisa on mukava tilaisuus tutustua paremmin matkakavereiden kanssa. Kokoonnumme Silver Bullet baariin testaamaan tietojamme samalla jotain hyvää baarin antimista maistellen. Illan kysymysten teema vaihtelee ja voi koskea esim. Alppeja. Luonnollisesti voit varata Pubivisan jo ennen matkaa.

Viinimaistelu – tiistai

Itävalta tunnetaan nykyään yhtenä valkoviinin päätuottajamaana. Viimeaikoina myös punaviini on saanut suurempaa markkinaosuutta ja viininmaistelussamme saamme mahdollisuuden maistaa 6 eri viiniä, sekä valko- että punaviiniä. 

Sisältää: 6 eri viinin maistelun

Kiipeily – torstai

Paikallisten koulutettujen kiipeilyoppaiden johdolla saat mahdollisuuden oppia kiipeilemään Bad Gasteinissa. Kaksi tunnin mittaisella kurssilla opit kiipeämään ja laskeutumaan erilaisilla kiipeilyseinillä. Käytämme hyvin varmistettuja kiipeilyseiniä ja kaikki varusteet kuten valjaat, köydet, jalkineet ja kypärän saat paikanpäältä.

Sisältää: Kiipeilykurssin koulujettujen paikallisten oppaiden johdolla ja varusteet.

Snapsimaistelu – torstai

Koe paikallisesti tuotettuja snpaseja, jotka on valmistettu ainoastaan paikallisista raaka-aineista. Panimon omistaja Hans Durzbauer kertoo ensin snapsinvalmistuksesta, jonka jälkeen pääsemme maistamaan eri snpaseja pienen purtavan kera. Maisteltavat vaihtelevat makeista likööreistä, kuten metsämarja, vadelma ja aprikoosi, hieman korkeaprosenttisempiin snapseihin, kuten Zirben ja Hasselnuss. Maistelun jälkeen on mahdollisuus ostaa pulloja Hansin kaupasta.

Koskenlasku – keskiviikko & perjantai

Tarjoamme yhdessä Raftingcenter Taxenbachin kanssa jännittävän retken. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus koskenlasku(rafting)-retkien järjestämisestä. Märkäpuvulla, -kengillä, kypärällä ja pelastusliiveillä varustettuna suuntaamme yhdessä koulutetun oppaan kanssa 2 tunnin kumivenematkalle Salzach-joelle. Jotta retkelle pääsee mukaan, tulee olla uimataitoinen, ja lisäksi vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Muista uima-asu ja pyyheliina! 

Lisää varaukseen